Şimdi Ara

VF3000F SOĞUTUCULU ****GTX480****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EKRAN KARTI--530 TL--1536 MB NVIDIA GTX 480 384 BİT DDR5 DVI - HDMI YURTDIŞI

EKRAN KARTINI 450 TL YE
    SOGUTUCUSUNU 152 TL YE ALDIM

EKRAN KARTINI serdardiego nikli Arkadaşımızdan 5 ay kadar önce aldım kendi soğutucusunu çıkarıp sıfır olarak satın aldığım VF300F soğutucuyu taktım istediğiniz kadar zorlayın kartı ısıtamıyorsunuz :D Aynı zamanda VF300F üzerinde fan kontrol ile geldiği için tadına doyum olmuyor fakat bu 2 liyi satmak zorundayım
    GTX480 DEN çıkardığım fanı vf3000f kutusu ile teslim edeceğim
    RAKAM SONDUR fakat azda olsa pazarlık payı vardır
    kendi resmidir...
     VF3000F SOĞUTUCULU  ****GTX480****

***************************************************************************************************
    COŞKUN BAYSAL
    KARGO : ANKARA içi elden teslim satış için tercih sebebidir değilse karşı taraf ödemeli kargo yapılır... Fillo Ve Yurtiçi Kargo VEYA İSTEDİĞİNİZ KARGO İLE Gönderilebilir
    ÖDEME : İşbankası Hesabıma Havale Yada Eft
    TAKAS : MEVCUT DEĞİL
    İLETİŞİM : 532 598 60 27 Yada PM
    MSN : cocobaysal@hotmail.com
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycocophoenix -- 25 Temmuz 2012; 10:05:03 >

• Fiyatta revize şart , ZOTAC GTX480 AMP 450 - 480 TL arası alıcı buluyor, yinede karar senin tabi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 24 Temmuz 2012; 14:32:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Fiyatta revize şart , ZOTAC GTX480 AMP 450 - 480 TL arası alıcı buluyor, yinede karar senin tabi....

SOĞUTUCUYU HESABA KATTINIZMI
    152+12 TL KARGO İLE ALDIM O SOGUTUCUYU
    SİZCE FİYAT NE OLMALI YAPMAYIN ALLAH AŞKINA
    BİZDE BİLİYORUZ FİYATLARI
    ÇIKIP REVİZE REVİZE YAZINCA NE OLUYOR ANLAMIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycocophoenix -- 24 Temmuz 2012; 14:53:55 >
  • zotac 480 ampde de aynı soğutucu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: baycocophoenix

quote:

Fiyatta revize şart , ZOTAC GTX480 AMP 450 - 480 TL arası alıcı buluyor, yinede karar senin tabi....

Şimdi buraya Zotac gtx480 AMP'nin resmini koyardım ama İlanınızı kirletmek istemiyorum, ürünün satılmasını istiyorsanız, fiyat belirlemeden muadil ürünlerin kaça satıldığına bakmanız gerekir.
  • BEN KARTI 450 TLYE ALDIM
    SOGUTUCU İLE BERABER BANA MALİYETİ 615 TL Yİ BULDU VE UYGUN GÖRDÜĞÜM İKİNCİ EL FİYATI 530 TL NEDEN BU ISRAR ANLAMADIM
    ARKADAŞLAR ALACAK OLANLAR PM ATSIN
    ALMAYACAK OLANLAR YORUM YAPMASIN NEDİR BU BALTALAMA HEVESİ ANLAMADIM
    530 TL DİR ENFAZLA 30 TL AHA DÜŞER 500 E VERİRİM NEDEN RAHATSIZ OLDUNUZ ANLAMADIM..
    HERKES BİR SIKINTILI BİR HEYECANLI BİR İLANA ÇAMUR ATMAK İÇİN PUSUDA BEKLER GİBİ LÜTFEN YAPMAYIN BUNU
    YILLARDIR BU FORUMDAYIM NEYİN NE OLDUGUNU BİLECEK YASTA VE TECRÜBEDEYİM HERKES FORUM ZABITASI OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ARKADAŞLAR.. YAPMAYIN BENDE BİLİYORUM AMP DEDE AYNI FANIN OLDUGUNU ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycocophoenix -- 24 Temmuz 2012; 15:25:03 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baycocophoenix

quote:

Şimdi buraya Zotac gtx480 AMP'nin resmini koyardım ama İlanınızı kirletmek istemiyorum, ürünün satılmasını istiyorsanız, fiyat belirlemeden muadil ürünlerin kaça satıldığına bakmanız gerekir.

ZATEN YETERİ KADAR KİRLETTİN İLANI ARKADAŞIM
    BENDE BİLİYORUM İLK DEFAMI İLAN AÇIYORUM BURADA BAK BAKALIM KAÇ REFERANSLI TECRÜBELİ ÜYEMİYİM
    SADECE YAZMAK İÇİN BALTALAMAK İÇİN İLAN GEZME ARKADAŞ
    ALICIMISIN
    DEĞİLSEN YORUM YAPMA LÜTFEN DONANIMDAN ANLAYAN HERKES NEYİN NE EDECEĞİNİ BİLİR
    VE BİR ŞEKİLDE ORTA YOL BULUNUR ...
    RESİM KOYARMIŞTA V.S V.S
    SEN BANA AMP YİMİ GÖSTERECEKSİN AKLIN SIRA
    YAPMA NE OLUR ÇOK UCUZ HAREKETLER BUNLAR ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycocophoenix -- 24 Temmuz 2012; 15:12:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenOlca

bilen var bilmeyen var öyle değil o işler.

• Bu kart 480 AMP'den iyi değil en fazla aynıdır ve "garantisiz". Son olarak garantili 480 AMP! 450TL'ye gitti bu forumda. Alacak arkadaşların dikkatine.
  • amp ler 450 tl ye gitmiş olabilir ama amp ların degeri 450 tl değil 500 tl dir yani bir kişi 450 den satdı diye hemen hemen tüm amp satıcıları 450 den mi verecek?hayırlı satışlar
  • Yahu arkadaşlar ürün adamın, istediği fiyatı koyar ama yüksek ama düşük bu ona kalmış birşey. Bu foruma takılan birçok kişi neyin ne olduğunu az çok biliyor. Fiyat bana cazip gelmiyorsa pm den teklifimi yaparım uyarsa anlaşırız uymazsa çorbamıza bakarız. Bu forumdan çok ekran kartı aldım 6990 a 1200 fiyat koydu 1000 lira teklif ettim pm den kabul etti. Adamın içinde varsa zaten vermek yazan fiyatın ehemmiyeti yok ürünü verir öteye geçer. Şu durumda satıcı olan arkadaşlarıda kasmanın alemi yok. Fiyat zaten yüksek olduğunda kimse ilanın tarafına bakmadığında satıcının kendisi zaten fiyatı kendiliğinden aşağıya çekecek. Gönül kırmanın keyif kaçırmanın kimseye bir getirisi olmaz. Herşey gönlünüzce gönlümüzce olması temennisiyle vesselam ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _uNDeRGRouND_ -- 25 Temmuz 2012; 1:30:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Bu kart 480 AMP'den iyi değil en fazla aynıdır ve "garantisiz". Son olarak garantili 480 AMP! 450TL'ye gitti bu forumda. Alacak arkadaşların dikkatine.

alacak arkadaşları uyardığın için teşekkür ederim dolandırıcılık yapıyorumya burada

kurdugunuz cümlelere dikkat edin birilerini kandırmayamı çalışıyoruz
    isteyen bu fiyata alır isteyen oturur 450 tl ye amp bekler
    bu nedir nasıl bir zihniyettir ekran kartını almayacak herkes geldi burada yazıyor
    işiniz yokmu gidin arkadaşım
    kartı alacak arkadaş gelsin ağzımızın tadıyla pazarlığımızı yapalım olur yada olmaz biz karar verelim forum zabıtaları gibi bu nedir..... kimsin yahu sen kimsinde birilerini uyarıyorsun birde yazmışsın alacak arkadaşın dikkatine diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeKZuMeN

Yahu arkadaşlar ürün adamın, istediği fiyatı koyar ama yüksek ama düşük bu ona kalmış birşey. Bu foruma takılan birçok kişi neyin ne olduğunu az çok biliyor. Fiyat bana cazip gelmiyorsa pm den teklifimi yaparım uyarsa anlaşırız uymazsa çorbamıza bakarız. Bu forumdan çok ekran kartı aldım 6990 a 1200 fiyat koydu 1000 lira teklif ettim pm den kabul etti. Adamın içinde varsa zaten vermek yazan fiyatın ehemmiyeti yok ürünü verir öteye geçer. Şu durumda satıcı olan arkadaşlarıda kasmanın alemi yok. Fiyat zaten yüksek olduğunda kimse ilanın tarafına bakmadığında satıcının kendisi zaten fiyatı kendiliğinden aşağıya çekecek. Gönül kırmanın keyif kaçırmanın kimseye bir getirisi olmaz. Herşey gönlünüzce gönlümüzce olması temennisiyle vesselam ...

ASLINDA TAM ANLAMIYLA TERCÜME ETMİŞSİN BENİM YOĞUN TEPKİLİ CÜMLELERİMİ ; ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ELLERİNE SAĞLIK ..
    UMARIM ARKADAŞLAR ANLAYIŞLI DAVRANIRLAR

• coskun abı herzaman aylak ınsan olur sen onlara uyma it urur kervan yurur ıkıncı el serbest pıyasa ısteyen ıstedıgı fıyatı verır kurtlu fasulyenın bıle kör alıcısı cıkarmıs

bence rakamda abartılacak bır durum soz konusu degıl bır kısı bır rakama sattı dıye herkes aynı rakama satıcak dıye bır kaıdemı var? onu alsaydınız o zaman? adam sıkışmıs satmıştır bır dahada ne zaman aynı rakamdan satılır Allah bılır degılmı? bosunapolemık yaratmayın gereksız ınsan durumuna dusmeyın
  • BARBAROS canım kardeşim vallahi bu kadarını yaşamadım görmedim daha ne diyeyim
    cahillik sonumuz olacak farkında olmak istemeyenler var hala
    adam satmışsa 450 ye ben de satmak zorundamıyım anlatamadım
    yıllardır bu forumdayım dükkanım yok biliyorsun evden yada işten takip ederim dh yi
    donanımdanda anlıyorum kara cahil değilim donanımda
    hangi donanım kaça gider bunuda biliyorum o kadar referansı sokaktan toplamadım
    yaşım gereği saygı sevgi terbiye töre nedir onuda bilirim
    bu forumda bugüne kadarda KİMSENİN İLANINA GİRİPTE ALMAYACAĞIM BİR ÜRÜN İÇİN
    REVİZE ET
    PAHALI
    FORUMDA BU FİYATTAN SATILDI SEN PAHALI YA SATIYORSUN
    VE BENZERİ YORUMLARI YAPMADIM YAPMAMDA

BİR ÜRÜN ALACAKSAM PM ATAR / KENDİME KÜFÜR ETTİRMEYECEĞİM DÜZEYDE İNDİRİM İSTEYEREK İSTEDİĞİM FİYATI ÖNERİRİM / İSTER SATAR İSTER SATMAZ

OLAY BUNDAN İBARETTİR FAKAT GÖRÜYORUMKİ BU İŞLER BÖYLE YÜRÜMÜYOR
    BU POSTA YAZANLARIN HİÇBİRİNDEN PAZARLIK İÇEREN PM GELMEDİ ALMAK İSTEDİKLERİNE DAİR BİR NANE YOK ORTADA
    VAHİM OLANDA BU ZATEN
    TOPLUMUMUZU KEMİREN OLAYDA BU
    BİRİLERİNİ ÇEKEMEME + YANLIŞ BİR ŞEY VARSA VERYANSIN ETME +
    YARDIM ETMEME + DÜZEYLİ UYARILARDA BULUNMAMA
    ÖRNEK İSE BU POSTA YAZILANLARDIR PM ATSALAR KÖTÜMÜ OLURDU ?
    YANLIŞ OLAN BİRŞEY YOKTA YİNE VARSA DÜZELTİRDİM AMA PM ATAN DA YOK KARDEŞ DÜZELT V.S DİYEN YOK

HERKESİN TOPLUM POLİSİ VE ZABITA OLMAYA ÇALIŞTIĞI ŞU 2. EL FORUM ORTAMINDADA
    DAHA NE BEKLERİMKİ DURUM BUNDAN İBARET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycocophoenix -- 26 Temmuz 2012; 10:16:12 >

• Hocam sizi rahatsız etmek istememiştim, zaten kimseyi aldatacak veya dolandıracak bir ilanınızda yok, kusuruma bakmayın lütfen. Ürününüz çok güzel, performansının harika olduğuna da eminim. Dediğiniz gibi herkes ikinci elde istediği fiyattan satmakta özgür. Artı fiyatınız zaten muadilinin sıfır fiyatının altında. Olaya yaklaşımınızı mesajlarınızı gördükten sonra özür dileme ihtiyacı duydum. İlanınızı kirlettiysem affola.

Hayırlı satışlar diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Hocam sizi rahatsız etmek istememiştim, zaten kimseyi aldatacak veya dolandıracak bir ilanınızda yok, kusuruma bakmayın lütfen. Ürününüz çok güzel, performansının harika olduğuna da eminim. Dediğiniz gibi herkes ikinci elde istediği fiyattan satmakta özgür. Artı fiyatınız zaten muadilinin sıfır fiyatının altında. Olaya yaklaşımınızı mesajlarınızı gördükten sonra özür dileme ihtiyacı duydum. İlanınızı kirlettiysem affola.

Hayırlı satışlar diliyorum

ASLA YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMEM....
    KİMSEYİ KIRMAK YADA KARALAMAK DEĞİLDİR NİYETİM
    FAKAT YUKARIDA YAZDIKLARIM GERÇEKTEN HİSSETTİKLERİM VE KIRILGANLIKLARIMDIR...

DUYARLI TAVRINIZ BENİ ÇOK MEMNUN ETTİ TEŞEKKÜR EDERİM.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.