Şimdi Ara

veterinerlik hakkında bilgisi olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl bir meslek ? bursa veterinerlik okumayı düşünüyorum yoksa onun yerine kütahya inşaat veya bilgisayar yazıcam

• Mf-3 puanın nasıl hocam?veterinerlik konusu vardı bursayla ilgili bakmadıysan ordan bilgi alabilirsin.Bende bursa istiyorum bakalım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mammalia -- 23 Haziran 2013; 21:21:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mammalia

Mf-3 puanın nasıl hocam?veterinerlik konusu vardı bursayla ilgili bakmadıysan ordan bilgi alabilirsin.Bende bursa istiyorum bakalım artık.

sanırım sana pm atılmıyor, ben bursada yaşıyorum zaten ygs 90 k mf 3 puanım iyi gelicek sanırım bi 80 k rahat oluyor büyük ihtimal tutuyor burası
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan114

quote:

Mf-3 puanın nasıl hocam?veterinerlik konusu vardı bursayla ilgili bakmadıysan ordan bilgi alabilirsin.Bende bursa istiyorum bakalım artık.

sanırım sana pm atılmıyor, ben bursada yaşıyorum zaten ygs 90 k mf 3 puanım iyi gelicek sanırım bi 80 k rahat oluyor büyük ihtimal tutuyor burası

Benim ygs 100k lys çok iyi değil 90k civarı olcak büyük ihtimalle.(gelir-gelmez arası bişey)İstiyorsan ve seviyorsan bu işi git.Yoksa hiç bulaşma gidip bi sene sonra bırakıcaksan.Arkanda belki senden daha çok isteyen birileri vardır puanın yüksek bile olsa onlarıda düşün. Bana niye pm atılmıyo neden acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan114

quote:

Benim ygs 100k lys çok iyi değil 90k civarı olcak büyük ihtimalle.(gelir-gelmez arası bişey)İstiyorsan ve seviyorsan bu işi git.Yoksa hiç bulaşma gidip bi sene sonra bırakıcaksan.Arkanda belki senden daha çok isteyen birileri vardır puanın yüksek bile olsa onlarıda düşün. Bana niye pm atılmıyo neden acaba?

bilmiyorum pm yeri yok , severim hayvanları istediğim bölüm umarım olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.