İKİ GÜN ÖNCE YENİBİR ANAKART ALDIM VE BILGISAYAR BAĞLADIM.ANAKARAT GIGABYTE 8VT880P DDR2.BİLGİSAYAR ACILIRKEN DOS EKRANINDA VIA RADI DIYE BIR SEY CIKIYOR VE HEMEN O BOLUMU GECIYOR.ACABA BEN KABLOLARIMI YANLIŞ BAĞLADIM DİYE DUSUNUYORUM.WINDOWSTA DA BOYLE BIR PROGRAM VAR.VİA RAİD TOOLS DİYE.NEDİR NE İŞE YARAR.
hayır yanlış baglamadın...
ıkı tane harddısk ıle raid yapacagın zaman oradakı menuye gırıp raid ayarları yapman ıcın gereklı olan yazılım o merak etme durum sakin
bu soruyu biraz önce araştırdım.belki aynen benım gibi 50 kişi sormuş.ama cevabını bılen bır tek kişi bile yok.donanım haber farkı işte.sağolasın.bende huzursuzdum.iki gundur.bır yanlışlık yapıp yakmayım anakartı dıye dusunuyordum.
ben bu programda bir yanlışlık yaptım ama ne ? 500 gb harici diskim ve 160 gb dahili disk vardı. bişeyler oldu bu diskleri görmüyor şlimdi nasıl geri getirebilirim yardım . uzaktan yardım vermek isteyenler lütfen acil yardım msn : bygnr@hotmail.com
ben 2 ay kadar önce bilgisayar aldım kargo ile geldi çıkardım kutusundan iyi bir kafa ile kurdum ama sonra baktım ki 80 GB lık Harddiskim 30 GB gibi görünüyor. aradım bilgisayar ustalarını bana Başlat menüsünden Windows Update yapmamı ve ancak bu şekilde 80 GB görürsün dediler yaptım onu da yap tım bunu da yaptım hatta düşündüm bana bu makineyi kakaladılar sonra başım sıkıştığında hep gittiğim bilgisayarcı servis ve satış cı olan ustama gittim durum bu dedim tamam abi bırak bir kaç saat sonra al dedi sonra araba ile gittim birde ne olsun makinam 80 GB lık Harddiskimi görüyor öyle sevindimki hatta bu kadar küçük birşeye bile insan sevinebiliyormuş dedim yani harddiskin görünmeyen bölümünü görmesi için VİA RAİD TOOL yüklenmiş bir programdır