Şimdi Ara

VIALAND'DA KIZA CIKMA TEKLIFI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar cok samimi oldugum bir kiz arkadasim var. Ben ona asigim. O da beni seviyor gibi. Whatsapp'dan konusmalardan falan anliyorum. Neyse ben bu kizi Vialand'a davet ettim. Bu kiza burada acilmayi dusunuyorum. Daha once buraya giden biri hangi oyuncakta veya nasil cikma teklifi edebilecegimi soyleyebilir mi? Ozel olsun istiyorum biraz. Iyi gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızın eline silah verip ata bindir. O anlar.
  • Vialand'i bilmiyorum ama dönme dolap varsa ona binip en tepedeyken itiraf edebilirsin, biraz klişe gibi oldu ama
  • korku tüneli varsa karanlık biyerde seni seviyorum de öp onu
  • Bence pek klise degil. Iyi fikir Donme dolap varsa deneyecegim.

@shadow551

Karanlikta kizi gormem zor olmaz mi?

• hızlı trene binin ve ona ''hayat tıpkı hızlı tren gibi iniş çıkışlarla doludur, benimle o trene binmeye var mısın?'' diye sor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

hızlı trene binin ve ona ''hayat tıpkı hızlı tren gibi iniş çıkışlarla doludur, benimle o trene binmeye var mısın?'' diye sor...

Supermis. Bunu da not aliyorum. Valla supersiniz karar vermek zor olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Encarnacion

Bence pek klise degil. Iyi fikir Donme dolap varsa deneyecegim.

@shadow551

yanına oturmıcakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow551

quote:

@shadow551

yanına oturmıcakmı?

başkasını öpmesin yanlıslıkla

• quote:

Orijinalden alıntı: keiraknightley

quote:

Orijinalden alıntı: shadow551

quote:

@shadow551

yanına oturmıcakmı?

başkasını öpmesin yanlıslıkla

Vialandı bilmiyorum ama bostancıdakinde iki kişi tek bi vagona biniyosun

• quote:

Arkadaslar cok samimi oldugum bir kiz arkadasim var. Ben ona asigim. O da beni seviyor gibi. Whatsapp'dan konusmalardan falan anliyorum. Neyse ben bu kizi Vialand'a davet ettim. Bu kiza burada acilmayi dusunuyorum. Daha once buraya giden biri hangi oyuncakta veya nasil cikma teklifi edebilecegimi soyleyebilir mi? Ozel olsun istiyorum biraz. Iyi gunler.

kardeş daha güzel ve sakin bi yerde çıkma teklif etsen kız arkadaşına daha iyi olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14bahar

quote:

Arkadaslar cok samimi oldugum bir kiz arkadasim var. Ben ona asigim. O da beni seviyor gibi. Whatsapp'dan konusmalardan falan anliyorum. Neyse ben bu kizi Vialand'a davet ettim. Bu kiza burada acilmayi dusunuyorum. Daha once buraya giden biri hangi oyuncakta veya nasil cikma teklifi edebilecegimi soyleyebilir mi? Ozel olsun istiyorum biraz. Iyi gunler.

kardeş daha güzel ve sakin bi yerde çıkma teklif etsen kız arkadaşına daha iyi olmaz mı?

Klasik bi kafeye cagirip orda acilmak istemiyorum. Cok siradan. Adrenalin dolu bir cikma teklifi etmek istiyorum. Bu ancak orada mumkun olur. Onun da hayir diyecegini zannetmem. Cunku o da lunaparklari cok seviyor. Burada bir teklif alirsa hosuna gider diye duusnuyorum.

• quote:

hızlı trene binin ve ona ''hayat tıpkı hızlı tren gibi iniş çıkışlarla doludur, benimle o trene binmeye var mısın?'' diye sor...

Yapma bunu çok gereksiz romantik falan da değil.
  • Kardesım sacmalama ne vaılandı ne hızlı trenı mıllet de makaraya almıs senı

Duzgun ferah bı mekana gotur once bı yemek yıyın arkasından caylarınızı ıcerken konuyu acıp soylersın,mesela sarıyer de kahvaltıya gıdebılırsınız bogazın dıbınde cok pahalı değıldır

• quote:

quote:

Supermis. Bunu da not aliyorum. Valla supersiniz karar vermek zor olacak

Tren muhabbetini yapma. Çok kötü fikir.

• E cikma teklif etmissin iste vialanda gidelim diye?

• quote:

Yalnız hocam, bir kişi giriş 55 TL, biliyosundur umarım İki kişi, 110 yapar + olarak çok kalabalık, alete binme sırası filan beklicen, haftaiçi boş bi vakitte gidin.
  • Zıplamalıı hoplamalı döndürmeli atmalı bi oyuncaga bin . adrenalin yükseldiginde söylersin . utanmazsın hemde rahat olur söylemen
  • Para sorun degil veririm.

Arkadaslar kafeye gidip teklif etmek bana cok samimi gelmiyor. Cok siradan. Daha oncekileri oyle yaptim. Her ne kadar olumlu sonuc alsam da bunda farkli biseyler denemek istiyorum.

Lunaparkta teklif edecegim ve onerileri bekliyorum.

• yumruk torbasına yanındayken 999 vur anında kollarına atlıyacaktır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.