Şimdi Ara

VESTEL PIXELLENCE SUPER SLIM FULL HD 26850 nasıll... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
1
Favori
44.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    toshıba av500 HD READY bunu unutumamak lazım. uydu olayından pek anlamam ama sanrım dedıgın makıne hd receiver degıl. ozamanda halıyle full hd bı lcd hd readyden daha kotu goruntu verır arada 2 kat pıksel fazlalıgı var bu vestelın sucu degıl. 26av500 almıstım 2 gun sonra sattım. ghostıng ın kralı vardı renkler ıyı degıldı vs. bunu aldım pc monıtoru olarak bence cok cok ıyı cıktı.
    32xv500 (full hd) ude denedım oda yakından tv izlerken rezalet oluyor. uydunun bır pıksklını alıp 3 katına cıkarırsan bu kacınılmaz.
    ayrıca herhalde kımse ayakta tv ızlemez :) zor olur yahu :) hata yapmış degılsın aslında ama bı kere kendını ona ınandırmıssın sanırım yukarıdan goruntu bozulmuyor sadece renk yesıle donuyor kı oda ılgınc bı durum .:)
    zaten saloda 66 cm iş yapmaz bunun kullanım amacı ortada.

2 m mesafeden xbox için bence harıka olur bende fılmlerı o cıvarda bır mesafeden ızlıyorum gayet guzel hatta dadından yenmez bı durum oluyor :)

kısacası ılk olarak oyun (pc, ps3 xbos vs) için alıyorsanız yanındada tv kar kalır dıyorsanız 750-800 liradan alınırsa urun cok cok guzel. ama kalkıpta liste fiyatından 1000-1100 liraya asla alınmaz. merak edenler için resim koyarım ama resimden de lcd performansı anlaşılmıyor.
    kısaca ekran kartınız 1920 x 1080 i kaldırıyorsa kesınlılke urunden memnun kalırsınız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• @dirkpitt19788

-açık sölemem gerekirse tek mrk ettigim konu hd uydu alıcılarında görüntü nasıl.Dogrudur hiremco x3 hd uydu alıcı degil;)
    -Pc monitöru olarakta harika diyebilirim;)
    -Sorunda bu yeşile dönmesi:) Maç izliyorum atak oluyo ayaga kalkıyorum görüntü kötü:( Playstation 2 de pes oynuyorum heyacanlanıp ayaga kalkıyorum görüntü yeşil:( playstatinda yerde otururup oynuyorum görüntü karanlık:( sadece bunu demek istedimiştim.
    Ama ps3 de görüntü nasıl bu sorunlar oluyomu onu ögrenmek lazım.Gerçi ps3 de kablo olayı yok istedigin mesafedende oynarsın:)
    Fark ettiyseniz diger konularda televizyona bişey dedigim yok;)
    Hatam şu olabilir full hd görüntü almadan full hd televiyon hakkında yorum yapmak.
    Yanlış anlama içinde özür dilerim;)
  • @extracity_06

ya hepsini geçtimde oyun oynarken heyecanlanıp ayagı kalkman harıka bu heyecanın hıc ekslımesın :) fekattt ayaga kalktıgın o bı kac sanıyede mor gorsen nolur kardeş ya bosver takılma bu kadar. yer oturup alttan bakarsan t260 bıle karanlık sonucta tn panellerın hepsı asagıdan karanlık olur panele has bısey sıkma canını hd de ben dıgıturk te bı hd fılme denk gelmıstım zaen ondan sonra yaklasık 1 saat falan gectı almıstım ekranı :)))
    ps3 genelde herhalde oyunlarda 1080 sınyal verıyor dogal cozunurlugunde sınyal alırsa hersekıl cok ıyı goruntu alırsın.
    ayrıca özürlük bişi yok ya alacak olanları bılgılendırmek amacımız gerısı klavye yorgunluğu :)
  • :) ee karşıdakinin moralini bozmak lazım;) Hele gıcık kuzenle oynuyosam:)
    Nese umarım alacaklara yardımcı olmuşuzdur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: extracity_06

:) ee karşıdakinin moralini bozmak lazım;) Hele gıcık kuzenle oynuyosam:)
    Nese umarım alacaklara yardımcı olmuşuzdur...

çok yardımcı oldunuz saolun bende alacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: capusca

Arkadaslar kampanya dolayisiyla bende bu tv den aldim. Bu tv yi kullanan arkadaslara birkac sorum olacak;
    - Karasal sayisal tv tuner bu modellerin hepsinde varmi?
    - TV menusunde ayarlar --> yapilandirma --> alici yukseltme --> yukseltme icin tarama seceneklerini menuden sectiginizde versiyon ve tarih olarak ne gorunuyor?
    - Bendeki yazilim eski oldugundan sanirim avi dosyalarini oynatamiyor. Teknik servis yazilim yuklemesi yaptiran arkadaslar bu islem sonrasi avi dosyalarini oynatabiliyorlar mi?
    - Bilgisayar tv baglantisinda cozunurluk olarak bende en iyi sonucu 1920x1200 verdi. Acaba bu tv nin dogal cozunurlugu (1:1 pixelmapping icin) 1920x1200 olabilir mi?
    - TV menusunde ayarlar --> yapilandirma --> AC3 Ses modu bende secilebilir durumda. Kitapcikta AB ulkeleri icin gibi bir aciklama mevcut. Sizdeki modellerde de secilebilir durumda mi?

1920x1200 nasıl yapabiliyorsunuz bende seçilebiilen en yüksek çözünürlük 1920X1080 hdmi kablo ile ati 4850 kullanıyorum kendi dvi to hdmi aparatı üzerinden?

• Arkadaslar
    elimizdeki filmleri usb den seyretmek için xvid avi yapmamız gerekiyor. Peki filmleri xvid formatı için recode ederken kullanacağımız optimum değerler nelerdir?
    (Frame rate, bit rate, resize, aspect, Audi codec,sampling rate gibi değerler)

Özelikle mkv den xvid avi ye ceviririrken kullanacağım...
  • Arkadaslar,
    Benim elimde seagate free agent harici hard disk var (2.5' ve 500 gb) ben bunun 30 gb lık kısmını fat32 partition yapmıştım. usb den taktım ve tv gordu.
    içindeki filmleri çalıştırdı. ama ntfs partitionları gormuyor. musteri hizmetleri ile konusurken bu durumu soyledim adam sasırdı harici hard diski gormesine sadece tavsiye etmiyoruz diyebildi.
    Başka bir sorunum daha var. dvd nin vob dosyalrını goruyor ve oynatıyor fakat ses gelmiyor. aynı sekilde mpg uzantılı dosyalarıda oynatıyor ama ses yok
    neden acaba? çözüm önerilerinizi bekliyorum...

saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nm1

quote:

Orjinalden alıntı: capusca

Arkadaslar kampanya dolayisiyla bende bu tv den aldim. Bu tv yi kullanan arkadaslara birkac sorum olacak;
    - Karasal sayisal tv tuner bu modellerin hepsinde varmi?
    - TV menusunde ayarlar --> yapilandirma --> alici yukseltme --> yukseltme icin tarama seceneklerini menuden sectiginizde versiyon ve tarih olarak ne gorunuyor?
    - Bendeki yazilim eski oldugundan sanirim avi dosyalarini oynatamiyor. Teknik servis yazilim yuklemesi yaptiran arkadaslar bu islem sonrasi avi dosyalarini oynatabiliyorlar mi?
    - Bilgisayar tv baglantisinda cozunurluk olarak bende en iyi sonucu 1920x1200 verdi. Acaba bu tv nin dogal cozunurlugu (1:1 pixelmapping icin) 1920x1200 olabilir mi?
    - TV menusunde ayarlar --> yapilandirma --> AC3 Ses modu bende secilebilir durumda. Kitapcikta AB ulkeleri icin gibi bir aciklama mevcut. Sizdeki modellerde de secilebilir durumda mi?

1920x1200 nasıl yapabiliyorsunuz bende seçilebiilen en yüksek çözünürlük 1920X1080 hdmi kablo ile ati 4850 kullanıyorum kendi dvi to hdmi aparatı üzerinden?

1920x1200 cozunurlugu normal pc-monitor kablosu (d-sub15) ile yapabilirsin.

• Büyük bir ihtimalle AC3 ses codec'ini desdeklemiyor bu cihaz.Oynatmaya çalıştırdığınız bu filmlerin codeciine bak bakalım...hepside aynımı ve nedir.
    quote:

Orjinalden alıntı: akaraoglan

Arkadaslar,
    Benim elimde seagate free agent harici hard disk var (2.5' ve 500 gb) ben bunun 30 gb lık kısmını fat32 partition yapmıştım. usb den taktım ve tv gordu.
    içindeki filmleri çalıştırdı. ama ntfs partitionları gormuyor. musteri hizmetleri ile konusurken bu durumu soyledim adam sasırdı harici hard diski gormesine sadece tavsiye etmiyoruz diyebildi.
    Başka bir sorunum daha var. dvd nin vob dosyalrını goruyor ve oynatıyor fakat ses gelmiyor. aynı sekilde mpg uzantılı dosyalarıda oynatıyor ama ses yok
    neden acaba? çözüm önerilerinizi bekliyorum...

saygılar...

• evet AC3 ama ben sanki bir yerlerde ac3 ac/kapa diye bir sey gormustum. Ama emin degilim.
  • Hatırladığım kadarıla AC3 aç kapa yeri DTV(karasal yayın menüsü) olan kısımdaydı.bir bak bakalım...
    quote:

evet AC3 ama ben sanki bir yerlerde ac3 ac/kapa diye bir sey gormustum. Ama emin degilim.
  • ntfs formatını görmemesi normal. eski sistemlerin (win98) görmediğini biliyorum. araç teyibim ve uydu recever da da usb var ve fat32 dışında formatı kabul etmiyor. usb nin okuyabildiği format budur.
  • vestel pixellence super slim HD 26850
    televizyonu almayı düşünüyorum
    antalyada 1050 TL altına bulamadım

ötv indirimi buna uğramıyacak anlaşılan
  • 700 lira nakite buldum dahada pazarlık etmek istedim satıcı hiç yanaşmadı! sizce biraz daha pazarlık etmeye gerek varmı? kullanım oranım %90 pc olacak
    son olarak pc monitörü olarak kullanan arkadaşlar ortalama kaç cm uzaklıktan kullanıyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 22 Mart 2009; 20:40:20 >
  • Arkadaşlar ben dun musteri hızmetlerini aradım, b,r arkadasımda dusunuyordu onun için
    Alacak olan varsa şimdi almasın cünkü;

Müşteri hizmetleri bana tv nin yeni liste fiyatının 950 tl olduğunu söyledi (HEniz sayfalarında yayınlamıyorlar ama nedense !!! )
    Ve asıl önmelisi bayiler hala eski fiyattan satmaya devam ediyor hatta hafta sonu bir tanesi ŞOK demiş 1294 tl nin üzerini
    çizmis altına ÖTV indirimli fiyatı demiş (şimdi sıkı durun) 1094 tl yazmış...
    yanına gittim dedim ki " bu tv aylardır 1043 tl liste fiyatı ile satılıyor bu yaptıgınız ayıp değil mi? "
    tabi kem küm etti..
    Dikkat ettiyseniz hepsiburada.com da da bir tane vestel lcd tv kalmamış hepsini yayından cekmişler muhtemelen fiyat olayının tam olarak
    netleşmesini bekliyorlar.
  • liste fiyatı yaklaşık 100 tl düşmüşse bayilere uygulanan kampanyanın devamı halinde 650-700 tl na bulma ihtimali halen devam ediyor demektir!

quote:

Arkadaşlar ben dun musteri hızmetlerini aradım, b,r arkadasımda dusunuyordu onun için
    Alacak olan varsa şimdi almasın cünkü;

Müşteri hizmetleri bana tv nin yeni liste fiyatının 950 tl olduğunu söyledi (HEniz sayfalarında yayınlamıyorlar ama nedense !!! )
    Ve asıl önmelisi bayiler hala eski fiyattan satmaya devam ediyor hatta hafta sonu bir tanesi ŞOK demiş 1294 tl nin üzerini
    çizmis altına ÖTV indirimli fiyatı demiş (şimdi sıkı durun) 1094 tl yazmış...
    yanına gittim dedim ki " bu tv aylardır 1043 tl liste fiyatı ile satılıyor bu yaptıgınız ayıp değil mi? "
    tabi kem küm etti..
    Dikkat ettiyseniz hepsiburada.com da da bir tane vestel lcd tv kalmamış hepsini yayından cekmişler muhtemelen fiyat olayının tam olarak
    netleşmesini bekliyorlar.

• Benim televizyonda şöyle bir sorun ortaya çıktı.
    Analog kablo tv kullanıyorum kaynak olarak.
    bazı kanallarda görüntü çok net olduğu halde anlık olarak siyah beyaz olma durumu vardı.
    problem çıkaran kanallar da değişiklik gösteriyor. bazen ATV, bazen STAR bazen STV, bazen çoğu vs. Her zaman da olmuyor.
    şimdi yeni bir problem çıktı. bu da bazı kanallarda oluyor. ses mono'dan anlık olarak stereo'ya geçiyor bu da hoparlorlerden çıkan sesin garip bir şekilde değişmesine neden oluyor. ses şiddeti de değişiyor ve rahatsız ediyor. çoğu zaman televizyonu kapatıp açınca sorun kalmıyor. sonra tekrar ortaya çıkıyor. ben tuner'dan şuphelendim. film izlerken böyle bir ses sorunu olmuyor. (USB'den)
    ne dersiniz? servis mi çağırsam.
    Yoksa kablo tv'mi sorunlu. yayınlar bende birkaç kanal hariç mono görünüyor. bu normaldir sanırım.
  • @ capusca çok teşekkürler gözüm gönlüm açıldı, native çözünürlük 1920X1200 müş şimdi anladım bu akşam analog kablo ile taktım hdmi la bağlanmak boş işmiş. Kampanya(bayilere 3 40" alana 1 26" uygun fiyata) 16 şubat itibari ile bitmiştir yeni liste fiyatı 950 dir ötvden önce 1040 idi 900 ün altı her fiyat uygundur. 700 e bulan arkadaş kaçırmasın monitör için 50 60 cm den sonrası uygundur 80cm gibi mesafe koymak ideal bence 1920x1200 de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nm1 -- 24 Mart 2009; 0:05:13 >
  • 16/9 bı ekranda 1920x1200 nasıl oluyor ben onu anlamadım.
    700 lira cok ıyı fıyat daha asagı bayı bısey kazanmayacagı ıcın zaten vermez
    20" ve ustu ekranlarda analog kablo saglıksız olur hdmı yada dvı en ıyısı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.