Bildirim
VESTEL MILLENIUM 32750 32'' TFT LCD TELEVİZYON 1399YTL
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bu arada 1399 YTL Peşin fiyatına 12 Taksit yapıyorlar.
Link:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152438&productid=evvesmil32750 -
Bence zaten F/P açısından eniyisi idi.Birde bu indirimle dahada iyi olmuş.Bu indirim kimlere ve nasıl saglanıyor???quote:
Orijinalden alıntı: msonder
Bu arada 1399 YTL Peşin fiyatına 12 Taksit yapıyorlar.
Link:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152438&productid=evvesmil32750 -
walla ben de almayı düşünüyorum.. baktım benim özel fırsatlar kısmında sadece ceğ telefonlarını koymuşlarquote:
Orijinalden alıntı: incele
Bence zaten F/P açısından eniyisi idi.Birde bu indirimle dahada iyi olmuş.Bu indirim kimlere ve nasıl saglanıyor???
Alıntıları Gösterahh keşke bu da olsaydı, hemmen alırdım walla. bence sen de kaçırma al güzel ürün f/p çok iyi
-
banada geldi aynı indirim.ama zaten o indirimi bayide pazarlıkla da indirebilirim diye pek kaale almadım.1 ay daha beklicem belki daha çok indirim olur vestelin işi belli olmaz:)quote:
Orijinalden alıntı: Mene
walla ben de almayı düşünüyorum.. baktım benim özel fırsatlar kısmında sadece ceğ telefonlarını koymuşlarahh keşke bu da olsaydı, hemmen alırdım walla. bence sen de kaçırma al güzel ürün f/p çok iyi
Alıntıları Göster
-
Kesinlikle alinir bir model. PS3, X360 vs. hepsinde test yapildi...quote:
Orijinalden alıntı: bozkan38
banada geldi aynı indirim.ama zaten o indirimi bayide pazarlıkla da indirebilirim diye pek kaale almadım.1 ay daha beklicem belki daha çok indirim olur vestelin işi belli olmaz:)
Alıntıları Göster -
Vestel'e oldum olası hiç ısınamadım. Kaliteli bir ürün çıkaracağını pek inancım yok maalesef. Tecrübelerimden sonra Vestel'e ne olursa olsun bulaşmmayı öğrenebildim. Benim görüşüm.. Salt fiyat düştü diye balıklama atlamak ne derece doğrudur bilemeyeceğim.quote:
Orijinalden alıntı: Atila
Kesinlikle alinir bir model. PS3, X360 vs. hepsinde test yapildi...
Alıntıları Göster -
bu hafta icinde alicam buyuk olasilikla ben ama netten almam . gidip vestel magzasindan alicamquote:
Orijinalden alıntı: Atila
Kesinlikle alinir bir model. PS3, X360 vs. hepsinde test yapildi...
Alıntıları Göster
uzun suredir tv ariodum en ideal ozelik bakimndan fiyatiyla guzel olan bu tv gercekten guzel .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 3 Temmuz 2007; 15:22:11 > -
dozdoz kaç inç almayı düşünüyorsun?alırsan yorumlarını ve resimlerini bekliyorum.özellikle uydu görüntüsünü merak ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: dozdoz
bu hafta icinde alicam buyuk olasilikla ben ama netten almam . gidip vestel magzasindan alicam
uzun suredir tv ariodum en ideal ozelik bakimndan fiyatiyla guzel olan bu tv gercekten guzel .
Alıntıları Göster -
quote:
dozdoz kaç inç almayı düşünüyorsun?alırsan yorumlarını ve resimlerini bekliyorum.özellikle uydu görüntüsünü merak ediyorum.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: bozkan38
dozdoz kaç inç almayı düşünüyorsun?alırsan yorumlarını ve resimlerini bekliyorum.özellikle uydu görüntüsünü merak ediyorum.
32 inch alicam bi aliyim yorum yaparimbu hafta icin kismetse almayi dusunuorm . digiturk gorunutusu fln super ztn magzadaki adama direk anlattim ne amacla kulancagimi . pc girisi flnda var her yonden iyi bi tv forumda da birkac arkadasla gorustum hepsi tavsiye etti.tepkime suresi cok onemli . ve bu modeldeki tepkime suresi cok cok iyi derecede. goruntunun akiciligi mac izlerkenki performansi ve oyun konsollarindaki haraketli hizli goruntulerde cok basarili.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 3 Temmuz 2007; 15:32:46 >
-
bende 42735 düşünüyorum ama düğünden sonra.mağazada gördüğüm kadarıyla çok iyi. en güzelide fiyatı tabiki:)quote:
Orijinalden alıntı: dozdozquote:
Orjinalden alıntı: bozkan38
32 inch alicam bi aliyim yorum yaparimbu hafta icin kismetse almayi dusunuorm . digiturk gorunutusu fln super ztn magzadaki adama direk anlattim ne amacla kulancagimi . pc girisi flnda var her yonden iyi bi tv forumda da birkac arkadasla gorustum hepsi tavsiye etti.tepkime suresi cok onemli . ve bu modeldeki tepkime suresi cok cok iyi derecede. goruntunun akiciligi mac izlerkenki performansi ve oyun konsollarindaki haraketli hizli goruntulerde cok basarili.
Alıntıları Göster
-
Bende vestelin bu modelinden almak istiyorum ,ama bende kablo tv var görüntü kalitesi olarak fark olurmu ? almaya değermi ?quote:
bende 42735 düşünüyorum ama düğünden sonra.mağazada gördüğüm kadarıyla çok iyi. en güzelide fiyatı tabiki:)
Alıntıları Göster -
Bu indirim kimlere ve nasıl saglanıyor???quote:
Orijinalden alıntı: Demir25
Bende vestelin bu modelinden almak istiyorum ,ama bende kablo tv var görüntü kalitesi olarak fark olurmu ? almaya değermi ?
Alıntıları Göster
Yokmu bilen? -
çıplak gözle gördüğüm tvyi hiç hoşuma gitmedi görüntü samsungta bir başkaydı görüntüquote:
Bu indirim kimlere ve nasıl saglanıyor???
Yokmu bilen?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: AC@DC
çıplak gözle gördüğüm tvyi hiç hoşuma gitmedi görüntü samsungta bir başkaydı görüntü
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: mehmetsary
çıplak gözle gördüğüm tvyi hiç hoşuma gitmedi görüntü samsungta bir başkaydı görüntü
valla bende gordum gayet guzeldi. belkide vestel olmasindan oturu ogle bi dusunceye kapilmssndr
-
Bu indirimden yararlanmak için hepsiburada.com'a üye olun kullanıcı isminizle siteye giriş yapın ev elektroniği sayfasında biraz gezinin sonra bu ürünün yer aldığı sayfaya girip girip çıkın 3-5 gün sonra indirim mail olarak e-mail adresinize geliyor.quote:
Bu indirim kimlere ve nasıl saglanıyor???
Yokmu bilen?
Alıntıları Göster
şak değil gerçekten adamlar hangi ürüne bakmışsınız hangi sayfada kaç sn geçirmişsiniz ne aramışsınız hepsini kayıt altına alıp ona göre kişiye özel indirim yapıyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: msonder
Bu indirimden yararlanmak için hepsiburada.com'a üye olun kullanıcı isminizle siteye giriş yapın ev elektroniği sayfasında biraz gezinin sonra bu ürünün yer aldığı sayfaya girip girip çıkın 3-5 gün sonra indirim mail olarak e-mail adresinize geliyor.
şak değil gerçekten adamlar hangi ürüne bakmışsınız hangi sayfada kaç sn geçirmişsiniz ne aramışsınız hepsini kayıt altına alıp ona göre kişiye özel indirim yapıyorlar.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: msonder
Bu indirimden yararlanmak için hepsiburada.com'a üye olun kullanıcı isminizle siteye giriş yapın ev elektroniği sayfasında biraz gezinin sonra bu ürünün yer aldığı sayfaya girip girip çıkın 3-5 gün sonra indirim mail olarak e-mail adresinize geliyor.
nolur alin die pesinden dolasiyolar yani
nasil indirim yapiolar peki magza fiyatindan asagya nasil satiolar ilginc
-
Banada gelmiş bu indirim olayı hem bu tv için hemde 42735 için..quote:
Orijinalden alıntı: dozdozquote:
Orjinalden alıntı: msonder
nolur alin die pesinden dolasiyolar yani
nasil indirim yapiolar peki magza fiyatindan asagya nasil satiolar ilginc
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: saheemr
Banada gelmiş bu indirim olayı hem bu tv için hemde 42735 için..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: hakanemre34
42735 için indirimli fiyat ne yollamışlar? -
2399 ytl ye indirmişler.quote:
Orijinalden alıntı: incelequote:
Orjinalden alıntı: hakanemre34
42735 için indirimli fiyat ne yollamışlar?
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- vestel televizyonun sesi kendi kendine kısılıyor
- tv ekran 16:9 yapma
- samsung tv uygulama yükleme hatası 102035
- samsung tv en iyi görüntü ayarları
- yurtdışından televizyon getirmek 2024
- android tv apk yükleme
- toshiba nerenin malı
- en iyi televizyon markası
- sony a95l
- oled yanığı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X