tv tertemiz olup 3 seneliktir..1 sene bile kullanılmamıştır..evde yatmaktadır..aldıktan 1 sene sonra lcd aldığım için 2 sene hiç kullanmadım.. hiçbir şekilde tamir vs görmemiştir..zaten görünce anlarsınız..sıfır gibi. hala odamda yatmakta olup kullanılmamaktadır..yer sıkıntısı yüznden satmaktayım.. tüm özellikleri aynı olup rengi siyahtır.. http://www.vestel.com.tr/Cultures/tr-TR/Urunler/20221761.htm ümraniyeden elden teslim edilir..kargo şansı yoktur.. sıfır fiyatı 1100 ytldir. 17-19" lcd ekranlar veya tv ile takas olabilir fiyat sondur.alt sehpası fiyata dahildir..Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DDR4 Ramler 2*32 kit. 64gb takas .. .Viewsonic 32" VX3276-2K-MHD-2 75Hz 2K IPS (2xHDMI+DP) Ultra İnce Çerçevesiz Monitör Seagate İronWolf WD RED sıfır diskler 4/8 tb adetli. PNY Nvidia Geforce GT1030 2gb - PowerColor RX 580 Red Devil 8GBD5-3DHG/OC 256 Bit
ewet ben dün satın aldım cihazı ve bu akşam ümraniyeye gidip almam lazım ama arkadaş niye böyle bir işe kalkıştığını anlamadım.hayırlısı bakalım.şuan forumda değil bir cevabı vardır elbet
quote:Orjinalden alıntı: HIZLI_ANKARALI ANKARA İTFAYE MEYDANI GUNCEL FİYAT SIFIR 475 YTL quote:Orjinalden alıntı: forever_boy ewet ben dün satın aldım cihazı ve bu akşam ümraniyeye gidip almam lazım ama arkadaş niye böyle bir işe kalkıştığını anlamadım.hayırlısı bakalım.şuan forumda değil bir cevabı vardır elbet Bilgi için teşekkürler...Bende ciddi ciddi bakıyodum.