|
Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu (27. sayfa)
-
-
Merhaba, Android TV olduğu için açılışta bu şekilde geliyor, canlı tv uygulaması ile kanallara ulaşabiliyorsunuz. -
Merhaba, qa9700 serisi android tv ye sahibim. Harici ses sistemini optik kablo ile tv ye bağladım. Anladığım kadarıyla tv kumandasından harici ses sistemini kontrol edemiyoruz değil mi? Bir de tv nin kendi sesini de kısmak gerekiyor diye anladım. Bu konudaki doğru bilgi nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Slm 55 inç Regal qled aldım,Disney plus yok maalesef,ekleme durumu olacak mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MERHABA Vestel 70UA9630 tv anladığım kadarı ile sadece VA panelli tv üretiyor. peki üretici firma hangisi. tam bilmesemde yani boe panda hkc chot arasından hangisi diye soruyorum. birde ayrıca va2 mi fsa mi geliştirilmiş VA mi özelliği nedir. bilgi alabilirmiyim. şimdiden çok teşekkürler. Biryerde chot olduğunu okudum eger chot ise nasıl iyi midir.
Burada Disney'in bir isteksizliği var sanki. Arçelik grubu smartlarda da aynı durum var. Disney yok. Exxen, Gain, blu, puhu şu bu az popüler platformların bile uygulaması var vestel smart tv'lerde disney neden yok... bence disney tarafı ile alakalı bir sıkıntı var. VESTEL SMART bir çeşit Linux altyapısı ile yürüyor sanırım. Telif hakları, DRM falan ile alakalı çekinceleri mi var bilmiyorum ne kadar zor olabilir bir linux uygulaması yazmak şu altyapı için?
-
-
Ayarlar / Sistem / Güç ve enerji sekmesinden AÇILIŞ DAVRANIŞINI değistirerek bahse konu ayrintiyi bulabilirsiniz...
Merhabalar Regal 58R754U Model 58' Tv aldık Pc'den Ekran Yansıtma olayı çalışmıyor garanti dahilinde gelip baktılar önce yazılımla çözmeye çalıştılar olmadı sonra 2. defa gelişlerinde wifi kablosu değiştiler yine sorun aynı servisteki arkadaşlar sizi tv değişim için arayacaklar dedi henüz arayanda olmadı yardımcı olurmusunuz
-
Merhaba, optik bağlantı için kontrol desteği bulunmuyor, TV sesini devre dışı bırakmak için hdmi arc veya bluetooth bağlantısı yapılması gereklidir. -
Merhaba, ürün kaydının bulunduğu ve size ulaşabileceğimiz telefon numaralarını özel mesaj üzerinden iletebilirsiniz. -
Merhaba, bende de qa9700 serisi var, bu bahsi geçen adım/ekran maalesef yok. Her açılışta android ana ekranına çıkıyor. Bayağı kurcaladım ancak bulamadım. Başka bir yolu var mıdır?
Merhaba Vestel 70ua9630 TV nin ram rom bilgiliri nedir
Merhaba. 65QA9700 Modelinin panel aydınlatma tipi nedir? Edge led, direct led gibi hangisidir? İnternette ve kullanım kılavuzunda bulamadım? Vestel Müşteri hizmetleri ile görüştüm, 3 gün sonra LED aydınlatma olduğu cevabı geldi. Evet LED aydınlatma ama hangi tipi?
Merhaba, üründe Direct LED bulunmaktadır. -
Teşekkür ederim. Devlet sırrı gibi saklanıyor. Müşteri hizmetleri aracılığıyla fabrikadan gelen cevap LED aydınlatmaydı!
Merhaba, 49ua9800 model televizyonumun arıza yapması sonrasında 50qa9700 model ile birebir değişim teklif edildi çok memnum kaldım bu davranışınızdan dolayı fakat ben 55qa9700 modelini gönderip gönderemeyeceklerini sorduğumda aralarında 3400₺ fiyat farkı olduğunu eğer onu ödersem gönderebileceklerini söylediler ben de o an sorgulamadan ödemeyi yaptım acaba daha düşük bir miktar teklif edilebilir miydi? Şu an 55ua9090 modeli mi talep etseydim acaba diye de düşünüyorum ikinci kumanda olması vs sebebi ile siz 55qa9700 ve 55ua9090 modellerinden hangisini önerirsiniz arasındaki farklar nelerdir yardımcı olur musunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar
55QA9700 modelini almak istiyorum. Vestel satış fiyatı 22.900₺ sanırım. Ama bazı online satış sitelerinde Hepsiburada Trendyol v.d. gibi yerlerde fiyat 16.800₺ ye kadar iniyor. Bunun sebebi nedir. Fiyatı düşük olanlar onarım görmüş. İade v.s. gibi mi? Sonradan bi sıkıntı çıkmasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X