Şimdi Ara

VİASAT Belgesel Kanalları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

VİASAT Belgesel Kanallarının hepsini Epic Drama dahil Turksat üzerinden ücretsiz izlemem mümkün mü ? Evde Digitürk var ve aradığım Belgesel kanalları o platformda yok maçlardan dolayı Digitürkü iptal edemiyorum. yada ileride digitürk'e eklene bilir mi? Bilgi verebilir misiniz ?

• epic drama sadece tv plusta var viasatlar kablo tvde var dsmartta sadece viasat history var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım peki bu kanalları Türksat Uydudan ücresiz izleyemez miyim ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkuxu17

Anladım peki bu kanalları Türksat Uydudan ücresiz izleyemez miyim ??
    şifrelidir kardesim

• 16e uydusu ve cccam de olur. Ancak via.at Nature da Türkçe dublaj yok. En iyi kanalları viasat history sonrasında epic drama olabilir.

Viasat Explorer da discovery channel gibi altın avcıları, kamyoncular tarzı tırt yayınlar var. Viasat Nature animal planet NG wild tarzı ki hiç bana göre değil. Kablo tv via. explorer ve via. history 12 saat dönüşümlü yayın yapıyor. 16e de ayrı kanallar.

• Bu kanalları Turksat üzerinden izlemeniz mümkün değildir. Zira söz konusu kanallar ülkemizde bulunan dijital platformlarda mevcut değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal Gül -- 30 Kasım 2019; 18:57:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.