Şimdi Ara

Vestel'e sorduk: Yeni nesil Venus V3 telefonlar ve vergi tartışması (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu vestel telefonlar Türk malımı yoksa general mobile discovery gibi mi yurtdışından getirilip marka basılıp piyasaya sürülen bir telefon mu. Şahsen ben türk malı olduğuna inanmıyorum.
  • Bu vestel telefonlar Türk malımı yoksa general mobile discovery gibi mi yurtdışından getirilip marka basılıp piyasaya sürülen bir telefon mu. Şahsen ben türk malı olduğuna inanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimux

Ya arkadaşlar neden bu kadar kötülüyorsunuz bu şirketi. Telefon yapmaya çalışan bir iki tane Türk firması var zaten. Yapıcı eleştiri yapsanız neyse de, "Çöp", "Vestel almayın" gibi eleştirilerin ne faydası var. Bu firma batsa bayram edecek adamlar var yahu.

Tamam ben de çok beğenmiyorum politikalarını ama V3 lere baktığım zaman gözle görülür bir gelişme söz konusu. Eski telefonları, telefon düşünülürken seçenekler arasına bile giremeyecek düzeydeydi. Bunlar tercihler arasında bulundurulup, uygun fiyata denk getirildiğinde alınabilecek düzeyde. Vestel telefon yaptıkça tecrübe kazanıyor daha iyi cihazlar yapıyor. Kaldı ki ben, yaptıkları çalışmaların karşılığını alabilecekleri kadar sattığını da sanmıyorum eski modellerin. Ama yine de bir şeyler yapmaya çalışıyor adamlar. 3-5 Seneye çok daha rekabetçi modeller yapacaklarını düşünüyorum.

Vestelin paragoz bir firma olmasından şikayetçi olanlar var. Diğer firmalar farklı bir şey mi yapıyor?Apple TR store açıldığında Iphone başlangıç model 2100 TL idi, şimdi 3100 TL. O günden bugüne Euro 3%, USD ise 25% yükselmiş. Iphone fiyatı ise 47% artmış, muhtemelen yılbaşında daha da artacak, dözvizin yükselmesi ile çok bir ilgisi yok yani. Hadi Apple yenilikçi birşeyler yaptı, malzemesi de çok iyi diyelim, Samsung,LG vs ne yaptı da fiyat yükselttiler ? Çünkü talep çok ama rekabet yok. Vestel gibi yerli firmalar rekabetçi konuma gelmeli ki makul fiyatlardan teknoloji alalım. Yoksa 2-3 sene sonra 5000 TL ye temel model Iphone satılırsa şaşırmayın.

Dünyadaki teknoloji firmaları remen Türkiye'deki talebi ve müşteri potansiyelini görüp, bizi sömürmeye geliyorlar. O firmalara bu kadar saldıran yokken Vestel'e bu kadar saldırılmasına üzülüyorum açıkçası.

Bak oneplus 2 yurtdışından 1200 1300 tl aralığına getirebilirsin eğer gümrükte ne yapman gerektiğini bilir veya yurtdışından gelirsen. 150de kayıt parası verirsin. Bu telefonla oneplus2yi karşılaştırmaya bile koyamazsın. Ki trde satılan yurtdışı markalardan da çok fazla örnek verebilirim. Sorun şu ki bu özelliklerde bi telefonu daha az vergi ödeyerek bu fiyatlara bizlere kakalaması. Yoksa bizde demek isteriz gururla yerli. Ama kendileri dedirttirmiyor. :)

• VESTEL mi bu?
    Aynen Türk Mali gururumuz.
    Türk Mali mi bu?
    Kısmen.
    Kaç para bu?
    1300tl cik.
    Niye bu fiyata bu?

TEKNOLOJİDE EN SON NE VARSA BUNA KODUK.

O zaman ver bir tane.

ASLA YAŞANMAYACAK OLAN ACI BİR ÖYKÜ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraHisar_03

quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

Orijinalden alıntı: KaraHisar_03

Elbette meşhur markalarla yarışacak seviye değil.
    Fiyat da ona keza yuksek.
    Ama sonuçta yerli üretim.
    Yerden yere de vurmamak lazım.

yerli birleştirme ürettiği bir parça var mı senin bildiğin

En azından birleştirmiş sunmuş. Daha iyisini yapabilen varsa çıksın meydana.

gm discovery casper vs daha sayalım mı. Hatta vodafone smart power 4 araştır bakalım özelliği fiyatı nedir. İzmir de birleştirlmiş vodafone güvencesiyle. şimdide vodafone smart 6 var bir git bak arştır fiyatlarına özelliklerine sonra gel vesteli savun

• Fiyat konusunda ki açıklamaları gülerek izledim. Vergi konusunda da gelen tepkileri görüp geri vites atmışlar ama ister vergi gelsin ister gelmesin adın kara listeye yazıldı bile vestel. Bundan sonra bu konuda bilinçli kimse senin hiç bir ürününü almaz.

• Röpörtaj şöyle gelişebilirmiş aslında

A:röpörtajı yapan
    B: Tombik dayı
    C:Tombik dayının yaveri

....
    A: evet efendim yanlız fiyat biraz yüksek değil mi?
    B: aslında yüksek değil, teknolojinin getirdiği ne varsa koyduk içine.inan ki bize de hep diyolar yahu ne kadar ucuz satıyosunuz eki eki keh keh
    B:(geri doğru seslenerek) mehmetttt buna koymadığımız şey kalmışmıydı
    C: kalmadı abi
    B: gördüğünüz gibi...
    A: teşekkürler
  • Komedi yemin ederim. Elon Musk'a söyleyelim de roket teknolojisinde itici olarak Vestel'i kullansınlar. Çok itici bir firma çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyin mi bir bedeli var?
    Fiyatı mı fazla olmuş?
    Babasının hayrına koymadı ki son teknolojiyi v3 e.
    4 kere ifa ya gittik geldik aha dayıya sor.
  • Bu vergiyi Vestel deilde donanimhaber zorla getirecek anlasilan.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatalrhymex

Merak ediyorum lütfen bilen birisi varsa bana söylesin acaba bu arkadaşlardan birisi bu forumda yazılanları takip ediyor mu? Acaba ürünümüz hakkında ne düşünüyor vatandaşımız diye soruyorlar mı? Eğer ki takip ediliyorsa tek bir soru soracağım vestel v3 model telefonun üretim maliyeti, telefon başına düşen arge bedeli, reklamı zartı zurtu vergisi toplam ne kadar? Biraz şerefiniz varsa açıkça söylersiniz, biraz şerefiniz varsa biz alelade kendi vatandaşımızı kazıklamaya çalışıyoruz dersiniz

Hocam bunların Türkiye'deki pazar payını çeyizcilerden 48 ay taksitle telefon alan kesim oluşturuyor,yurtdışında telefonu bu fiyata paralel bir şekilde sürmelerinin imkanı olmadığı için cüzi miktarda karlarla yurtdışındaki yarışa girecekler.
    Onların hedefi biz değiliz,yoksa onlarda çok iyi biliyor teknolojiyle piyasayla haşır neşir olan araştıran adam bu telefonu bu fiyata asla almaz.

• Bu telefonu anca oturma grubu, bulaşık makinesi alana hediye ederek elden çıkarırlar yoksa aklı başında kimsenin alacağı birşey değil bu fiyatıyla alternatif bile değil malesef. Önce haddini bileceksin. Yerli malı hikayesini geç dürüst ol elimizden bu geldi ama fiyatı da uygun whatsapp felan çalıştırır de yeminle daha fazla satarsın.

• Çöp firmanin yeni çöpü

• kesin09 kullanıcısına yanıt
    vestele göre ürünün %49u yurt dışından %51i yerli kendi üretimi kendi üretimi dediği parçalarda kasa,ekran ve batarya olması lazım sadece
  • Bu konuyu okuyan insanlarda sanacakki Türkiye'de telefon piyasasını burdaki ergenler belirliyor. Buradakiler general mobile kötü der adamlar satış patlaması yapar, vesteli kötüler gene aynı.

Yok gözden düşmüşmüş yok amuda kalksa bi daha vestel almazmış yok alan kitle belliymiş.

Yav siz kimsiniz sizi kim yakıyor, bide uzun uzun yazmışlar, her şeye maydonoz oluyorsunuz ama hiç bir işe yaramıyorsunuz! Ne bir şey üretmek için bir çabanız var nede bir hayaliniz, anca dır dır dır...

• Teknolojide ne varsa hepsini koyduk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.