Şimdi Ara

VGA'Yİ HDMI'A DÖNÜŞTÜRMEM LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşları günler benim yardıma ihtiyacım var.
    Şimdi benim elimde Gtx 1650 twin ekran kartı var ekran kartı hdmi girişli fakat benim monitörüm vga girişli.
    Bunu nasıl çevirevebilirim ürün tavsiye edermisiniz bütçem 100tl Max.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• www.vatanbilgisayar.com
    Inca Hdmı To Vga Jaklı Ses Kablosu Dahil 20cm fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/inca-hdmi-to-vga-jakli-ses-kablosu-dahil-20cm.html

buyur hocam
  • Kanka vga to hdmi çeviriciler var 25 30 liraya. Ben de alıcam bu günlerde laptop ekranı yetmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayram kadir B kullanıcısına yanıt
    Vga to hdmi mı oluyor benimki yoksa hdmi to vga mı ya da ikiside aynı mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkisi aynıdır. Hdmi zaten çift yönlü vga tek yönlü çalışıyor diye biliyorum

• Şunu alıcam hocam ben. Sen de bi incele

• quote:

Orijinalden alıntı: bayram kadir

İkisi aynıdır. Hdmi zaten çift yönlü vga tek yönlü çalışıyor diye biliyorum
    İkiside aynı değildir. Aynı dertten 2 ay önce bende müzdariptim iyiki denk geldiniz uğraşmazsınız. Vga to hdmi ve hdmi to vga'da ilk yazan çıkış birimini temsil eder yani ekran kartı anakart nerden bağlıcaksanız. ikinci to vga veya to hdmi ise monitör görüntünün yayınlanacağı birimi temsil eder.

Kıssadan hisse ekran kartın çıkış birimin hdmi, monitör vga ise hdmi to vga kullancaksınız. çıkış birimi vga monitör hdmi ise vga to hdmi. Diğer türlü KATİYYEN çalışmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hdmi to vga alacaksın vga tarafı erkek olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrehan09

İkiside aynı değildir. Aynı dertten 2 ay önce bende müzdariptim iyiki denk geldiniz uğraşmazsınız. Vga to hdmi ve hdmi to vga'da ilk yazan çıkış birimini temsil eder yani ekran kartı anakart nerden bağlıcaksanız. ikinci to vga veya to hdmi ise monitör görüntünün yayınlanacağı birimi temsil eder.

Kıssadan hisse ekran kartın çıkış birimin hdmi, monitör vga ise hdmi to vga kullancaksınız. çıkış birimi vga monitör hdmi ise vga to hdmi. Diğer türlü KATİYYEN çalışmaz.

Alıntıları Göster
    ufff o KATTİYYENE nasıl basa basa söyledin uff fiçimin YAĞĞĞĞĞLARI eridi ohhhh ımmmmm

• hdmi to vga diye aratacasın! işini bir adaptör görür.
    www.hepsiburada.com
    Hdmi To Vga Fiyatları - Hepsiburada
    https://www.hepsiburada.com/ara?q=hdmi+to+vga

meşazını gördüm lovemachine kardeşim ve kattiyyen arttırıyorum, ıms ummhh oyşşş vb vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 15 Nisan 2020; 2:35:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

ufff o KATTİYYENE nasıl basa basa söyledin uff fiçimin YAĞĞĞĞĞLARI eridi ohhhh ımmmmm

Alıntıları Göster
    Katiyyene basa basa söyledim çünki nerde bilgisayarcı yedek parçacıya gittiysem vga to hdmi isteyince hdmi to vga verdi. anlatıncada yok çalışır şöyle böyle diye satmak için söylemediği yalan kalmadı alayı cahil. Çıkartıp laptobu koyup hadi dene diyince dut oluyorlar Oraya gider bilgisayarcı dedi diye alır git gel uğraşır diye özellikle belirttim ama 12 yaşında çocuklarla aynı platformda olunca iletişim kurmak zor tabi

• 1650 gibi bir karti hdmi'i gectim dvi girisi bile olmayan bir monitore baglayip ne yapmayi dusunuyorsunuz?

• Vga lı bir monitor e, uydu alıcısından hdmi ile bu aparatı kullanarak bağlantı kursam TV yayını alabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: emrehan09

Katiyyene basa basa söyledim çünki nerde bilgisayarcı yedek parçacıya gittiysem vga to hdmi isteyince hdmi to vga verdi. anlatıncada yok çalışır şöyle böyle diye satmak için söylemediği yalan kalmadı alayı cahil. Çıkartıp laptobu koyup hadi dene diyince dut oluyorlar Oraya gider bilgisayarcı dedi diye alır git gel uğraşır diye özellikle belirttim ama 12 yaşında çocuklarla aynı platformda olunca iletişim kurmak zor tabi

Alıntıları Göster
    neden öyle dedin ki

• Vga to hdmi alacaksın dostum
    25₺ ye aldım elektrikçiden ama çok adi bişey
    Vga to dvi ekran kartımı bozdu tak çıkar yaparken bulabilirsen yani varsa direk ek olmayan bütün kablo almaya çalış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.