Şimdi Ara

VF3000F SOĞUTUCULU ****GTX480****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    EKRAN KARTI--530 TL--1536 MB NVIDIA GTX 480 384 BİT DDR5 DVI - HDMI YURTDIŞI

EKRAN KARTINI 450 TL YE
    SOGUTUCUSUNU 152 TL YE ALDIM

EKRAN KARTINI serdardiego nikli Arkadaşımızdan 5 ay kadar önce aldım kendi soğutucusunu çıkarıp sıfır olarak satın aldığım VF300F soğutucuyu taktım istediğiniz kadar zorlayın kartı ısıtamıyorsunuz :D Aynı zamanda VF300F üzerinde fan kontrol ile geldiği için tadına doyum olmuyor fakat bu 2 liyi satmak zorundayım
    GTX480 DEN çıkardığım fanı vf3000f kutusu ile teslim edeceğim
    RAKAM SONDUR fakat azda olsa pazarlık payı vardır
    kendi resmidir...
     VF3000F SOĞUTUCULU  ****GTX480****

***************************************************************************************************
    COŞKUN BAYSAL
    KARGO : ANKARA içi elden teslim satış için tercih sebebidir değilse karşı taraf ödemeli kargo yapılır... Fillo Ve Yurtiçi Kargo VEYA İSTEDİĞİNİZ KARGO İLE Gönderilebilir
    ÖDEME : İşbankası Hesabıma Havale Yada Eft
    TAKAS : MEVCUT DEĞİL
    İLETİŞİM : 532 598 60 27 Yada PM
    MSN : cocobaysal@hotmail.com
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Ne kadar ısınıyor deselerde 2 tane 480 alıp tost yaptım SLI olarak uzun süre kullandım kilitlenme felan hiç bir sorun olmuyor forumda yine ikisini sattım alan arkadaşlar 1 yılı geçti hala tüm oyunlarda max ayarlarda oyunları oynadıklarını söyleyip değiştirmiyorlar.
    Ayrıca arkadaş ısınma sorununa da çözüm bulmuş çok iyi herkese bu kartı tavsiye ederim.

Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuncoskun

Ne kadar ısınıyor deselerde 2 tane 480 alıp tost yaptım SLI olarak uzun süre kullandım kilitlenme felan hiç bir sorun olmuyor forumda yine ikisini sattım alan arkadaşlar 1 yılı geçti hala tüm oyunlarda max ayarlarda oyunları oynadıklarını söyleyip değiştirmiyorlar.
    Ayrıca arkadaş ısınma sorununa da çözüm bulmuş çok iyi herkese bu kartı tavsiye ederim.

Hayırlı satışlar.

ARKADAŞIM DEĞERLİ YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycocophoenix -- 25 Temmuz 2012; 16:14:28 >
  • Bu kartın test değerleri ve oyunlardaki görselliği GTX 580'e çok yakın ama fiyat konusunda birşey diyemem. Araya soğutucu girince fiyat iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuncoskun

Bu kartın test değerleri ve oyunlardaki görselliği GTX 580'e çok yakın ama fiyat konusunda birşey diyemem. Araya soğutucu girince fiyat iyi.

ÖLÜCÜLER PEŞİMİ BIRAKMAYACAK ORHUN KARDEŞ
    FORUMDA 450 TL YE AMP SATILMIŞ
    HINÇLARI BU YÜZDEN YAHU BENDE BU FİYATTAN SATMAK ZORUNDAMIYIM ANLATAMADIM ADAMLARA ..

YA BU KARTI TANIMIYORLAR YADA TANIYORLAR AMA FİYATI DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR ..

TEŞEKKÜR EDERİM YORUMUN VE MEZARCILARIN KARŞISINDA YALNIZ BIRAKMADIĞIN İÇİN
    ARADA BİR BENİM BU İLANI TAKİP EDİVER SANA ZAHMET

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.