Şimdi Ara

Vialand'e gittim (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
3.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Eyüpte mi burası ?

Eyüp'e bağlı yeşilpınarda.
  • her yere veba gibi yayıldılar
     Vialand'e gittim (SS'li)
  • bizim zamanımızda TATİLYA vardı buda neymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.DanGeR

para tuzağı.50 TL buna verilirmi

gmax denen şey kişi başı 50 lira.Hadi şimdi sen karşılaştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

Orijinalden alıntı: Kefalci

quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.DanGeR

para tuzağı.50 TL buna verilirmi

aynen 1 gün için vermem 1 ay olsa olur

/>

para kolay kazanılmıyor sana iyi eğlenceler

Şunu da gözardı etmemeli. mesela amerika'nın kaliforniya yöresindeki six flags'in kişi başı entry fee'si 68 dolar. yani 135 tl. üstelik otoparkı ücretli: günlük 35 tl.

vialand ise 55tl + ücretsiz otopark. bu fiyata yediğiniz g-force'lar fazla bile...
    elbette gönül ister ki hayvani rollercoaster'larımız olsun ama daha yeni yeni geliyor, insaf edin. getirmesine getirirler ama 55 tl'ye bile yuh diyen müşteriler çoğunluktayken binen olmaz o hayvani rc'a, 2 hafta sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefalci -- 15 Ağustos 2013; 12:40:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz Alp

bizim zamanımızda TATİLYA vardı buda neymiş

aynen. alaboranın hastasıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

neden bilmiyorum lunapark vs şeyleri sevmiyorum
    küçükken seviyordum

Ben de öyleyim belki de içimdeki korkudan dolayıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok iyi cidden. Fiyat çok fazla da değil çok alçak ta değil. Çok alçak olsa malum apaçiler toplanıyor hemen. 50 TL ' ye akşama kadar eğlen. Ayda bir defa kendine kıyak geç.
  • Haftasonu full oluyormuş.
    Çok sıra bekleniyormuş o nedenle bir zevk alınmıyormuş.
    Ama siz hafta içi gidip bayağı binmişsiniz.
    En iyisi hafta içi demekki.
  • Gondola bindim az kalsın kusuyordum. 3-4 saat kendime gelemedim. (Oruçluydum) Vialand'e gitsem mi üniversite öncesi?
  • O nefeskesen adlı şeyin inşaası tamamlandı mı? Tamamlandıysa ben de gitmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

O nefeskesen adlı şeyin inşaası tamamlandı mı? Tamamlandıysa ben de gitmek istiyorum.

Ekim'de.Resimleri bakıp mesajı okusaydınız anlardınız.
  • Bizim millet alışmış eski lunaparklara, halka atıp sigara almaca, penaltı çekme, havalı tüfekle balon/hedef vurma, topları atıp at yarışı yapma, çarpışan oto vs. çok olsa balerin yada gondola binersin o kadar. o yüzden 50 tl çok gelir.
  • Bende dün gittim. Yer gayet güzel. Fiyat ne çok pahalı ne de ucuz. Büyükler için birkaç alet daha gelse çok daha kaliteli olacağı kesin. En azında uydurup lunaparkların crazy dance, goldol tarzı cihazların muhadillerinden (tabiki daha gelişmişlerinden) eklenirse tadından yenmez. Birde büyük bir dönme dolap hiç fena olmazdı Ama bu haliyle bile gayet başarılı bir yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streetsoul -- 24 Ağustos 2013; 12:33:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streetsoul

Bende dün gittim. Yer gayet güzel. Fiyat ne çok pahalı ne de ucuz. Büyükler için birkaç alet daha gelse çok daha kaliteli olacağı kesin. En azında uydurup lunaparkların crazy dance, goldol tarzı cihazların muhadillerinden (tabiki daha gelişmişlerinden) eklenirse tadından yenmez. Birde büyük bir dönme dolap hiç fena olmazdı Ama bu haliyle bile gayet başarılı bir yer.

Gondol olmasın da dönme dolap şart.Birkaç tane daha thrill ride lazım.
  • Vialand gelen bayan dh liler caddenin üstündeki mito hırdavat beklerim efenim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Vialand gelen bayan dh liler caddenin üstündeki mito hırdavat beklerim efenim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

O semt'de bir evimiz var semt berbat o yüzden fazla birşey beklemeyin barzolar kırolar apaçiler doludur 1 kere gidip görmedim bile ama eminim sonuçta eyüp'e bağlı bir yer yobazlık diz boyudur semt'den kaybediyor Vialand.

Gel gösteriyim sana yobazlığı.

• keşke 100tl olsa apaçiler felan dolmasa -.-
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.