Şimdi Ara

Vestel 55UA8300 4k Işık Sızması Problemi ve Vestel'in Tavrı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
4.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Öyle bir tembih olayı olmadığı konusunda kesin bilgi verebilirim size. Ayrıca servisin KARAR ve DEĞİŞİM yetkisi yoktur. Sadece rapor eder ve sonucu bekler.
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Ben yazarken siz çoktan yazmışsınız zaten
  • h4rml3ss kullanıcısına yanıt
    Ben bunu ''sadece kar'' amacıyla şeklinde düşünmüyorum, Yapabilecekleri bir şey yok. Buna da uluslararası standartlarda KRİTER dahilinde diye yasal dayanak çıkartarak kamufle etmeye çalışıyorlar bence.

    Bir daha yazıyorum ki marka bağımsız GENEL bir sorundur bu, BU TEKNOLOJİSİNİN genel sorunudur.

    sızma
    sızma yoksa bulutlanma
    bulutlanma yoksa banding
    banding yoksa ghostinhg
    ghosting yoksa ölü piksel
    ölü piksel yoksa canlı piksel
    canlı piksel yoksa tepkime
    tepkime yoksa kontrast
    kontrast yoksa soluk renk
    soluk renk yoksa açı

    vs vs

    sorun mu yok hocam?

    Sen karar ver yeni televizyonunda hangisi ile uğraşmak istiyorsun?

    Bak bu derece iddialı yazıyorum, birisiyle uğraşacaksın, hangisi olduğunu seçmen lazım sadece.


    Haaa dersen ki ''Işık sızması olmasında banding olsun o gözüme takılmaz'' o ayrı konu, ama bana ''Sıfır sorun panel buldum'' demeyin zinhar yok öyle bir şey :)
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Hocam emek ve zaman harcayıp açıkladığınız için teşekkür ettim. Ben de aynı konudan bahsetmiştim bir kaç mesaj üstte her markada olabiliyor ama dediğiniz gibi bir kere içimize kurt düştü ve göze batmaya başladı. Diyelim ki değişim kararı çıktı yeni gelen üründe olmayacağının garantisi de yok hatta belki daha kötüsü olacak.

    Bir taraftan da olay inat boyutuna geldi. Mağaza satış sorumlusu bu cihaz arızalı paneli değişmiştir toplama üründür bir sürü şey söyleyip bizi kuşkulandırdı, sonrasında gelen servis elemanının tutumu hoşuma gitmedi 2 kişi geldiler birisi çok ılımlıyken diğeri tam tersi kapıdan girer girmez normal normal demeye başladı. Sürekli bize verilen eğitimlere göre bu normal dedi ben de dayanamayıp sana eğitimi veren anormal o zaman dedim artık sonra yazdı çizdi gittiler.

    Bir de bana servis telefonda son görüşmede televizyonun kontrast ayarıyla oynadığınız için olmuştu biz ayarladıktan sonra sorununuz devam ediyor mu diye sordu arkadaş. Ekran ayarlarında SPOR modu var bunu ayarlara koyduklarına göre kullanımında bir sakınca olmadığını düşünüyorum sorun olacak olsa ya koymazlar ya da güncellemeyle kaldırırlar vs.

    Velhasılıkelam çok kafaya takmamak lazım çalışıyor mu çalışıyor, heyetten değişim çıkarsa belki diğer müşteriler böyle sorunlarla karşılaştığında daha çözümcü yaklaşırlar bizim faydamız olmuş olur.

    Sevgiler düşünce ve açıklamalarınız için tekrar teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ado

    Ben yazarken siz çoktan yazmışsınız zaten

    kesinlikle,bknz:ışık sızması istemiyorum aynen böyle zifiri karanlık odada tv çalışıcak ve siyah ekranda böyle siyah istioyrum diyenin tek çaresi oled yani organik led başka yol yok

    Vestel 55UA8300 4k Işık Sızması Problemi ve Vestel'in Tavrı


    Vestel 55UA8300 4k Işık Sızması Problemi ve Vestel'in Tavrı


    Vestel 55UA8300 4k Işık Sızması Problemi ve Vestel'in Tavrı
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Siz hangi tvyi kullanıyorsunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Samsung panelli, MB61 anakartlı, Şubat 2011 üretimi bir yerli üretim.
  • h4rml3ss kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim hocam.

    Eğitim eğitim de ne eğitimi kardeşim sanki lümen algoritma değerleri ile ilgili sempozyum düzenlediler. Ne eğitimiymiş fabrikalarda IŞIK SIZMASI diye özel bir departman kurulmuş eğitim mi veriliyormuş?

    Bu ışık sızmasının matematiksel hesabı yapılmış ta pi sayısının kareköküne göre 0.27 mikron lümen sızma var ise OK ama 0.29 ise NOk diye bir kritermi varmış?

    Bu sızmayı normal veya anormal diye tespit eden bir makine mi varmış?

    Siz yinede hukuksal mücadelenize mutlaka devam edin hocam. Teknolojisi bu evet, yapacak bir şey yok lakin bu açıklamlarım işin TEKNİK kısmı ile ilgiliydi. Olayın İNSANİ boyutu elbette kabul etmiyor bunu.

    Sağlıcakla kalınız
  • h4rml3ss davanızda sonuna kadar haklısınız normal kullanıcıların hatta bizim gibi üst düzey kullanıcıların gözle görebildiği hiçbir sorun kabul edilemez sen iki maaş parayı bu tvlere ver ondan sonra yok bu kadarı kabul edilebilir yok şu kadar sızma kabul edilebilir
    hadi biz farkettik iade ettik bunu farketmeden kullanan kullanıcıya yazık değil mi adam anlamıyor adam verdiği paranın karşılığını almamış farkında bile değil bu tv ler kontrol edilmiyor mu satılmadn bu markalar bu paraları böyle kazanacaksa hiç kazanmasın
    bir işi layıkıyla yap yada yapma arkadaş
    vestelin tek avantajı ürünün yenisini yollayabilmesi lg samsungda bu kolaylıkları bulmak nerdeyse imkansız size tavsiyem aldığınız yerle iletişime geçin vestelden gelen hiç açılmamış ürünü gelir gelmez onlara gönderin benim benzer bir olay başıma gelmişti ben o şekilde kurtulmuştum
  • eto177 E kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınız için teşekkür ederim hocam bakalım sonucu hep birlikte göreceğiz
  • Aynı tv. Işık sızması var, beni çok rahatsız etmedi. Beko 55 9672'de sızma daha fazlaydı, sunny 55" çok azdı. Kasa inceldikçe bu sorun daha da artıyor.
    Vestel 55UA8300 4k Işık Sızması Problemi ve Vestel'in Tavrı
    Vestel 55UA8300 4k Işık Sızması Problemi ve Vestel'in Tavrı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih06 -- 25 Mayıs 2017; 22:38:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tabiki göreceli bir durum sizi rahatsız etmediyse cihaz güzel hızlı fiyatına göre uygun. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç ne oldu hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THH başvuruyu olumsuz yanıtladı sorun yok dedi. Sonuç olarak Vestel markasının önünden geçmiyorum artık böyle gören bir kaç kişiye de konunun faydası olursa ne mutlu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.