Şimdi Ara

Vestelin Yeni Tableti VTAB 8029

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu gün vestel in yeni tableti ile ilgili aklıma takılan bir şeyi soracağım bu vtab 8029 modeli neden teknoloji marketlerde yok bu ürüne sahip birileri tabletin avantaj ve dezavantajlarını ve nereden temin ettiklerini bizimle paylaşabilir mi ?

ben şöyle basit bir icnelemesini buldum ama yeterli değil bu=>https://www.youtube.com/watch?v=QSWlVrro9Us

• İncelemeyi izlediyseniz Turkcell uygulamaları ile gelmiş tablet. Vestel-Turkcell iş birliği var. Bu yüzden teknoloji marketlerde bulunmuyor. Zaten Android sürümü ve ram miktarı hariç özellik olarak Turkcell T Tablet'e benziyor. Varsa Turkcell mağazalarda deneyebilirsiniz.

Turkcell T tablette pop up reklamlar çıkması gibi absürtlükler var deniyordu. Turkcell'in yazılımına malware soktuğu hatta bunun kotadan yediği söyleniyordu. Acaba benzer durum bunda da var mı bilmiyorum.
  • Hocam incelemeyi izledim ama turkcellin sitesinde de yok bu tablet
  • Tableti 99 liraya alanlardanım. Fazlası eder mi derseniz ben pek tavsiye etmem. Ne kadar bloatware varsa temizledim ve bir nebze rahatlasa da yine de alınmaz bence büyük paralara. Turkcell T Tablet eminim daha hızlıdır 2gb ram faktörü var ama bu cihazda ise 1gb.

Bu kadar gömdüm ama yine de memnunum öyle aman aman işler yapmayacaksanız sadece internette sörf, film izleme vs için iş görür. Bu arada filmi de kulaklıktan izleyin mümkünse tabletin hoparlör cidden kalitesiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.