Şimdi Ara

Veysi Kurt'un cihazından yine deprem sinyali!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
12
Favori
10.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ege'de olan depremi 2gün önceden haber veren bu cihazın tekrar Ege civarından alarm verdigi ve siddeti 6civarında olabilecegini Veysi Kurt sitesinde yazmıstır.

Önümüzdeki günlerde görecegiz..

YENİ BİLDİRİ: 08.06.14
    Bu bildirimin sonucudur:
    Sinyal gölgeli sinyal olduğu için :Girit:"5.0" ,Van "4.0" Ege denizi/Gökçe ada ile Yunanistan arası:"4.4" ve "4.6" oldu.Bu depremler belirtilen zaman içinde oldu.Ayrıca bu deprem'e:Azerbaycan/Hazar denizinde olan:5.6 büyüklüğündeki depremin sinyalide karştı. Girit'te olan deprem aslında "5.2"dir.
    Bu bildirimi yazarken tedbir amaçlı yazdım.Bunu göz ardı edenler ve olumsuz yönde şarlatanlık yapanlar,insanlık ve bilim düşmanı gerici bilim karşıtı yobazlardır.
    Ege denizinde olan 7.3 lük deprem için maalesef bu deprem yakınımızda çıktı diye yazmadım mı? ve sadece 7.3' ün malini AFAD'LA paylaşmadım mı?
    İşte kanıtı:Bundan sonraki bildirmimi ve sonucunu iyi takip edin çok önemli olacak!

Tarih: 02.06.14

En son ve net olarak çıkan sinyaldir.
    1)Kuzey Ege denizi ve Marmara sınırları dahil;Çanakkale ,İzmir ve Bursa üçgeni)"5.2" büyüklüğünde deprem olmasa "6.2" büyüklüğünde olur.Dikkatli olalım!tedbir amaçlı!!!
    2)İkinci mesafe karşılığı:Doğu anadolu(Erzincan,Van gölü ve Malatya üçgenidir."6.2"olmasa:"7.2" büyüklüğünde deprem demektir.Tedbir amaçlıdır.Dikkatli olmak lazımdır.
    3)Mesafe karşılığı önce olursa:İyon denizi,Adriyatik ve Girit üçgeninde önce olursa:: "7.2" olur.
    NOT: Ama maalesef bu deprem'de yakını gösteriyor diğer bölgeleri tedbir amaçlı belirtmek zorundayım.
    6 saat sonra 20 saat çok önemlidir. 120 saat içinde tamamlanır.
    4)En uzak mesafe sinyal karşılığı:Uzak doğu ve Orta ile güney Amerika arası bu sinyal karşılığı önce ve değerinde olursa:MİN:8.2 MAX:9.2 Büyüklüğünde deprem demektir.
    5)En uzak mesafe gerçek değerinde yani min:8.2 olursa yakın deprem:5.4 büyüklüğünü geçmez.
    Bildirim saati:21 52

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Celal Şengör -- 8 Haziran 2014; 18:00:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reklam miydi şimdi bu

• Deprem uzmanlarının 1999'dan sonra varlığının öğrenildiği übersonik ülkede normal şeylerdir bunlar dert etmeyiniz.
  • O değilde 2,3 sene önce inci'den bi herif tüm doğal afetleri bilmişdi lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

O değilde 2,3 sene önce inci'den bi herif tüm doğal afetleri bilmişdi lan.

Link

• quote:

Orijinalden alıntı: okstei

quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

O değilde 2,3 sene önce inci'den bi herif tüm doğal afetleri bilmişdi lan.

Link

Tıkladım lan

• İlk 72 saat önemliymiş. En fazla 6,4 diyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biri yalan desin allah aşkına
  • Sürekli takip ederdim eskiden, İtalya'da Çinde tüm depremleri bildi. Yazı falanda değiştirmiyor, 5-10 gün önceden yazıyor sonra deprem oluyor.
    Ciddiyim, palavracı falan değil.
  • Yine mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Sürekli takip ederdim eskiden, İtalya'da Çinde tüm depremleri bildi. Yazı falanda değiştirmiyor, 5-10 gün önceden yazıyor sonra deprem oluyor.
    Ciddiyim, palavracı falan değil.

Peki bu 6.3 merkezde mi yoksa çevre illerde mi hissedilecek değer
  • İnşallah gece yakalanmayiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAXSTAR -- 27 Mayıs 2014; 0:00:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Korkuyorum

• Adamın resmi sitesi facebook sayfasından baktım şimdi arnavutluk panama ege denizinde olan depremleri bilmiş bu ayki
  • Bu nasil biliyor biri anlatsin hele cok bilmis mi bu ana kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz mihaz hikaye tantuni yedim şahane şahane.Allah hepimizi korusun
  • Bu Türkçeyle nasıl biliyor yazdıklarından bir şey anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: JesterKafa

Bu nasil biliyor biri anlatsin hele cok bilmis mi bu ana kadar

Kendi yaptıgı cihazdan bildiriyor, birsuru deprem bildi.Eger 3 hata yaparsam butun islerimi bırakacagım diyor ve bunca yıl 1 hata yaptı.Ben yine de endiseliyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

Bu Türkçeyle nasıl biliyor yazdıklarından bir şey anlamadım

aynen ya:) nerden öğrenmiş türkçeyi merak ettim
  • 7.0 altında bişey olmazmış beyler sallanır sallanır dururuz takmayın nasıl olsa deprem olurken amerika bile dakikalarca şiddetini hesaplayamazken deprem olduktan sonra

aciz insanoğlu işte depreme karşı

yağmur vs teknoloji gelişmemişken bile haber verilirken deprem neden haber verilmiyor

teknoloji vs bizi kurtaramayacak depremler gittikçe çoğalıyor dünyada

dünyanın sonu yaklaşıyor artık
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.