Şimdi Ara

VESTEL 49UA9400 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
3
Favori
16.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turknur

Bende bu tv den aldım, henüz yarım saat ancak izledim.
    Görüntüler çok pastel. Canlı renkler yok. Görüntü ayarlarından dinamik yapsam bile bulanık gibi görüntü.
    Maç izledim biraz, takılma vs öyle çok bariz birşey yok ama vertical banding test videosu izledim internetten, şu çim ve gökyüzü olan. O videoda resmen takıla takıla akıyor görüntü. Kare kare, sanki fotoğraflar birleştirilmiş video oluşturulmuş gibi. Ama dediğim gibi maçta bi sıkıntı göremedim. Altyazılarda da takılma yok diyebilirim.
    Normal görüntüyü 3d ye çevirme hiçbir işe yaramıyor. 0, en ufak bir 3d hissi bile yok. Youtube dan 3d video seyrettim, yılan var bi çocuğun elinde yılanı ağzıma sokacak şerefsiz. Görüntü biraz titriyor gibi ama 3d fenaa.
    Çokta ucuz bi tv de değil, ne yapacağıma karar veremedim, görüntü çok pastel.
    İade mi etsem bilemedim.

Vertical banding ekranda siyah şeffaf bir şerit çıkmasıdır.

Sizdeki takılma ya bitrate ya uygulama sorunu ya da videonun çekildiği kameradan kaynaklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: turknur

1.33.11 olarak görünüyor hocam.
    Fotoyu bilerek böyle çektim, ışıktan nasıl etkilendiğini görün diye

Komik resmen, trajikomik

VESTEL 49UA9400

Bu normal. Siz mat panel televizyon alacaksınız.

Vestel parlak panel kullanıyor. Bende de 7175 var onda da durum böyle.

Bu bir arıza veya kalitesizlik göstergesi değil.

Beklentilere göre üretilen paneller.

• Valla hocam beklentiye göre üretilen panel demissinde, kimin beklentisi günesi ayna gibi yansitan bi panel olabilir? Benim böyle bir beklentim yok sahsen.
    Neyse bu saatten sonra alismaya çalisiyorum yapacak birsey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turknur -- 26 Haziran 2016; 15:41:14 >
  • Tv yi evin penceresinin tam karsina koyup sonra parlama var demissin. Sen oraya hangi markayi koyarsan koy parlama olur.

Evet goruntu diger markalara gore biraz mat bunun sebebi de ekranin onunde koruyucu ekran olmasi. Diger tv lerin ekranlarini parmaginizla bastirin birde ua9400 un ekranini parmaginiz ile bastirin ne demek istedigimi anlarsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun suredir tv arastiriyorum. 43ua9400 un fiyati dusecek diye beklerken aksine artti. 1700 e alabilecegim tv 2000 lere geldi. Bu durum beni samsung 40ku7000 e yoneltti. Bugun usb ile teknosaya gittim. Banding isik sizmasi bulutlanma ekran kirliligi gibi bir suru test yaptik vestel ve samsunga. Isik sizmasi bulutlanma iki urundede olmadi. Samsung da ekran kirlenmesi diye tabir ettikleri olay azda olsa gerceklesti. Ayrica 4k mac yayini oynattik iki tv de de. Samsungda topta golgelenme ve iki pozisyonda topta parcalanma gordum. Acaba yanlis mi gordum bana mi oyle geldi diye yanimda buluna 2-3 kisiye de sordum ama maalesef herkes ayni seyi gormus. Samsung 1650 ye geliyor. Cok kararsiz kaldim bir daha gidip bakacagim.
    Vestel kullananlar hala memnun mu sikayet var mi?

• hamdd kullanıcısına yanıt
    Hocam neye karar verdin, hangisi daha iyi?

• yaklaşık bir hafta oldu samsung 40ku7000 aldım. forumda bu işi bilenlere çok sorular sordum kafalarını şişirdim. sonunda samsung 40ku7000 i 1670 tl ye aldım 50 tl de world puan gelecek. neden samsung aldım? vestel in smart özelliği samsunga göre biraz daha geride dediler. ayrıca samsungda hdr (inan şuan pek işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum) özelliği vs vs olduğu için. vestel 43ua9400 aşağı yukarı 1900 tl ye geliyordu. aynı fiyat olsa vestel alacaktım. hatta vestel 40ua9300 almaya niyetlendim o da 1500 küsüre gelecekti. onun dts özelliği yokmuş ama yazılımla açılabiliyormuş. bende yazılımla uğraşamayacağımı düşündüm, vestel 9400 den ucuz olduğu için samsung aldım.
  • Burdaki ve 9300 başlığındaki yorumlardan hareketle bugün MM Opitmuma gittim. 55" 9400 modeli vardı. Üstelik teşhir ürünü ve kapalısı yok. Fiyatı da 3,699 TL. Hiç bir satıcıya bişey sormadan çıktım. 3,800 TL'ye sony 55xd8505 satılıyor. Ayıp.
  • ua9400 yerine hangi model geldi, bu model stoklarda yok artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.