Şimdi Ara

>>>Vestel cep telefonu üretecek!!!<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektroniğin önde gelen firmalarından Vestel, cep telefonu üretmeye hazırlanıyor.

Firmanın Ar-Ge Genel Müdürü İhsan Alkım, Vestel’in, elektroniğin eğlence bölümünde faaliyet gösterdiğini ve oturma odasında bulunan tüm cihazları üretebildiğini hatırlattı. Alkım, gelecek dönemde ‘odanın dışına çıkarak’ taşınabilir eğlence cihazları ve otomobil eğlence elektroniğine de giriş yapacaklarını söyledi. Vestel’in TV, DVD, DVB, ev sinema sistemleri gibi ürünlerde Avrupa pazarında önemli başarılara imza attığını kaydeden Alkım, “MP3 player, video da gösterebilen media player, hafıza kartlarından okuma yapan cihazlar, taşınabilir DVD player ve otomobil için eğlence elektroniği ürünleri geliştirebiliriz. Bu ürünlerle ilgili yönetim kurulu kararı çıktı. Bu yaz piyasaya çıkar.” dedi. Eğlence elektroniği dışında da projeleri bulunduğunu anlatan Alkım, “Cep telefonu için yönetim kurulu kararını bekliyoruz.” şeklinde konuştu. İhsan Alkım, Vestel’in ihracatında gelecek dönemde dijital ürünlerin payının daha da yükseleceğini, yüksek teknoloji ürünü televizyon üretiminde ağırlığın giderek arttığını kaydetti. Avrupa’da 2010 yılından itibaren analog yayınların sonlandırılmasına başlanacağını ve 2015’te tamamen dijital yayın sistemine geçileceğini vurgulayan Alkım, Vestel bünyesindeki Cabot’un 70 mühendisiyle sadece dijital geçiş için çalıştığını söyledi.
    ZAMAN

18.01.2005 - 05:49

• fiyatlarına ulaşmak isteyenler forumun arama bölümünü kullanabilr.
  • yandık desene o kadar kalitesiz buzdolapları, klimalar ve televizyonlardan sonra...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RICHY

yandık desene o kadar kalitesiz buzdolapları, klimalar ve televizyonlardan sonra...

öyle düşünmeyin bi yerinden işin tüketim kısmından üretim tarafına geçmeliyiz hem ürünleri görmedende ön yargılı olmayalım
  • bencede beko gıbı uyduruk tel yaparsa yandık vede buyuk ıhtımalle oyle olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: archuman

quote:

Orjinalden alıntı: RICHY

yandık desene o kadar kalitesiz buzdolapları, klimalar ve televizyonlardan sonra...

öyle düşünmeyin bi yerinden işin tüketim kısmından üretim tarafına geçmeliyiz hem ürünleri görmedende ön yargılı olmayalım

katılıyorum ayrıca ürünleri de hiç de kalitesiz değil
  • olur mu oyle şey ama bare güzel bişey yapsınlar da kullanalım dimi???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cep Telefonları
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi bu eksikti
  • yapsınlar yapsınlar da patlasın ellerinde

onu yapacağına gitsin doooru düzgün monitör üretsin bre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iztech -- 18 Ocak 2005, 15:24:18 >
  • bİ yapsınlar bakem
  • Bi yapsınlarda görelim, bakalım nasıl birşey olucak eğer içi boş kutu yaparlarsa yine sonuç iyi olmaz
  • telefon başka bişi bence güzel bişi yapamaz nokia ile başa çıkılmıyo.
  • harbi daha urunler cıkmadan eleştirmeyelim. bide güzel bir sey yaparlarsa ohhh.
  • keşke yapsalar çok güzel olur ama sony-ericson bile baş edemiyo nokia ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __ultrAslan__

keşke yapsalar çok güzel olur ama sony-ericson bile baş edemiyo nokia ile.

1. sonyericsson bile baş edemiyor diyorsun da zaten adamlar baya alt sıradalar ne yapabilirler. en azından samsung yada motorola deseydin bari.

2. vestel kaliteli üretim yapar boşuna çene çalmaya gerek yok. avrupadaki 3 ncü büyük üretici. ve ilk replay tv yi de o yaptı ben hiç göremedim ama olsun ilk o yaptı.

3. beko da ingilteredeki buzdolabı piyasasının lideridir.

4. türk markalarını beyenmiyor olabilirsiniz ama gerçekten çok güzel ürünler çıkartacaklar.

5. benim cep telimde ti omap 710 var. kimisinde intel var. yani dğerleri nasıl cep yapıyorsa vestel de öyle yapacaktır. tutup yeni işlemci üretecek diiller ya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.