Şimdi Ara

VGA-DVİ GİRİŞİ FARKI ARKADAŞLAR Bİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene şu aşağıdaki linkteki monitörü aldım;

Asus Vs197D VGA GİRİŞ 18.5 İNCH TIKLA

Tabi o zamanlar sırf monitör almak için aldım hiç bakmadım dvi falan diye.Arkadaşlar benim sorunum şu hd 7850 1 gb almak istiyorum monitör boyuyla sıkıntım yok 1366x768 yeterli.Fakat vga girişinde bu ekran kartı dalgalanma yapıomuş dvi veya hdmi lazımmış.Bendeki amaç 1366x768 çözünürlüğe hd 7850 takıp uzun süre güsel fps lerle oyun oynamak 1080p monitör falan için daha iyi ekran kartı ws lasım.Şimdi size sorum;

Yukarıda linkini verdiğim monitörün aynı modelinin DVI girişlisi gelmiş.

Asus 18.5 İnch DVİ GRİŞLİ VATAN LİNKİ

Dvi 18.5 Asus Monitör Sitesindeki Bilgiler LİNK

Sizce elimdekini 2.el satıp bunu alsam mantıklımı?Daha geçen aylara kadar benim monitörde vatanda vardi ortalama 200 TL civarındaydı sizce bunu 2.el kaça satarım ve vatandaki aynı modelin DVİ girişlisini almak mantıklımı çünkü hd7850 dalgalanma yapmıyormuş hiçbir türlü DVİ girişte.

DVİ VGA MONİTÖR FARKI TESTİ

Ayrica yukarıda verdiğim linkte DVI ve VGA karşılaştırıyor ve DVI girişi monitörde frekans dalgası yapmadığı belirtilmiş bu benim için çok iyi bişey çünkü benim göz baya hassas şu anki monitörümde masaüstü çözünürlüğüm 1024-768 75 Hz. 60 Hz kesinlikle alamıyorum arkadaşlar gözüm sulanıo ağrıo.

Kısacası böle bişey yaparsam elimdeki monitörü kaça satarım yada elindeki monitörü sat gene 2.el al diyorsanız en fazla 1440x900 19'' olupta dvi girişi olan başka bi monitör önerirmisiniz ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

• qaanx kullanıcısına yanıt
    Hocam uanlis urun almissiniz.Bu devirde vga nedir. (Ama yine yanlis yapmak uzeresin bu devirde hdmi li 1080p moniitor alinir.Istedigin cozunurlukte ve ayarda oynamak sana kalmis.Ama almisken kesinlikle 1080 p ve hdmi olmali.Ayrica 7850 aliyorsan 2 gb olani al kesinlikle.Benim notebookun ekran karti gtx670m.Masaustunde hemen hemen 7770 e denk geliyor gibi ve cok rahat 1.5 gb vramleri goruyor yani kesinlikle 2 gb olani al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 27 Nisan 2014; 11:30:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    Hocam alırken hiç dikkat etmedim ver en ucuzundan hesabı şimdi iyi bi ekran kartı alim diyince oldu bu olay hdmi ve 2 gb ekran kartına çok bütçem yok nasıl yapcam bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.