Şimdi Ara

VESTEL ÇORBACI ..... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
23.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yok hocam çorbayla işim olmaz..:) evde düdüklü tencere varken bununla corbayı ne yapayım..:D sadece bıcakları keskin degil gibi..braun ya da arzumdaki gibi keskin değil ya da buz ıcın tırtıklı tarafı yok..

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

yok hocam çorbayla işim olmaz..:) evde düdüklü tencere varken bununla corbayı ne yapayım..:D sadece bıcakları keskin degil gibi..braun ya da arzumdaki gibi keskin değil ya da buz ıcın tırtıklı tarafı yok..

Buz kırıyor ama siz likit hale getirmek istiyorsunuz heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

yok yok arada bur kırıntıları olunca iyi oluyor..:D

:)

• 0236 9991600 nolu telefondan bu ürün için aradılar beni bugün. Üründen bahsettiler 99 TL olan ürünü kod sayesinde siteye üye olduğum için 69TL olarak alabileceğimden bahsettiler. Şu an kargo dahil 79 TL olarak en uygun satılıyor internet üzerinden. Konuyu araştırayım derken bu konuyu buldum. Bir arkadaşın uzun ve olumsuz bir mesajı vardı. Diğer yandan Arnica mutfak robotu aldım hanım kullanamıyor yer sorunundan dolayı. Bu ürünle doğrama, çırpma gibi basit işlem yapılabiliyor sanırım. Malzemenin plastik olmaması benim adıma çok önemli bir artı. Neyse.. Televizyondan sonra hiç almam dediğim ikinci Vestel ürünü olacak kendisi..
    bende birkaç gün önce aldım. henüz pek deneme şansım olmadı. kargo dahil 75tl görünce mixer alacağıma bunu alayım dedim. Malum en ucuz mixer 60tl den başlıyor. O yüzden kullanımına dair pek birşey söyleyemiyeceğim. Yanlız malzeme kalitesi gayet güzel görünüyor.

Karıştırma düğmesinin çalışma sistemi gerçekten çok saçma. özel bir nedeni varmı bilemiyorum ama ben kendimce iki çözüm geliştirdim. Bunu sizinle paylaşmak istediğim için bu mesajı yazıyorum.

Eğer birazcık elektronikten anlıyorsanız veya anlayan birileri varsa, ebay üzerinde "cycle relay" denen devreler var. bunlardan birisini o düğme yerine bağlayıp istediğiniz sıklıkta ve süre boyunca karıştırma işlemini yapabilirisniz. yani, her yirmi saniyede 5 saniye karıştır diyebilirsiniz. güzel bir özellik olmaz mı? vestelin bunu yapmaması çok üzücü. kartın fiyatı kargo dahil sadece 5$.

çok daha kolay ve ucuz yöntem ise düğmeyi değiştirmek. Cihaz üzerinde üzerine basılı tutulduğu sürece açık olan bir düğme var. bunun yerine, basılınca acılan-tekrar basılınca kapanan bir düğme koyarsanız sorun otomatik olarak ortadan kalkar. Aynı boyda türde düğmenin o cinsini rahatlıkla bulabilirsiniz.

ÖNEMLİ: Bu işlemler benim zihni sinir projelerim. Cihazı tasarlayanların böyle yapmasının bir sebebi olabilir? mesela uzun süre bu şekilde çalışması moturu ısındırıyor veya ömrünü kısaltıyor olabilir. O yüzden cihazdan vazgeçtiyseiz, veya 40tl ye vereyim gitsin diyorsanız bence cihazı kullanılabilir kılmak için denenebilir.

GARANTİ DIŞI KALACAĞINI UNUTMAYIN

çarpılmamanız umuduyla.

• Düzleme: kitapcıgını okurken karısıtırma tuşuna 3 dakişkadan uzun süre basmayın deniyor. Yani düğmeyi değiştirmek iyi bir fikir değil.
    ilk fikir gayet güzel ve kullanıslı.

Orijinalden alıntı: referans09

0236 9991600 nolu telefondan bu ürün için aradılar beni bugün. Üründen bahsettiler 99 TL olan ürünü kod sayesinde siteye üye olduğum için 69TL olarak alabileceğimden bahsettiler. Şu an kargo dahil 79 TL olarak en uygun satılıyor internet üzerinden. Konuyu araştırayım derken bu konuyu buldum. Bir arkadaşın uzun ve olumsuz bir mesajı vardı. Diğer yandan Arnica mutfak robotu aldım hanım kullanamıyor yer sorunundan dolayı. Bu ürünle doğrama, çırpma gibi basit işlem yapılabiliyor sanırım. Malzemenin plastik olmaması benim adıma çok önemli bir artı. Neyse.. Televizyondan sonra hiç almam dediğim ikinci Vestel ürünü olacak kendisi..

Beni de aynı telefondan arayıp, aynı teklifi yaptılar. Üstelik adet sınırı yok, istediğiniz kadar alın dediler. Cep telefonuma indirim kodu geldi.

Siz aldınız mı? Alsak mı bilemedim?? Nedenböyle bir indirim verdiler, onu hiç alamadım. :-)

<<<===Panasonic TX-P50G10E===>>> incelemesi için buraya tıkla...

• deepkurt kullanıcısına yanıt
    Bir kez hanım mercimek çorbası yaptı ve şimdi kutusunda duruyor. Maalesef ismi çorbacı ama yapılan şeyin adına çorba demenin imkanı yok. Çocuk maması hazırlanabilir ve kalanı dışında olumlu yorum yapmam söz konusu değil. ALMAMANIZI tavsiye ederim.
  • vestel çorbacıyla reçeteye uygun malzeme konulduğunda yorulmadan, az zahmetle gerçekten çok iyi sonuç alabiliyorsunuz. hazır çorba içmekten kat kat iyidir. çorbacı almayı düşünüyorsanız buradaki kampanyadan yararlanabilirsiniz. şu an Türkiye'de en uygun fiyat.
  • Ne yazık'ki pek önerebileceğim bir ürün değil. Daha ilk çalıştırmada Garanti'ye postaladığım tek ürün oldu kendileri. Zaten az çok belliydi bir sorun çıkacağı, cihazdan yanık kokuları geliyordu mixerleme işlevini yaparken.

Öyle çok zorlamadım'da hani, altı üstü haşlanmış 500gr patatesi püre haline getirmek istedim, getirdim'de. Ancak daha sonra aleti bir daha çalıştırmayı başaramadım. Düğmeyi her çevirdiğimde sadece "tık"tık" diye bir ses geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 10 Ağustos 2015; 13:02:38 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 21 Aralık 2015; 23:31:50 >

• Eski bir konu fakat bu üründen bende aldım fıstık ezmesi yaparken sanırım fazla zorladım ve şuan çalışmıyor garantiye göndereceğim hafif yanık kokusu oluyordu ve zaman zaman duman çıkıyordu sanırım motoru yandı ürünü bu şekilde garantiye gönderen oldu mu olduysa nasıl sonuçlandı cevaplarsa sevinirim?
    Bir diğer sorum da ürünün kitapçığında motorun maksimum çalışma süresi 3 dk'dır diyor ama sonrasında ne kadar dinlendirilmeli onun hakkında bir bilgi yok. Fıstık ezmesi yapacağım diyelim 2-2.5 dk çalıştırdım aralıksız sonrasında ne kadar dinlendirmeliyim tekrar çalıştırmadan önce ?
    Mıknatıslı aksesuarı ile tencere kapağına yapışan sensör, tencere içindeki sıcaklık ve nemi ölçerek, yemek piştiğinde ya da suyunu çektiğinde, telefondaki uygulama üzerinden size bildirim gönderiyor.

Size de mutfağa gidip bakmak kalıyor.
    Yok dibi tuttu, yok çok pişti derdi kalmıyor.
    Nemi de ölçtüğü içiin pilav için de rahatça kullanabiliyorsunuz.

Ürün şu anda ön-sipariş aşamasındaymış.
    Bir göz atın derim:
    http://unbouncepages.com/picco/tr/

VESTEL ÇORBACI .....

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.