Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.230
Cevap
57
Favori
319.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadirerdogan1987

quote:

Orijinalden alıntı: eryerdem

quote:

quote:

Hocam bu LPG li diye servise almayan bayilere ücretsiz yazılım güncellemesi yaptirabiliyormuyuz? Benim aklıma yazılımla ilgili bir problem olmus olabilir diye geldi.

Özmarmara bana yeni yazılımın henüz geldiğini söyledi... yani suan son yazılımı atıyorlar. Bencr gitmenizde fayda var bazi eksikler giderilebilir

Almadı yine servis :))
    Su yazılımı yeniden yükleme ya da güncelleme ısını baska neresi yapar acaba? Kendi servislerimi bir arayayım bir de sizin ozmarmara saat kacta müsait oluyor genelde, bugun bulutluydu, ilk marsta stop etti ama ikincisinde gaz verdim yavaşça bıraktım sadece hafif rolanti titremesi yaptı, LPG ye doymasın diye stop ettim, aksam ya da yarın tekrar mars basarım, vialle bayisini de bir arayayım, sizinkini yani, geç calisma problemini çözdük dıyorlarsa bir fikrileri vardır illa ki.

İstediğiniz saatte arayabilirsiniz. Ben araci bu sabah aldım. Yorumlarimi zamanla yazicam. Özmarmara sahibi bana şunu söyledi. Bugüne kadar 1 araçta marş sorunu olmus. O da hicbir ariza bulunmamış adam gazı degistirince çözülmüş.

bunları duymak çok iyi ya, tahmin ettiğimiz gibi çoğu kişi sorunsuz kullanıyor, arkadaşınızsa reklam yapmaz diye tahmin ediyorum, işim gereği vakti zamnında araçlarla çok uğraştım,az da olsa karşı tarafın reklam amaçlı konuştuğunu tahmin edebiliyorum, sizin böyle referans vermeniz moral veriyor, umarım sizin ki sorunsuz araçlardan birisidir, km'ye 10KRŞ2dan fazla kar edeceğiniz kesin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bu LPG li diye servise almayan bayilere ücretsiz yazılım güncellemesi yaptirabiliyormuyuz? Benim aklıma yazılımla ilgili bir problem olmus olabilir diye geldi.

Özmarmara bana yeni yazılımın henüz geldiğini söyledi... yani suan son yazılımı atıyorlar. Bencr gitmenizde fayda var bazi eksikler giderilebilir

Almadı yine servis :))
    Su yazılımı yeniden yükleme ya da güncelleme ısını baska neresi yapar acaba? Kendi servislerimi bir arayayım bir de sizin ozmarmara saat kacta müsait oluyor genelde, bugun bulutluydu, ilk marsta stop etti ama ikincisinde gaz verdim yavaşça bıraktım sadece hafif rolanti titremesi yaptı, LPG ye doymasın diye stop ettim, aksam ya da yarın tekrar mars basarım, vialle bayisini de bir arayayım, sizinkini yani, geç calisma problemini çözdük dıyorlarsa bir fikrileri vardır illa ki.

İstediğiniz saatte arayabilirsiniz. Ben araci bu sabah aldım. Yorumlarimi zamanla yazicam. Özmarmara sahibi bana şunu söyledi. Bugüne kadar 1 araçta marş sorunu olmus. O da hicbir ariza bulunmamış adam gazı degistirince çözülmüş.

bunları duymak çok iyi ya, tahmin ettiğimiz gibi çoğu kişi sorunsuz kullanıyor, arkadaşınızsa reklam yapmaz diye tahmin ediyorum, işim gereği vakti zamnında araçlarla çok uğraştım,az da olsa karşı tarafın reklam amaçlı konuştuğunu tahmin edebiliyorum, sizin böyle referans vermeniz moral veriyor, umarım sizin ki sorunsuz araçlardan birisidir, km'ye 10KRŞ2dan fazla kar edeceğiniz kesin.

Dün akşam ve bu sabah olmak üzere 2 soğuk motor marş denemesi yaptım. Maşallah tek marş ta hemen çalışıyor. Bir ikinci yorumum ise performans artmış. Benim arac 150 ps di. Suan vialle ile daha seri. Tek problem suan icin ses yalıtımı. Hicbise yazmamis lar yalıtım için. Özel kumaş felan oluyormuş. Bu konuda yardım bekliyorum. Benim beklentim az yaksin yeterdi dolayisi ile kulağım o sesi duysada kalbim hissetmiyor. Bana o ses ilahi gibi geliyor şuan. Iyi gaz almaya dikkat. Çünkü bunda filtre yok dolayisi ile kötü gaz nirmal lpg deki gibi filtreden geçmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

şu ana dek 260 km yaptım. depo yu tam bitirmeden gaz almayacam. sabahları soğuk motorda marş sorunu hiç yaşamadım. günlük gidip geldiğim yolda 5 km lik dik ve virajlı bir yokuşta performans kaybı hiç hissetmedim. yol bilgisayarı yakıt sarfiyatını 85 km için 9.2 gösterdi. bu benzideykende yaklaşık böyleydi, lpg ye göre kendini uyarlar mı bilmiyorum, bilenler cevap verirse sevinirim.

ses konusuna gelince, marşa basma öncesinde bir süre ses gelip kesiliyor. sonrasında 1. ve 2. viteste bir süre daha duyuluyor sonrasında hızlanınca ses teyp kapalıyken bile farkedilmeyecek düzeye iniyor. ancak konyadan gelen arkadaşlar bagaj için bir kutu benzeri kaplamadan bahsettiler. 170 lira imiş, siparişi verdim. o gelince içini izocam ile kaplayıp sesi azaltmayı hedefliyorum, umarım hesabımda haklı çıkarım.

yakıt değerleri konusundada ilk depo nerde biterse oraya dek gidip bittiği kilometreyi alıp ilk petrole dek benzinle giderek hesaplamayı düşünüyorum.

Yardımınıza ihtiyacım var. 170 tl ye konyadan aldığınız ses yalıtımı ise ne kadar yaradı. Öneriyormusunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

şu ana dek 260 km yaptım. depo yu tam bitirmeden gaz almayacam. sabahları soğuk motorda marş sorunu hiç yaşamadım. günlük gidip geldiğim yolda 5 km lik dik ve virajlı bir yokuşta performans kaybı hiç hissetmedim. yol bilgisayarı yakıt sarfiyatını 85 km için 9.2 gösterdi. bu benzideykende yaklaşık böyleydi, lpg ye göre kendini uyarlar mı bilmiyorum, bilenler cevap verirse sevinirim.

ses konusuna gelince, marşa basma öncesinde bir süre ses gelip kesiliyor. sonrasında 1. ve 2. viteste bir süre daha duyuluyor sonrasında hızlanınca ses teyp kapalıyken bile farkedilmeyecek düzeye iniyor. ancak konyadan gelen arkadaşlar bagaj için bir kutu benzeri kaplamadan bahsettiler. 170 lira imiş, siparişi verdim. o gelince içini izocam ile kaplayıp sesi azaltmayı hedefliyorum, umarım hesabımda haklı çıkarım.

yakıt değerleri konusundada ilk depo nerde biterse oraya dek gidip bittiği kilometreyi alıp ilk petrole dek benzinle giderek hesaplamayı düşünüyorum.

Yardımınıza ihtiyacım var. 170 tl ye konyadan aldığınız ses yalıtımı ise ne kadar yaradı. Öneriyormusunuz

Ben sünger attım, yalnız ilk yaptığımda ses çok iyi kesilmişti, tekrar işlem görüp yeniden dizince üstündeki suntadan mı yoksa boşluk mu bıraktım bilmiyorum ilkine göre fazla geldi ses, bence radyo hep açık olsun ilk çalıştırmada sesi çok duymuyorsunuz, dizel arabanın yakıt pompası kadar geliyor o zaman ses, yolda giderken de duymuyorsunuz, şu sinemeada kullanılan içi boşluk olan sünger daha iyi olur demişlerdi, ben bulamadım ama normal sünger koydum, çekincem sünger üzerinde statik elektrik birikiyor sürtünmeden, gaz kaçağında neler olur bilmiyorum, kendi halısını da ters çevirip üstüne serdim, otopark kontrollerinden de rahat geçiyorum ve düz bir zemin oldu.

• eryerdem E kullanıcısına yanıt
    Artik ona bakicam inşallah. Siz nr yaptınız gazı değiştirmeyi denedinizmi

• quote:

Artik ona bakicam inşallah. Siz nr yaptınız gazı değiştirmeyi denedinizmi

Ben bunu inşaat mühendisinden duydum yalnız, bence daha güzel uygulamaları araştırın belki bu işin daha güzel formülleri vardır, kendiniz yaparsanız strafor 5TL, sünger 9TL, sunta tanıdık olduğundan hem kaliteli hem 20TL, maket bıçağı ve çift taraflı bant o da olsun 5 TL, Türk işi yani :) sıkıntısız olmasına sevindim, hayırlı uğurlu olsun.
    Ben bir kere kirli yakıt aldım, üstüne 13bin km yaptım ve halen acısını çekiyorum :) dün akşam ve bu sabah süper çalıştı mesela, ama dün sabah stop etti 1 kere, problem değil şu durum benim için, sadece sinek küçük ama mide bulandırıyor, bu arada servisler de yazılım yüklemiyor hadi hayırlısı :)

• Ama yanlış anlaşılma olmasın sünger ısı oyle sesi aman aman kesmiyor, yolda giderken ses gelmiyor zaten, sabah sessizlikte iyi duyuluyor, sünger sesi uğultuya çeviriyor, önceki haline gore daha iyi oldugu kesin, ama su elektriklenme konusu hakkında tedirginim biraz, ici hava dolu olan belki daha sert duruyor ve sürtünmesi daha azdır

• Merhabalar. Bende mart 24 de Ankara Asıl Otogazda 2012 golf 1.4 tsı aracıma lpdi donusumu yaptırdım. Araç teslim aldigimin ertesi sabahı araç kalkmadı telefon ettim asil den bir usta geldi.fsu ünitesi değişti dedi 2 gun sonra isyerime arabayi getirdiler araba150 km test edilmiş nasilsa. Daha sonra araçta 3. 4.mars sorunları başladı. Asıl otogaza 5 defa gittim soktuler taktılar benzin pompasina baktılar sızdırıyor. önce değişmesi içim para istediler. Konyadan meridyeni aradım. Vialle hollandaya mesaj attım hoş ondanda cevap gelmedi.pompa değişti. Ancak sabah 5 saniyelik marsta stop edip 2. mars ta çalışıyor.arabayı 14800 km de montaja verdim. Benzinde problem yok.gaz da problem oluyormuş. Hollanda dan cevap istedim ancak daha 2 haftadır cevap alamadım. En son arabayı yeniden test edelim dediler ancak bana pek de dürüstçe gelmedi. Bugune kadar arabayı 3 defa bıraktım. İlk gün calismamasini geçtim üstüne bir de pompa için para istendi. 1500 TL lik gaz dönüşüm araçlar sabah tık diye mars alırken bu sistemin derdi nedir bence ne hollanda ne de Turkiye bayileri bilmiyor.Bujiler problemli enjektör arızalı cevapları içimi sisirdi.böyle bir problemin olmadığı aşikar.Şu an arabayı yağışlardan dolayı sadece bugün çalıştırdım ise gittim. Öğlen araç tekleyerek ilk mars ta çalıştı. Akşamda aynı şekilde çalıştı.sorunumla ilgili yardımcı olmanızı bekliyorum.iyi günler diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: a_li

Merhabalar. Bende mart 24 de Ankara Asıl Otogazda 2012 golf 1.4 tsı aracıma lpdi donusumu yaptırdım. Araç teslim aldigimin ertesi sabahı araç kalkmadı telefon ettim asil den bir usta geldi.fsu ünitesi değişti dedi 2 gun sonra isyerime arabayi getirdiler araba150 km test edilmiş nasilsa. Daha sonra araçta 3. 4.mars sorunları başladı. Asıl otogaza 5 defa gittim soktuler taktılar benzin pompasina baktılar sızdırıyor. önce değişmesi içim para istediler. Konyadan meridyeni aradım. Vialle hollandaya mesaj attım hoş ondanda cevap gelmedi.pompa değişti. Ancak sabah 5 saniyelik marsta stop edip 2. mars ta çalışıyor.arabayı 14800 km de montaja verdim. Benzinde problem yok.gaz da problem oluyormuş. Hollanda dan cevap istedim ancak daha 2 haftadır cevap alamadım. En son arabayı yeniden test edelim dediler ancak bana pek de dürüstçe gelmedi. Bugune kadar arabayı 3 defa bıraktım. İlk gün calismamasini geçtim üstüne bir de pompa için para istendi. 1500 TL lik gaz dönüşüm araçlar sabah tık diye mars alırken bu sistemin derdi nedir bence ne hollanda ne de Turkiye bayileri bilmiyor.Bujiler problemli enjektör arızalı cevapları içimi sisirdi.böyle bir problemin olmadığı aşikar.Şu an arabayı yağışlardan dolayı sadece bugün çalıştırdım ise gittim. Öğlen araç tekleyerek ilk mars ta çalıştı. Akşamda aynı şekilde çalıştı.sorunumla ilgili yardımcı olmanızı bekliyorum.iyi günler diliyorum

Gecmis olsun. Bu islerde sorunlar yasaninca can sikici oluyor gercekten. Ancak ben ne zaman asil’e gitsem sonuna kadar ilgileniyorlar. Evet sorunlar oluyor aracta biraz ama cozum uretmeye calisiyorlar ve her yolu deniyorlar. Sizin sorununuz icin bisey demek pek mumkun degil. Kisisel tecrubeme gore aku de olabilir buji, bobin, tesisat, pompa, beyin bircok sey olabilir (zaten baska ne kaldi di mi). Bence aracinizi goturup basinda bekleyin. Tabi vaktiniz varsa. Hem konuyla ilgili detaylari ogrenirsiniz hem de sureci hizlandirirsiniz. İlgileneceklerinden eminim.
    Benim anladigim bu is biraz hassas ve aracin benzinde tolere edebildigi seyler lpg'de sorun olabiliyor. Ancak makine bu neticede. Cozulemeyecek bisey degil.
    Ben soguk ilk mars harici gayet memnunum. O da gaz verirsem toparliyor vermezsem ikincide halloluyor. ama bu durum bir sekilde hallolacak diye umuyorum..

• quote:

Ama yanlış anlaşılma olmasın sünger ısı oyle sesi aman aman kesmiyor, yolda giderken ses gelmiyor zaten, sabah sessizlikte iyi duyuluyor, sünger sesi uğultuya çeviriyor, önceki haline gore daha iyi oldugu kesin, ama su elektriklenme konusu hakkında tedirginim biraz, ici hava dolu olan belki daha sert duruyor ve sürtünmesi daha azdır

Su ses olayi hep konusuluyor. Ben kendi adima bu sesten hic rahatsiz olmuyorum. Araci calistirirken sistemin de calisigini isaret ediyor bana. Kisa sure sonra da susuyor zaten. Ben de sunger kestirip kaplatip tankin etrafina yerlestirtmistim. Ustune bagaz zemini denk gelecek sekilde. Ama ses icin ne kadar faydal oldu bilemiyorum. Asil bagaj zeminini duz ve normal hale getirdigi icin iyi oldu. Bu arada ses konusunda, tikirti citirti ugultu konusunda cok hassasimdir..

• Hocam mesaj için teşekkür ederim. Bende bir sene bu dönüşüm için telefonda asıl otogaz yetkililerinden bilgi aldım herhangi bir sorun olmadığı gönül rahatlığı ile yaptırabilecegimi söylediler sorun yok dendi ancak sorun bence arabada değil. Olsa yetkili servisi zaten gerekli işlemi yapıp arızalı parçayı değiştiriyor. Neticede periyodik bakim müşteri sadakati ile yapliyor. Benzinde yaz kış aksamayan araba bir anda tofaş araba gibi kalıyor. Elbette nedensiz değildir ancak eninde sonunda bir cozum bulunur düşüncesi affiniza sığınarak söylüyorum fazla iyi niyetli bir düşünce olarak görmeye başladım. Çünkü aynı düşünce ile 300 km sırf asıl otogaza gitmek için vakit ayırdım ve masraf ettim. Bu zamana kadar da cozum bulunamadı cabası. İlk marsta gaz vermekle motora nasil bir zarar vereceği belirsiz ve cozum yokken sorunsuz çalışan lpdi sistemlerin nasil olduğu da merak konusu bence. Hollanda çözüm uretemiyorsa Türkiyedeki bayi bunu nasıl yapacak bilemiyorum. Problem bence herkese ait.

• quote:

Hocam mesaj için teşekkür ederim. Bende bir sene bu dönüşüm için telefonda asıl otogaz yetkililerinden bilgi aldım herhangi bir sorun olmadığı gönül rahatlığı ile yaptırabilecegimi söylediler sorun yok dendi ancak sorun bence arabada değil. Olsa yetkili servisi zaten gerekli işlemi yapıp arızalı parçayı değiştiriyor. Neticede periyodik bakim müşteri sadakati ile yapliyor. Benzinde yaz kış aksamayan araba bir anda tofaş araba gibi kalıyor. Elbette nedensiz değildir ancak eninde sonunda bir cozum bulunur düşüncesi affiniza sığınarak söylüyorum fazla iyi niyetli bir düşünce olarak görmeye başladım. Çünkü aynı düşünce ile 300 km sırf asıl otogaza gitmek için vakit ayırdım ve masraf ettim. Bu zamana kadar da cozum bulunamadı cabası. İlk marsta gaz vermekle motora nasil bir zarar vereceği belirsiz ve cozum yokken sorunsuz çalışan lpdi sistemlerin nasil olduğu da merak konusu bence. Hollanda çözüm uretemiyorsa Türkiyedeki bayi bunu nasıl yapacak bilemiyorum. Problem bence herkese ait.

Haklisiniz siz de. Mevcut ve potansiyel sorunlari bir tarafa, ne kadar tasarruf ve fayda sagladigi bir tarafa konup hangisi agir basiyorsa ona gore degerlendirmek lazim. Eger sorunlariniz cozulmuyor ise ve surekli problem yasiycak aracinizi rahat kullanamayacaksaniz ne faydasi var tasarrufun. Hallolmuyorsa iade edip benzinde keyfini cikarmak lazim. Varsin biraz daha tuketsin ama yolda birakmasin, hakkini versin..

• quote:

Merhabalar. Bende mart 24 de Ankara Asıl Otogazda 2012 golf 1.4 tsı aracıma lpdi donusumu yaptırdım. Araç teslim aldigimin ertesi sabahı araç kalkmadı telefon ettim asil den bir usta geldi.fsu ünitesi değişti dedi 2 gun sonra isyerime arabayi getirdiler araba150 km test edilmiş nasilsa. Daha sonra araçta 3. 4.mars sorunları başladı. Asıl otogaza 5 defa gittim soktuler taktılar benzin pompasina baktılar sızdırıyor. önce değişmesi içim para istediler. Konyadan meridyeni aradım. Vialle hollandaya mesaj attım hoş ondanda cevap gelmedi.pompa değişti. Ancak sabah 5 saniyelik marsta stop edip 2. mars ta çalışıyor.arabayı 14800 km de montaja verdim. Benzinde problem yok.gaz da problem oluyormuş. Hollanda dan cevap istedim ancak daha 2 haftadır cevap alamadım. En son arabayı yeniden test edelim dediler ancak bana pek de dürüstçe gelmedi. Bugune kadar arabayı 3 defa bıraktım. İlk gün calismamasini geçtim üstüne bir de pompa için para istendi. 1500 TL lik gaz dönüşüm araçlar sabah tık diye mars alırken bu sistemin derdi nedir bence ne hollanda ne de Turkiye bayileri bilmiyor.Bujiler problemli enjektör arızalı cevapları içimi sisirdi.böyle bir problemin olmadığı aşikar.Şu an arabayı yağışlardan dolayı sadece bugün çalıştırdım ise gittim. Öğlen araç tekleyerek ilk mars ta çalıştı. Akşamda aynı şekilde çalıştı.sorunumla ilgili yardımcı olmanızı bekliyorum.iyi günler diliyorum

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Şu anki ruh halinizi en iyi anlayabilenlerden biri olduğumu söyleyebilirim. izninizle bir kac sorum olacak:

sorununuz sadece ilk marş ile mı ilgili yoksa aynı zamanda tekleme probleminiz de oluyor mu? Araciniza lpdi uygulamasi yapıldıgında kac km. de idi şu an kaç km. de? Aracinizdaki akü orjinal 44 amperlik olan mı ?

• Sağolun araci sıfır aldım ve herşeyi orjinal.araca montaj 14800km de yapildi şu an 15800 km de
    araç ilk marsta tekleyerek stop ediyor.2.mars ta çalışıyor.

• quote:

Sağolun araci sıfır aldım ve herşeyi orjinal.araca montaj 14800km de yapildi şu an 15800 km de
    araç ilk marsta tekleyerek stop ediyor.2.mars ta çalışıyor.

Aracınız şu an sıfır ayarında. Dolayısıyla, ateşleme bobini veya bujiden kaynaklı bir poblem olması pek mümkün görünmüyor.
    Ben 41000 km de ilk lpdi dönüşümü yaptırdığımda sizinkinden daha kötü idi. 3-4 marşta bile çalışmadığı oluyordu. Sonradan
    Varta 60 amper akü takıldı ve epeyce farketti. Şu an sizin akünüzü değiştirmeniz yazık olur. Ancak ilk marşta tekleme yaptığı sırada
    hafif gaz vererek stop etmesi engelleniyorsa, lpg pompasından gelen ses kesilene kadar bu şekilde idare edebilirsiniz. Muhtemelen gaz pompası ilk çalıştırma esnasındaki devrini
    tamamladığında rölanti de normal seyrine dönecektir. Bizler sonuçta bu sistem için hatırı sayılır bir miktar para verdik ve dolayısıyla lpg de benzindeyken ki ilk çalıştırma gibi
    olmasını arzu ediyoruz tabi de maalesef öyle olmuyor. Bir süre böyle idare edip daha sonra akünüzü 60 amper ile değiştirdğinizde
    marş problemi de düzelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangoma -- 3 Mayıs 2014; 14:13:50 >

• Arkadaslar bunu bilgi vermek için yazıyorum lütfen yanlış anlamayın. Sorun yaşayan arkadaşlar beni yanlış anlamasın. Çünkü bende taktirrirken 50 yere sordun diyebilirim. Benim 4 günlük görüşüm şöyle. Marş problemi yok tek marş ta aliyor şimdilik. Çekiş daha arttı araba daha güçlü. Tek eksiği ses o da umrumda değil. Kesinlikle arabasını seven uzun sure binmek isteyen herkese öneriyorum. İnşallah tüm arkadaşlara sorunsuz binmek nasip olur.

• quote:

Arkadaslar bunu bilgi vermek için yazıyorum lütfen yanlış anlamayın. Sorun yaşayan arkadaşlar beni yanlış anlamasın. Çünkü bende taktirrirken 50 yere sordun diyebilirim. Benim 4 günlük görüşüm şöyle. Marş problemi yok tek marş ta aliyor şimdilik. Çekiş daha arttı araba daha güçlü. Tek eksiği ses o da umrumda değil. Kesinlikle arabasını seven uzun sure binmek isteyen herkese öneriyorum. İnşallah tüm arkadaşlara sorunsuz binmek nasip olur.

• Birde su asil oto ankara. Burda taktiran arkadaşların heo sorunlarla karşılaştığını duyuyorum. Ne kadar iyi ilgileniyorsa ilgilensin sonuca bakılır. İstanbul için özmarmara yi öneriyorum. Suan kadar 0 sorun ile devam ediyor maşallah. Benden önce taktiran tiguanlerden 1 tane şikayet yok. Bence bu önemli. Yoksa adam güleryüzlü, cok ilgilenir orası işten önemli değil. Lütfen taktircak arkadaşlar irtibata geçsin yardimci olalım. Ben fen öğretmeniyim dolayisi ile sistemi takan ustalardan daha iyi biliyorum desem inanin abartı yapmış olmam. Çünkü 4 aydır belki hergün saatlerce araştırma yaptım. Sistemi inceledim

• quote:

Hollanda'dan cevap gelmez, ilgili birime yönlendirildi seklinde cevap geliyor, ilgili birim Türkiye, sorununuz benim anladığım geç calisma problemi, bana gore su yapılmalı, sorun bulunana kadar cebinize dokunulmamalı, gerekli harcama LPG firması tarafindan yapılmalı, ornegin sorun bulundu teker teker değişen eski parçalar geri montaj yapılıp arizali parça tam
    Olarak nedir tespit edilip müşteriye sorun çözüldü ancak aracınızda benzinde normal çalışan parça LPG de calismamakta ve su kadar maliyeti olmakta denilmelidir. Deneme tahtası yapmak en gicik oldugum seylerden birisi benim, şirket çalışaniyken cok aracımız oldu ve o zaman da derdim, eğer azıcık sökme takma bilsem aracın altına ben yatar ben yaparım, çünkü benim ve çalışanlarımın söylediği parça degisince sorun çözülürdu, problemi tamirci değil biz bulurduk yine, yuksekbasinc benzin pompası tum tsi lerde aynı diye biliyorum, çalışan bir yedek pompa, bir aku ve tum araçlarda ortak kullanılan malzemeler yesek bulundurulup müşteriye masraf yaptırılmadan denenecekse bu sağlam malzemelerden denenmeli, geç çalısmaya çözüm yok ama bana gore baska problem ustune yöneliyorlar gibi, sıfır malzemede ne gibi fsu arızası olabiliyor, fsu dediğimiz mekanik birsey ve testten geçip geliyor, bence sorun bir parça değişip çözülecekse bulunsun ve size söylensin bu parça parası su kadar diye yani deneme tahtası olmadan, aksi halde cok sürünmeden belli bir sure sonra iade düşünülebilir, bir de su teklemeyip stop etmeyi anlamadım, video yok mu? Ben bobin degisecem bakımda, özel serviste yaptıracağım
    Icin fiyat farkına bobin satın alacam, 210tl, 45 dakika Mars bastığımda yemiş olabilirim belki, problemle ilgili buraya yazarsanız surekli ortak takip etmiş oluruz, benzinin bu yönünü seviyorum arızaları kapatıyor ve kullanıcıya yansıtmıyor, bir de 15bin bakımda yag ne kullanıldı, yağda katkı maddesi kullanıldı mı?

• quote:

Birde su asil oto ankara. Burda taktiran arkadaşların heo sorunlarla karşılaştığını duyuyorum. Ne kadar iyi ilgileniyorsa ilgilensin sonuca bakılır. İstanbul için özmarmara yi öneriyorum. Suan kadar 0 sorun ile devam ediyor maşallah. Benden önce taktiran tiguanlerden 1 tane şikayet yok. Bence bu önemli. Yoksa adam güleryüzlü, cok ilgilenir orası işten önemli değil. Lütfen taktircak arkadaşlar irtibata geçsin yardimci olalım. Ben fen öğretmeniyim dolayisi ile sistemi takan ustalardan daha iyi biliyorum desem inanin abartı yapmış olmam. Çünkü 4 aydır belki hergün saatlerce araştırma yaptım. Sistemi inceledim

Hocam siz anlaşılan baska sitelerden de araştırmışsiniz, asıl distribütör ama sunu unutmamalı, montaj yapan kişiler değişebilir surekli, ordaki yetişmiş kişiler degil yeni gelen elemanlar montaj yapıyor olabilir, küçük bir yanlış bağlantı ya da unutulan birsey çözülemeyen soruna yol açabilir, ozmarmara ile görüştüm, Kadir Bey'den referans aldım dedim, Hollanda'nın çözemeyip de sizin çözdüğünüz birsey mı var dedim :) sonuçta Almanya Hollanda Ankara Konya'da sorun tek bende var ve Hasan Cengiz ilgilendi dedim, o larda Hasan bey zaten bizim eğitmenimiz dedi, sorunu anlattım ama uzakta olduğumdan tam
    Verimli olmadı, baslarına da gelmemiş ama bayi kalitesi var, oflamadan, arkadan bağırma çağırma sesi gelmeden dinliyorlar ve cevap veriyorlar, bir nevi sorup da dakikalarca tutup mahcupluk yaşamıyorsunuz, montaj sorunsuz olduguna sevindim, 500-1000 kullandıktan sonra da urum hakkında bilgi verirmisiniz, yüzde 90 yine sıkıntı olmayacak ama Bendeki düzelme 500 km sonra tekrar bozuluyor.

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.