Şimdi Ara

Vestel smart tv 32'' hakkında görüşlerinizi paylaşır mısınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğerleri ile arasında çok fiyat farkı var. Smart tv alırken öncelikle nelere dikkat etmek gerekiyor.
    Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?
    Diğerleri 20 kg. Vestel smart tv 60 kg. Başka göze çarpar fark göremedim.

Vestel smart tv 32'' hakkında görüşlerinizi paylaşır mısınız.

• arkadaşım ben 42" smart tv aldım bi aksilik olmazsa bu hafta sonu detaylı bir inceleme yapacağım o zmana kadar sorularına cevap vermeye çalışırım..
    kilo konusunda kesinlikle yanlışın olabilkir 10 tv bırak 60 15kg ancadır
    vestel tanıtımı zayıf yhapıyor maalesef tv nin içinde dahili hd uydu alıcısı var ve dlna özelliği var ben bu iki özellik için aldım smarttan ziyade..
  • Smart tv'de genelde tercih 40-42''. Bunun bir nedeni var mıdır?
    32'' uzaktan tv'yi bilgisayar ekranı gibi kullanırken yazıları v.s okuma sırasında yetersiz mi kalıyor?
    Bir de smart tv'nin en çok kullanılan smart fonksiyonları hangileridir?
  • ben salon ölçeleri ve izlemek istediğim görüntü büyüklüğünden dolayı 42 aldım param olsa 46" de alırdım sonuçta büyük her zman iyidir:)
    ama dediğiniz gibi 32" de bilgisayar ekranı olarak kullanmak zor olur uzaktan gözrmekte zorlanırsınız ancak bunun için özel yazılımlar olduğunu biliyorum tv bağldaığınızda ytazıları daha okunaklı konuma getiriyor.
    ben henüz smart özelliklerini pek kullanmöış değilim hafta başı ürün geldi hafta sonu tam kurulum yapacağım internetim arka odada ve ordan wireless görmüyor yaklaşık uzaklık 16mt. hafta sonu modemi tv nin olduğu odaya alacağım önce tv yi günceleyeceğim sonrada gerekli ayarları yapıp incelemede bulunacağım..
  • Bende 32 ekranı var. TVden memnunum fakat Uydu alıcısından değilim. Önceden cihaz varken 30 sm karda yayın gitmiyordu ama şimdi kar yağarken bile yayın gidiyor. Uydu alıcısı dahili olduğu için daha kuvvetli olması gerekirken daha zayıf.
    Smart özelliğini 3G modemden dolayı kullanamadım. 0nlarla olmuyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.