I

Onbaşı
05 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 38 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selam avukat arkadaşlar sizden bir bilgi ögrenecektim arkadaşlar şimdi zamanında babam bir daire aldı bu evin tapusu yok noter sözleşmesi ile almış ve 30 40 sene oturmuş, bundan 2 3 yıl evvelde bende karşısında daire aldım bu 2 daire kentsel dönüşümde yıkıldı 4- 5 yıldırda yapılmıyor bugun baktık inşaat yapımına başlanmış bende alırken ara satış senedi yaptım ara satış senedinde muhtarın imzası ve binada oturan mülk sahibi kefil olarak imzası var ve bu 2 daireye ait elektirik su doğalgaz abonelikleri var ve belediyede kayıtları var e-devlette gozukuyor ama tapuda ismimiz yok diye mütahide sorduk sizin tapuda isminiz yok demiş peki biz hukuki olarak bişey yapamazmıyız şu anda dairemiz yok kirada oturuyoruz ve zor durumdayız gerçekten yardımcı olurmusunuz dava vs açabilirmiyiz sonuç alabilirmiyiz

selamlar arkadaşlar, bizim babam ve ben tapusuz ev var babam 30 sene falan oturdu sorun çıkmadı bende aldım otururum zaten çıkaran vs yok diye aldım daireyi karşısında binadaki bir adam kentsel dönüşüme soktu binayı ben aldıktan sonra 1 yıl falan sonra bina yıkıldı şimdi ve yapılamıyor 2 3 seneye yakındır ben alırken daireyi ara satış senedi ile aldım bu ara satış senedi ile ne yapabilirim ? şimdi kiracı olarak oturuyoruz 2 seneye yakındır bir kira yardımı falan alamadık tapusuz diye en azından evi alırken verdiğim parayı kurtarabilsem benim açımdan iyidir yardımcı olurmusunuz şimdiden teşşekürler

iyi forumlar, eşim ile görücü usulu evlendik bu işte her hafta babası evine bırakıyordum, demekki planlar projeler yapılıyormuş ben boşanma açtım sonra feragat ettim davadan mart ayındaki duruşmaya katılmışlar işte yalanlar dolanlar iftiralar vs vs şimdi bu söyledikleri iftiradır demek ve maddi manevi tazminat açmak istiyorum ne yapabilirim..
selam arkadaşlar, bizim babamlarla karşılıklı iki dairemiz var ve en üst katta zamanında babam bunu almış 30 40 senedir oturuyor ve bu şu durumda kaçak kat çıkılmış zamanında mütahit ve bunun cezasınıda ödemiş ve bina projesinde falan 15 daire olarak gözüküyor ama tapulu 12 daire 3 daire tapusu çıkarılmamış biriside kalktı binayı kentsel dönüşüme koyarak rapor aldı çürük diye şimdi yıkılacak bina ve bizim hiç bir hakkımız yok diyerek daire falan alamıyoruz ne yapmalıyız evlerde oturuyoruz ve dogalgaz aboneliği su elektirik hep üstümüze ben belediyeden ruhsatta çıkardım bu şekilde dava açarsak tapularımızı alabilirmiyiz..
Arkadaşlar bu ürün kendi asus sitesinden indirdiğim bios güncelleme yazılımı ile internet üzerinden güncelle dediğimde resimde görünen hatayı alıyorum ve güncel olan version 208 yükleyemiyorum asus sitesindede manuel olarak indiremiyorumda bios dosyasını ne yapmam gerekli acaba =?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 751 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.