Şimdi Ara

VESTEL TWIN MAX 2IN1 SARJLI SüPüRGE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
11.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mhas

teşekkürler

Rowenta RH 8543 ile ilgili olarak emiş gücüyle ilgili şikayetler duyunca bundan vaz geçtim. Black & Decker FV1805N 18V Stick Vac Şarjlı Süpürge almayı düşünüyorum.

Farklı temizleme konumlarına göre ayarlamak için 4 kademede dönen gövde. Şarj etme ve saklama: Konum 0; Normal kullanma: Konum 1; Açılı kullanma: Konum 2; Yere yakın açılı kullanma: Konum 3
    Kablosuz; her yerde maksimum konforla kullanma imkanı
    Yenilikçi başlık sayesinde kenarlarda da üstün temizleme
    Güçlü 18 Volt akü gücü geniş alanlar da bile zorlu temizleme işleri için idealdir
    Çift filtre sistemi emme kuvvetini mükemmelleştirerek tıkanmayı en aza indirir ve filtre ömrünü uzatır
    Yan tarafta bulunan boşaltma kapağı kolay bir boşaltma sistemidir ve tüm kirin doğruca çöp kovasına gitmesini sağlar. Böylece eller kirle temas etmez!
    Halı gibi yumuşak zeminde hassas temizlik sağlayan döner fırça sistemi
    Sert zemin temizliği için döner fırçayı kapatın
    Hafiftir, merdivenlerde bile zahmetsiz kullanılır
    Özel şarj yuvasıyla şarj edilirken kompakt bir şekilde saklanır

Voltaj 18 Volt
    Güç 140 Watt
    Emiş gücü 19 AW
    Hava akımı 19.3 lt/s lt/dak
    Çalışma süresi 20 dakika
    İlk şarj süresi 16 saat
    Toz/sıvı kapasitesi 700 ml
    Renk Açık mavi/Beyaz

VESTEL TWIN MAX 2IN1 SARJLI SüPüRGE

• VESTEL TWIN MAX 2IN1 SARJLI SüPüRGE'nin çekiş ve emiş gücünden memnun kalmadığım için iade ettim. Nasıl iade ettim?

Ürün tanıtımında şarj durumunun kademeli olarak düştüğü yada şarj olurken kademeli olarak arttığı yönünde yanıltıcı bir bilgi var. Normalde şarj durumu kademeli ışıkla gösterilmiyor. Işık sadece şarja taktığınızda yanıyor, dolunca yeşil oluyor. Bu tanıtım hem Vestel'in sitesinde hem ürün kullanım kılavuzunda hatta kutusunun üzerinde dahi yazıyor. Haliyle yanıltıcı bilgi verildiği için bende ürünü iade ettim. Başta zorlandılar ama biraz dik durursanız fazla direnmiyorlar. Önce hediye çeki filan verelim dediler ama istemeyince nakte döndüler. Banka IBAN numaralarını kimlik fotokopisini felan verdim, iade yılbaşından sonraya kaldı.

Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

VESTEL TWIN MAX 2IN1 SARJLI SüPüRGE'nin çekiş ve emiş gücünden memnun kalmadığım için iade ettim. Nasıl iade ettim?

Ürün tanıtımında şarj durumunun kademeli olarak düştüğü yada şarj olurken kademeli olarak arttığı yönünde yanıltıcı bir bilgi var. Normalde şarj durumu kademeli ışıkla gösterilmiyor. Işık sadece şarja taktığınızda yanıyor, dolunca yeşil oluyor. Bu tanıtım hem Vestel'in sitesinde hem ürün kullanım kılavuzunda hatta kutusunun üzerinde dahi yazıyor. Haliyle yanıltıcı bilgi verildiği için bende ürünü iade ettim. Başta zorlandılar ama biraz dik durursanız fazla direnmiyorlar. Önce hediye çeki filan verelim dediler ama istemeyince nakte döndüler. Banka IBAN numaralarını kimlik fotokopisini felan verdim, iade yılbaşından sonraya kaldı.

Selamlar...

Memnun kalmadığınız için iade etmişsiniz galiba. İlk yazdığım yorumla sizi yanıltmış gibi hissettim. Bunun için özür dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

VESTEL TWIN MAX 2IN1 SARJLI SüPüRGE'nin çekiş ve emiş gücünden memnun kalmadığım için iade ettim. Nasıl iade ettim?

Selamlar...

Memnun kalmadığınız için iade etmişsiniz galiba. İlk yazdığım yorumla sizi yanıltmış gibi hissettim. Bunun için özür dilerim...

Yok hocam estafurullah, özre gerek yok. Bende dış görünüşü ve albenisinede kapılmıştım :) ama eşimin kullanırken ki huzursuzluğunu fark edince sordum. Biraz kem küm etti ama anladım üründen memnun olmadığından. Aynı zamanda Fakir RCT 144 kullandığımız içinde beklentimiz yüksekti.
    Bir fırsat bulurda Black & Decker FV1805N deneyebilirsem ondan alacağım ama kısmet olmadı. Fakir olduğu için acelede etmiyorum. Selamlar...

• Yaklaşık 20 gün içinde Vestel iade ettiğim ürünün parasını hesabıma yatırdı... Teşekkürler...
  • Konuyu hortlatabilir miyim? Bu hafta A101'e geliyor 100TL'ye alınabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozciva

Konuyu hortlatabilir miyim? Bu hafta A101'e geliyor 100TL'ye alınabilir mi acaba?

Ben iade edip paramı geri aldım. Çekiş kuvveti düşük ama fiyat iyiymiş gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende a 101 de görünce alınabilirmi diyorum aslında boschun şarjlı süpürgesine baktım fiyat baya yüksek Şarjlı El Süpürgesi 2in1
    BBHMOVE4 Metalik şampanya
    Move 2in1 18V kararsız kaldım çünki arada fiyat farkı yüksek ama cekim gücü tabiki önemli ne diyorsunuz????
  • Herkese merhaba ürünün a 101 e geleceğinden bi araştırayım dedim. Celebic Yarbay sizi takdir ettim. Baya bi araştırmışsınız. Maalesef tüketici olarak haklarımızı bilmiyoruz. Kendimi övmek için söylemiyorum. Tam olarak olmasa da ben de bir bu tür ürün alırken araştırırım. Herkes böyle yapsa satıcı ve servisler daha duyarlı olur. Ben de almayı düşünüyordum. Yorumunuzdan sonra biraz daha düşüneceğim. Süpürgeyi de araştırma sonucunda philips maraton 9238 aldım. Daha bilgilendirme maksatlı çok şey yazmak isterdim fakat burada bulunan (ve burayı bulan) benden daha bilgili olduğunu düşündüğümden saygısızlık yapmayayım.
  • 100 tlye alınabilir bir ürün galiba
    A101 'e gidip yakından kalitesine bakmak gerekli
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.