Şimdi Ara

vestel outlet led tv güzel fiyatlar var bir bakın derim 50' smart led 1550tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
3.002
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vestel beko gibi yerli sermaye markalarının en az 7-10 yıl garanti vermesi gerek, yoksa neden tercih edilsin ki lg ,sony vs markalar varken.
  • publicengineer kullanıcısına yanıt
    hocam arçeliği vestelle bir tutmuyoruz. Ha arçelik best quality mi ? değil ancak vestel gibi düşük fiyat politakası ve ucuz yerli reklam peşinde değil.

Arçelik ben yerliyim diye alın demiyor ama vestelin artık tek lafı ben yerliyim. Sen çürük elmayı yerli olduğu için alırr mısın?

üç kağittan yerlilik değil kalite ve dünya ile rekabet edebilen parasının hakkını veren üretici lazım. Vestel tam bir şark kurnazı.
  • ucandeve kullanıcısına yanıt
    yazmıştım ama anlaşılmadı herhalde,
    vestel in outlet mağazaları var oradan alınabiliyor.

ben 40' finlux marka(kasa vestel 7500 ile aynı)
    200hz 102 ekran smart slim ledi 900 e aldım cumartesi günü 9 tane vardı(bursada son 1 tane kalmıştı) şuan gitseniz belki vardır. başka bayide olan ürünleri de getiriyorlar istediğiniz yere.
    büyük ekranlarda seçenek çoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi version53 -- 7 Şubat 2016; 22:34:12 >
  • şimdi vestelin marka imajı inanılmaz kötü. Hele yerli reklamı tam cahil avı için tasarlanmış.

Türkiye beyaz eşya üretiminde zaten avrupa 1. si ve 50 tane markası var bosh ve siemens hariç. Yani burada tek yerli vestel değil.

Ha olsa ne farkeder ? yerli diye kötü mal alınır mı? Ancak vestelin yerliliği de katma değer üretimine yönelik değil.

Bakın Arçlik her yıl Türkiyede innovasyon ödülleri alıyor yine en çok patent başvurusu da arçeliğe ait. Yani katma değer üreten

arçelik ama yerliyim diye bağıran vestel. VEstel teknoloji gelişimine katkısı kazandığı paraya ve şirekt büyüklüğüne yakışmayan

düzeyde yani montajcı diyebiliriz. Yerli sıfatını bu ülkede Arçelik ve bosch-siemens daha fazla hakediyor
  • Vestel'in yan markalarını alacaksanız Regal ve Finlux dışında almayın. Vestel dışında yan markalar arasında belli bir üretim kalitesi olan iki marka var onlar Regal ve Finlux. Regal iç piyasa da Arçelik - Beko ikilisine benzer ikili oluşturmak için, Finlux ise Avrupa pazarı için oluşturulan bir marka. Finlux, daha önce Avrupalı bir üreticiydi ve Vestel tarafından satın alındı.

Seg, Nexon, Firstline, Hi-level gibi alt markalar Vestel servis güvencesi ile satılan fason markalar. Kim ucuz TV isterse bu markalar adı altında veriyorlar. Ancak Regal ve Finlux öyle değil, kendi standartlarında üretim yapılıp satılıyor.

Vestel zaten aşırı kaliteli televizyonlar üretmiyor, yan markalar arasında da gerçekten bir standardı olan ve marka değeri olan 2 marka var gerisi fason. Vestel zaten çok iyi değilken fason yan markalardan televizyon almak tam bir risk.
  • Vestel alma aldırma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lutfen flood yapmayin.
  • Yanlış hatırlamıyorsam 2014 Ağustos ta Vestel 50PF7175 50" Smart Tv aldık.1556TL ye Gold'tan.Aynı tarihte Vesteldeki fiyatı 1800dü şuan ise 2400TL.Aldığımızda ekranın sağ üst kösesinde 4-5 yerde böyle beyaz parlamalar vardı.Bir ay önce garantiye gönderdim panel değişti komple.Şuanda bir sıkıntı yok ama yine panelin sağ kösesinde siyah gölge var eskisindede vardı.Bu tvlerde genel bir sorun galiba.Sözün kısası Vestel önermiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.