Bildirim
Vestel All in One hakkında

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ikisi de aynı modelse, aygıt yöneticilerini mukayese edin.
eski dokunmatiklerde, ilaveten usb mouse olarak gözüken bir aygıt oluyordu. yeni nesillerde nasıl bilmiyorum ama driver ile çözülebilecek bir problem gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: infra_dark
ikisi de aynı modelse, aygıt yöneticilerini mukayese edin.
eski dokunmatiklerde, ilaveten usb mouse olarak gözüken bir aygıt oluyordu. yeni nesillerde nasıl bilmiyorum ama driver ile çözülebilecek bir problem gibi duruyor.
İkiside aynı model. Aygıt yönetisinde / İnsan Arabirim Aygıtları bölümünde ( dokunmatik çalışan Pc'de ) Mosart Multi-Touch Device ve Microsoft Input Configuration Device yazıyor. Dokunmatik olmayan ekranlarda bu iki şık yok. Driver ile çözülebilecek bir şeymidir yoksa İşletim Sisteminin içindenmi çözülür bu sorun (Win7 Pro )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 2 Şubat 2017; 19:25:19 >
Emin değilim ama driver çözer bence
beraberinde gelen driver dvd si varsa takın onu bi arayüz açılır orada eksik olan driveri işaretleyin yükler o kendisi bu dvd yoksa sitesinden bakın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X