Şimdi Ara

Vestel 55UD9360 Modeli (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
8
Favori
45.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bana göre va panel ips panele göre daha iyi dir,tabiki paneller kullanıma göre seçilir başkasıda ips panel daha iyidir der,şayet tv yi yandan izlemeyecekseniz va panel i tercih edin zaten vestel in görüntüsü mat vede puslu bide ips panel eklenince görüntü daha da matlaşıyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enigma98 kullanıcısına yanıt
    vestel'in 32HB5110 tv'sini kullanıyorum. ips panel kullanılmış, görüntü hiç de öyle mat puslu falan değil, renkler canlı, gayet güzel. aynı görüntü kalitesine sahip 55 inch bir vestel tv bulsam tereddüt etmeden alacam ama dediğim gibi vestel'in tv'lerinde bir standart yok. Her kafadan bir ses çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozzika -- 13 Şubat 2019; 21:7:56 >
  • mozzika kullanıcısına yanıt
    Bende 55ud9630 var va panel tv ye değisim verdiler bakalım gelecek olan da va panel olursa yine yazarım ayrıca ekran küçüldükçe görüntü kalitesi daha güzelleşiyor babamlarda hilevel 43 inç var görüntü kalitesi çok güzel...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün TV elime geç kurulumu yapıldı yukarıdan aşağı 2 tane çizgi vardı.Birde TRT 4K da görüntü titremesi var youtube 4K da ise böyle bir şey yok.Değişim yapılacak.
    yenisi gelene kadar TV bende.Bundan önce panasonic plazmamız vardı.birde NEXON tv (vestel üretimi). TV kanal geçişi hızlı internete kablo ile bağlanıyorum oda hızlı.Uygulamaları açması youtube için gezinme hızı bana yetiyor.Sesi gayet iyi.TV 4K da ne kadar iyi ise SD ve kendi Tunerdan Full HD kanallar o kadar kötü eşim daha önce izlediği diziyi (Nexon'da izlemiş olduğu) gördü insanların yüzü puslu dedi.
    Ama puhu Tv de dizi açtım gayet güzeldi.HD bir recevirla denemek lazım bu sorunlar aşılırsa parasına göre yeterli bir tv. İlerde oledlerin fiyatı düşünce olede geçerim diye bu TV aldım.
    Netflix için yeterli olacağını düşünüyorum. Samsung alacaktım ama nasılsa Türkiye'de satıyorum mantığı ile Türkçe sesli komut koymamışlar ona kızdım almaktan vazgeçtim. 4K olarak tv bence gayet güzel.
    biraz daha kurcalayım yorumları yazarım.




  • Puhu tvye giremiyorum arkadaşlar tv den mi başka. Arkadaşımda lg var aynı anda ona yazdım sorun yok giriyorum dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enigma98 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 tane dikey çizgi bendede çıktı demekki kronik bir sorun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iade talep ettim bakalım sonuç ne olacak.6 saat puhu TV giremedik.başka arkadaşımda eski model lg var ona sordum sende var mı sıkıntı yok dedi.
    iade etmek en mantıklısı uygulaması en iyi hangisi çalışırsa onu alacam şu an NU 8000 gözüküyor umarım ondada sorun çıkmaz
  • Banada ürün dün geldi servis tarafından geldi direk. Gittigidiyorda uygunavar satıcısından aldım. Kurulumdan sorna pixel testi istedim. Direk ilk sarı ekranda 2 tane dikey çizgi ve orta tarafta da bir dikey çizgi çıktı. 2 tane de ölü pixel vardı. Değişim yazıldı. Onun dışında puhu tv açılıyo bende direk fi yi falan açtım kontrol ettim güzel. youtube, netflix güzel. Marketi bence Samsung tan daha iyi. Kumanda çok kötü 30 cm kumanda nedir. Tüplülerde böylesi yok. SS-IP tv var tam çözemedim. Onu biraz kurcalayınca yine yazarım. Onun dışında ses tatmin edici. Türksat kablo tv var. HD kanallar dinamik modda bence iyi. Bundan önce samsung 55 NU 7500 vardı o rda bir tık daha canlı patalktı sd yayınlar. Bence görüntü bu fiyata VA panelde tatmin edici. 4K videolarda veya internet videolarında ben performanslı buldum. Alınabilir ama malesef bu ekranda ki kronik sorun tüm modellerde var gibi ve ileride ne yaşatır bizlere kestiremiyorum. İade de edebilirim.




  • bizde Puhu tv açtık izledik ama sonra gün içinde hiç girmedi gecede girmedi takıldı durdu netflix girmedi daha sonra girebildi.
    ben iade istedim bu tv alacak kişiler yada alanlar servis çok dikkat etmiyor yukardan aşağı iki cizgi var ve dikkat etsinler.
    şimdi eşimnle görüştüm puhuyu açmaya çalışmış açılmamış tv kitlenmiş kapatamadım fişi çekmek zorunda kaldım diyor.
    iade için uğraşacağım.
  • Vestelden aradılar UD 9650 verelim diyorlar. fark almadan paramı verin dedim iyi demişmiyim bu modeli bilmiyorum çünki :)
  • cmy1903 C kullanıcısına yanıt
    Bugün gelip 55ud9650 ile değişim verdiler tv 9360 ile aynı özelliklere sahip şuan kullanıyorum tv va panel 01.2019 üretimi kullandıkları anakart 9360 ile aynı ama 2200 herz görüntü bir tık bu tv de daha üstün....
    Vestel 55UD9360 Modeli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma98 -- 15 Şubat 2019; 16:7:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmy1903 C kullanıcısına yanıt
    Ben 9360 alacaktım. Ama 9650 almaya karar verdim. Daha iyi olduğu kanaatine vardım. Tavsiye forum sitesinde yorumları okuyun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • d.t.s. kullanıcısına yanıt
    Bize piyango vurdu 55ud9650 ile değişim yaptılar va panel görüntü 1 tık daha iyi gibi geldi bana 01.2019 üretimi anakart 130S model dolby vision,hdr10,quantum renk paleti,2200 hz,samsung va panel herşeyi ile çok güzel 9360 ta 2 cizgi vardı ama testte görünüyordu değişim verdiler , şuan cok memnunum 3360tl geldi bana...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma98 -- 15 Şubat 2019; 21:29:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full hd kendi tunerında nasıl smart nasıl ona göre bende belki uğraşmayım diyip onaylayabilirim
  • cmy1903 C kullanıcısına yanıt
    Görüntü hemen hemen aynı gibi bana göre 1 tık daha iyi gerisi hersey aynı smart netflix sorunsuz 9360ta aynıydı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mdu4 LNB bulunan binalarda Vestel Tv de eutelsat frekansları nasıl ayarlanıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yil digiturk paketi verdiler bedava sezon sonuna kadarda maclar bedava,bunu devir yada satis yapabilrim Netflix kullaniyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma98 -- 20 Şubat 2019; 19:27:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünüm dün geldi ufak bir test etme imkanım oldu çünkü yeni evime geçince asıl kullanacağım şu an tekrardan kutusuna kaldırdım. 55ud9360 2. tv olarak kullanacağım misafir odasında dolayısıyla f/p açısında bana yeterli gelecektir. Ürünün görüntüsü ve tasarımı güzel ancak uygulama tarafıma çok yavaş çalışıyor hatta puhu tv donuyor sanırım yazılımla çözülür. Şu an kullandığım tv samsung 55mu7350 açık ara daha iyi hem görüntü hem uygulama tarafında ancak tabii fiyat farkı var. Mühim olan beklentiler vestel fiyat uygun olması nedeniyle benim beklentimi karşılıyor ancak iyi tv kullanıcısı iseniz ve tek tv kullanacaksanız benim önerim biraz daha para biriktirip Samsung almanız yönünde olur, yok benim gibi 2. tv'ni olacaktır ilkide iyidir o zaman gözü kapalı alabilirsiniz.
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstadlar 3389tl gitti gidiyor uygunavar kullanıcıda. 50 banus ve malesef kaçırdığım 100tl viza kart kayıt indirimi uçtu.

    Her zaman yaşadığım acaba ürün sorunlu mu teşhir mi damarım depreşti. Bir tğrlü elim varmadı.

    Tabi bide media nın kazığı olan eski model 49ud8350 yi iade edicem garanti motivesiyle 3280tl ye itelediler. Ama geri vercek. Lakin ürün sorunlu gelirse sinir katsayım 10 kat artar.

    Bir fikir verin Allah rızası için. 2800tl ye indirilen 49ud8350 + 470tl 6 yıl çıkan garanti artı bunun bir yılı kasko + bir yıl maçlı dijitürk ile toplam 3270tl bu pakete razı mı olayım yoksa 55ud9360 3389tl ki bundan 50tl hala düşebiliriz uygunavar gittigiyor mu.

    Ne olur bi fikir verin. Enigma sağolsun al dedi benimde gönlüm ona kaydı ama sizde bir şr fikir verin. Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.