Şimdi Ara

Vestel Venus Kullanıcıları Kulübü (Venus V1/Venus V3) (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.679
Cevap
25
Favori
233.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Birader telefonun garantisi doldu. Şikayetvar.coma ne diyeceğim. Bunlar adamı acayip kazıklıyor mu diyeceğim. Cihazın 2. eli zaten 200-300 satılırken bunlar ekran tamirine 275 tl istediler mi diyeceğim?!!!!!!!!!!!!
  • taydin66 T kullanıcısına yanıt
    Garanti durumunu bilmiyordum hocam, bana kalırsa da değmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seberhan1907 S kullanıcısına yanıt
    mrb z10 aldım venüs ama aptal bi sorunu var yardımcı olur musun
  • Selamlar

    Bir arkadaşım Venüs v3 5000 kullanıyor. Telefonda şebeke çubuklarının yanında volte simgesi var, nasıl kapatabiliriz. Ayarlarda volteye özel bir menü bulamadım. Şebeke modunu 4,5G den çıkarmadan volteyi kapalı hale getirmek mümkün mü? Android sürümü 7.1.2.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErdalTanyeri kullanıcısına yanıt
    volte nin zarardan çok faydası var 4.5 d şebekesindeyken 4.5g den düşmeden çağrı yapılmasına yaramakla birlikte şarja faydası vardır.



    illaki volteyi kapatmak isterseniz operatör den yada telefonda gelişmiş lte ses hizmetleri gibi ayar olması gerek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Arkadaşım telefonu yeni aldı ve bazen çağrı yapmak istediğinde (normal şebeke araması) telefonda "sunucu hatası" uyarısı çıktığını söyledi. Volte özelliğiyle alakalı olabileceğini düşündüm. Benimde bu konuda fazla bir bilgim yok. Ayarlarda aç/kapa gibi bir seçenek bulamadım. Yalnızca şebeke modu 3G seçilirse kayboluyor. Arkadaşım gününün büyük bölümünü kendi işyerinde geçiriyor ve wifi ağı kullanmıyor. Volte icin wifi mi gerekli yada 4,5G şebekesi mi gerekli? Bu uyarı volte ile mi alakalıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdalTanyeri -- 7 Temmuz 2018; 18:4:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErdalTanyeri kullanıcısına yanıt
    volte için wifi gerekli değil.Uyarının volte ile ilgili olacağını sanmıyorum.operatör nedir?

    lte gelişmiş ses hizmetleri diye seçenek olmalı diye hatırlıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Operator vodafone. Çağrı yaptığı anda bu uyarı çıkıp arama sonlandığını söyledi, her zaman olmadığını arada sırada bu sorunla karşılaştığını söylüyor. Bana göstermek istedi ama sorun çıkarmadı her zaman olmadığı için çıkan mesaj yada uyarıyı göremedim. Arkadaş epilepsi hastası, nöbet gelmesine yakın bunu hissediyor yakınlarına haber vermek istediğinde telefonla sorun yaşamak istemiyor. Şimdilik 3G moduna aldık. Aynı sorunla karşılaşırsa volte ile alakalı olmadığını anlamış olacağız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErdalTanyeri kullanıcısına yanıt
    valla çok geçmiş olsun hocam.Önemli bir mevzu o zaman.4.5g de volte olması avantaj çağrı en kısa sürede 4.5g de volte açıkken kuruluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar kız arkadaşım venüs v3 5020 modelini kullanıyor. 5 ay önce bataryası için garantiye gönderdi. sözde değiştirip gönderdiler.her neyse dünden beri telefonu çok kasıyor hard reset atalım dedik ama olmadı recovery moduna girmiyor. internette araştırdım bulamadım bununla ilgili birşey. bilen varsa yardımcı olursa çok seviniriz
    edit:garantiye vermeden önce hard reset atmıştık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahoagha -- 16 Temmuz 2018; 23:19:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende 5580 var ve telefonu alalı 5 ay oldu hapörlerden sesi çıkmıyor bozuldu. Android sürümüm hala 6.0 araştırdım sanırım benim telefonum 6.0 güncellemesinden başka bir güncelleme almayacak hepsiburada'dan almıştım.
  • Arkadaşlar v3 5010 cihazı için 4 gün önce 7.1.2 firmware çıktı. Güncelleme yapılamıyor, yapan varmı yada bu dosyaya ulaşma şansımız varmı ?
  • Merhaba venus e3 telefon aldim ama ekrani nedense diger kullandigim telefonlara gore cok beyaz sitelerde kendini cok belli ediyor acaba kontrast ayari falan mi gerekli kontrast falan da bulamadim yardim lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEKNOKA kullanıcısına yanıt
    kardeş bu linkteki romu indirip QFİL programı ile atarsan telefonun düzelir

    https://yadi.sk/d/jvo4w5feVfr65g
  • e3 kendini uçak moduna alıyor bu sorunu nasıl hallederim bilen var mı . sizin modellerde böyle sorun var mı. akşam çalışıyor sabah işe geliyorum annemi arıyorum tel kapalı akşam bakıyorum uçak modu açık. kadın telefona elimi sürmüyorum diyor sağa kaydırıp açmayı biliyor o kadar.
  • E4 konusu bulamadım burada paylaşmak istedim kendi hazırladığım E4 videosu sizlerle ayrıca Z30 videosuna da kanalımdan ulaşabilirsiniz.

  • Değerli dustlar, benim gibi 5580 pişmanlığı yaşayan bu kardeşinize, aliexpress'ten batarya ve kılıf getirtebilecek yolların tavsiyesi üzerine yardımcı olabilir misiniz? Nerede olursa olsun bir bataryaya ihtiyaç var ve bulunamıyor.

    Diğer yandan, android güncellemesi olarak ne tavsiyeleriniz olur? 5580 ayrı başlık vardıysa ve buraya yanlış bir şey yazdıysam şimdiden değerli kitlenizden özürlerimi kabul buyurmanızı niyaz ederim.

    Sevgi ve selamlar...
  • ikinci el sadece bir kaç oyun ve sosyal uygulama için 5570 aldım umarım bir kac sene idare eder telefon elime geçince bilgi paylaşarım.root konusu varmı detaylı bakamadım foruma
  • Venüs v3 5580'te rehbere girememe ve arama problemi yaşayan var mı?

    ve çözümü nedir acaba biri yardımcı olabilir mi?
  • vestel venüs 5580 garanti biteli 4 veya 5 ay oldu cihazımı ücreti karşılığında batarya alabilmem için servise gönderdim batarya bulamadılar 755 tl para isteyip e4 teklif edicekler ben kabul etmiyorum yedek parça bulumdurma zorunda 5 yıl tüketici hakları hakem heyetine başvuru yapıcam bilgisi olan var mı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.