Şimdi Ara

vestel 48ua8900 playstation 4 görüntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önemli not: normal kullanıcılar farkı fark etmiyor plazma ile lcd arasında tepkime farkı olduğu için tüm led-lcd de televizyonlarda hafifte olsa bulanıklaşma sorunu var sorunun olmadığını tespit ettiğim televizyon panasonic viera tx-p42s30e neo plasma tv , neden plasma tv de bulanıklaşma olmuyor derseniz plasma nın ekranı ledlerle değil eski tip televizyon tüpünün sıkıştırılmış gaz olduğundan dolayı imiş kısaca sorun sadece vestelde değil philips lg ve samsung da da tespit ettim sorun arıza değil tvlerin plasma ekran gibi led-pixellerin tam tepkiyememesi! yani kısaca sorun tv markalarında değil sony de yada konamide ! neden sony-konami de derseniz cihaz ve oyun (ps4) led-lcd tv ye değil plasma tv ye uygun!

ilk mesaj :
    Merhaba arkadaşlar ps4 ün 4k destekli çıkacak diye zamanında duymuştum bende 4k destekli sanıp 4k uhd tv aldım pes16 da maç sırasında uzaktan şut yada uzun pas atınca isimler ve görüntü hafif bulanıyor bütün ayarları kurcaladım ama çözüm bulamadım ps4ü 1080p yaptım 1080i yaptım vesteli oyun moduna aldım ama sorun çözülmedi eski panasonic viera plasmaya taktım görüntü çok güzel ama vestel uhd de maç esnasında oyun hızlanınca sorun yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

not: farklı hdmi kablo ve farklı ps4 denedim sonuç aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 18 Şubat 2016; 11:34:27 >

• Garip bir sorun. Ps3 ile vestel ledlerde çok oynadım hiç böyle bir sorun olmamıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vesteli tercih ederek hata yapmışsınız. Servisini arayın belkide TV de sorun vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

Vesteli tercih ederek hata yapmışsınız. Servisini arayın belkide TV de sorun vardır.

Tabi canım kesin öyledir. Vestel tv ile ps4 kullanılmaz zaten. 5-6 bin tl sony ye, samsung a bayılmak gerek. Şöyle başlıklarda genelleme yapanlara ayar oluyorum arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

Vesteli tercih ederek hata yapmışsınız. Servisini arayın belkide TV de sorun vardır.

Tabi canım kesin öyledir. Vestel tv ile ps4 kullanılmaz zaten. 5-6 bin tl sony ye, samsung a bayılmak gerek. Şöyle başlıklarda genelleme yapanlara ayar oluyorum arkadaş.

Hayırdır vesteli siz mi üretiyorsunuz? İsteyen istediği genellemeyi yapar size de iyi ayar olmalar :)
  • hocam cihaza full hd bir kaynak bağlayın görüntü ondada aynı olacak mı? Upscale kalitesi iyi olmayabilir bu yüzden playstation için 4 k tvler tavsiye edilmiyor.
  • arkadaşlar dün akşam ps4 ile marmara forum bimeks e gittim tvleri iade ettik fakat lg, samsung, philips ve diğer vestel tvlerde aynı sorunu yaşadım marmara forumda ki mediamarkt a gittim orada ki satış danışmanı diğerlerinin söylemediği plasma tv nin ps4e göre iyi olduğunu fakat ürünün bulunmadığını söyledi yani sorun led-lcd tv değil sonynin led-lcd tv ye tam uygun ps4 çıkartmamasından kaynaklı ps4 pes2016 plasma tv ye tam uygun!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

arkadaşlar dün akşam ps4 ile marmara forum bimeks e gittim tvleri iade ettik fakat lg, samsung, philips ve diğer vestel tvlerde aynı sorunu yaşadım marmara forumda ki mediamarkt a gittim orada ki satış danışmanı diğerlerinin söylemediği plasma tv nin ps4e göre iyi olduğunu fakat ürünün bulunmadığını söyledi yani sorun led-lcd tv değil sonynin led-lcd tv ye tam uygun ps4 çıkartmamasından kaynaklı ps4 pes2016 plasma tv ye tam uygun!

alakası yok dostum.bende sony var ve canavar gibi ps4 oyun kalitem.iyi sallamış ordaki satıcı
  • console-master kullanıcısına yanıt
    yok hocam neredeyse tüm cihazlarla denedik sony dahil pes16 da top uzaklaştırınca yada uzun pas atınca tüm teşhir tvler (bimeksteki) de denedik sonuç aynı oyunu son hıza alıp oynayınca öyle oluyor sadece bizdeki neo plasma tv de sorun yok plasma tvlerde lcd gibi çalışmıyor eski tüplü tvler gibi çalışıyor.

edit: hocam şöyle birşey daha var haftada bi kaç kez ps oynayanlar bu sorunu fark etmiyor benim gibi günde en az 1-2 saat ps oynayanlar yani kısaca cafenin müdavimleri fark ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 18 Şubat 2016; 11:35:07 >
  • hayati54 kullanıcısına yanıt
    Bizim buradali ps kafelerin hepsinde led tv var hicbir sorun yok.

• By_KeReMM kullanıcısına yanıt
    onu zaten siz anlayamıyorsunuz sürekli pes16 oynayan oyuncular anlıyor.
    Hocam surekli plarak pes13,pes16 oynadim hocbir sikinti yok.hatta bende samsung led tv var ondada sikinti yok ne bir gecikme ne birsey.

Philips 4K TV kullanıyorum. Bende de hiç bir sorun yok.
  • vestel eskisi gibi değil. tv konusunda baya ilerlettiler kendilerini. bende de aynı model var hiç ps4 ü takmadım 5 6 yıl önce aldığım yine vestel tv de oynuyorum. ara sıra da 1 ms lik oyuncu monitörüme takıyorum. aman aman bir performans sıkıntısı çekmiyorum full hd vestelde. 4k tvlerde daha performanssız çalıştığını biliyodum daha öncede hiç takmadım o yüzden. geçen günkü fener maçını izledim tam anlamıyla müthişti 4k maç olayı.
  • eğer tvde tru motion özelliği varsa onu kapatman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

Hocam surekli plarak pes13,pes16 oynadim hocbir sikinti yok.hatta bende samsung led tv var ondada sikinti yok ne bir gecikme ne birsey.

hocam model numarası belirtirseniz birde oyun esnasında telefon ile video çekip atarsanız ben size plasma farkını video ile göstereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

hocam model numarası belirtirseniz birde oyun esnasında telefon ile video çekip atarsanız ben size plasma farkını video ile göstereceğim.

plasma farklı birşey hocam evet plasma daha iyi ama aman aman bir fark yok. Telefondan belli olmaz.
  • By_KeReMM kullanıcısına yanıt
    Hocam yarın müsait olursam video çekip ne kadar fark olduğunu göstereceğim

• ps4 4k destekliyor ama oyunlar max 1080p olması lazım. zaten kafadan bi upscale yapılıyor :) mesela ps3 1080p destekler ama oyunlar 720p . oyun moduna alınınca zaten tv ler tüm extra özellikleri (dinamik kontrast, tru motion, sinema modu vs tüm tvlere has özellikler) kapatılıyor. ona rağmen flulaşma varsa panelin tepki süresi yüksektir. seçerken dikkat etmek lazım.
  • ben 48 fa 7000 modelinden 8 adet aldım ps3 ve ps4 için yukarıda belirtildigi gibi görüntü bulanıklaşıyor bunları 48 ua 8900 ile degiştiricem nasıpse gercekten cokmu kötü sonuç nasıl yapabilirim bana problem yaratmıyacak vestel in bir ürününü önerebilirmisiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.