Şimdi Ara

Vestel 3D TV 42PF8219 42'' LED TV Aldım Ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
22.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3d film izleyemiyorum çıldırdım ne yapmam gerek usb ye bi film attım 3d ama izleyemedim

TEKNİK ÖZELLİKLER VE FONKSİYONLAR :
    Çözünürlük : 1920x1080
    Dinamik Kontrast : Ultra Dynamic Contrast
    HD : Full HD
    Pixellence : Pixellence FHD
    HDMI Bağlantısı : 4
    USB Bağlantı : 2
    USB Video : Var
    Desteklenen Video Formatları : avi, mpg, mpe, mpeg, dat, mkv, mp4
    Pc Girişi : Var
    Dokunmatik Tuşlar : Var
    Movie Sense : 200 Hz
    Slim : Var
    DVB : HD DVB-T/C (MPEG4)
    CI+ : Var
    PVR Ready : Var
    PIXELLENCE ÖZELLİKLER :
    Renk İyileştirme Algoritması : Var
    Kontrast İyileştirme Algoritması : Var
    Keskinlik Artırma Algoritması : Var
    Ten Rengi Algılama ve Düzeltme : Var
    Full HD Görüntü Algılama ve Gelişmiş Düzenleme : Var
    BAĞLANTILAR :
    USB : Müzik,Fotoğraf,Video
    PC Girişi(VGA) : Var
    Komponent Girişi : Var
    Scart Girişi : 2
    Audio Video (AV) Girişi : Var
    Kulaklık Çıkışı : Var
    Ekran Boyutu (cm) : 106
    Combfilter : Var
    Hem Televizyon Hem Bilgisayar Monitörü Olma Özelliği : Var
    Bilgisayar Olarak Çalışırken TV'den Ses Alabilme : Var
    Program Hafızası : 200
    Teletext : Evet/1000
    Top Text : Var
    Görüntü Sistemi : PAL SECAM B/G D/K I/I' L/L'
    Resim Formatı : Otomatik / 16:9 / 4:3 / Panoramik / 14:9 / Sinema / Altyazı / Zoom
    Programlar Arası Otomatik Ses Seviyesi(AVL) : Var
    Çocuk Kilidi : Var
    Kablolu Yayınlara Uyum : Var
    Otomatik Kanal Bulma(PLL) : Var
    Otomatik Kayıt ve Program Arama : Var
    OSD(Komutları Ekranda Görerek Verme) : Var
    Bir Önceki Programa Tek Tuşla Geçebilme : Var
    Zaman Ayarlı Kapanma : Var
    Yayın Bittiğinde Otomatik Kapanma : Var
    İsim Verme : Var
    GÜÇ TÜKETİMİ :
    Stand-By Güç Tüketimi : 0,5W
    Voltaj Aralığı : 220V-240V AC 50Hz
    Güç Tasarruf Modu : Var
    SES :
    Ses Kalitesi : GERMAN + NICAM STEREO
    Ses Çıkış Gücü : 2 x 8W
    ÖLÇÜLER :
    Yükseklik : Ayaklı 678mm / Ayaksız 640mm
    Genişlik : Ayaklı 1018mm / Ayaksız 1018mm
    Derinlik : Ayaklı 219mm / Ayaksız 37.5mm
    Ağırlık : Ayaklı 19,00kg / Ayaksız 18,00kg
    EKSTRA AKSESUAR VE HİZMETLER :
    Uzaktan Kumanda : Var
    Uzaktan Kumanda İçin Pil : Var
    Duvara Monte Aparatı : Var
    Ücretsiz Montaj : Var

• Vestel çağrı merkezini ara, duyduğuma göre mükemmel hizmet veriyorlarmış. Arayan tekrar tekrar aramak istiyor.
  • terbiyesizliğin anlamı yok
  • bende aynı ürünü almayı düşünüyorum ama bilgisi olan warmı samsung 40d6000 hangisi iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: katil321

3d film izleyemiyorum çıldırdım ne yapmam gerek usb ye bi film attım 3d ama izleyemedim

PIXELLENCE ÖZELLİKLER :
    BAĞLANTILAR :
    Resim Formatı : Otomatik / 16:9 / 4:3 / Panoramik / 14:9 / Sinema / Altyazı / Zoom
    GÜÇ TÜKETİMİ :
    SES :
    ÖLÇÜLER :

Arkadaşım bende aldım aynı Tv den.2 Tb Harici diskimde birçok 3D Half SBS film var.Bir kısmını oynatıyor bir kısmını Oynatmıyor.Ama aynı durum Çok methedilen LG LW4500 3D Tv de de var.Sen Bir Tek bir film mi denedin? Ben Dün akşam Avatarı izledim.Bu akşam Drive Angr (İntikam Yolu) izledim.Ama Final destination 4 oynadı ama Fianlş destination 5 oynamadı.
    PC den VGA kablo ile bağlantı yapıp Bilgisyarda oynattığım 3D filmleri seyredebiliyormuyum diye baktım.Bu şekilde 3D özelliği aktifleşmiyor.Yarın Teknik servise soracağım HDMI çıkışlı bir ekran kartından Pc'yi TV ye bağlarsam 3D film seyredebilirmiyim diye?Olur derlerse HDMI çıkışlı bir Ekran kartı alacağım.O şekilde çözüm bulmaya çalışacağım.Çünkü arşivimdeki Filmlerin hepsi PC de çaılışıyor.Bulduğum çözsüm yollarını burada paylaşacağım.,
    Sormak istediğim TV yi Nerden Nezaman Kaç TL ye aldın.Ben Zonguldak Vestel bayisinden Nakit peşin 1,940 TL ye 10 Ocak 2012 de aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyotocu -- 12 Ocak 2012; 23:32:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: twinkerem

bende aynı ürünü almayı düşünüyorum ama bilgisi olan warmı samsung 40d6000 hangisi iyi?

Bu Tvnin en olumlu yanı Gözlüklerin Pasif 3D olması.Pil veya Şarz derdin yok.4 Adet veriyorlar TV ile beraber .Tahminime göre yeni gözlük almak istersen tanesi 20 TL.
    Bildiğim kadarı ile Zaten Vestel Samsung panel kullanıyor.O sebeple diğer özelliklerine bakarak Samsung tercih edebilirsin.Ama Şarzlı veya pilli gözlük şahsen tavsiye etmiyorum.
    Göz yoruyor.Baş ağrısı mide bulantısı yapıyor.camları biraz koyu olduğu için ve saniyeler içindede olsa kapanıp açılarak 3D görüntü verme özelliği olduğu için TV yi biraz daha karanlık görüyorsun.Gramaj olarak daha ağır.Filmin ortasında Şarz veya pil biter.Camlarını ıslatırsan çizersen bozulur.Şarzlı olanları bir süre sonra daha az Şarz tutmaya başlar.Çok pahalı olduğu için 1-2 gözlük almak baya bir paraya mal olur.Tabiki gözlükler için söylediklerimi Samsung'un Pasif gözlüklü 3D tv si olmadığı bilgisine göre yazıyorum.Samsungun Pasif gözlüklü Tv si varsa diyecek bişey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyotocu -- 12 Ocak 2012; 23:33:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siegfried

Vestel çağrı merkezini ara, duyduğuma göre mükemmel hizmet veriyorlarmış. Arayan tekrar tekrar aramak istiyor.

Gerçekten ayıp ettin.Vestel' li beğenmeyebilirsin şikayetin vardır.Ama soruya buşekil cevap verilmez.Evimde 2 Adet Vestel TV var Tüplü.Bir tanesi 37 Diğeri 56ekran.37 ekran 15 senedir (Allah nazardan saklasın) arıza yapmadı.Kızımın odasında sürekli kullanıyoruz.Salondak 56 ekran 17 senede 2 kere arıza yaptı.İki seferde Vestel servisi geldi.Evden aldı ve tamir edip evime getirdi.Ben Vestel den ve Teknik hizmetinden memnunum.Sen olmayabilirsin.Saygı Duyarım ama cevap hoş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyotocu -- 12 Ocak 2012; 23:33:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VESTEL 42 PF6011 FULL-HD LCD Tv
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne anladiniz ki vestel cagri merkezini ara diyince. vestel urunlerinin kotu oldugunu mu soylemisim oyle diyince.ilgincsiniz valla, cagri merkezinden cevap alabilecegini soyledim bazi konulara forumdan cevap bulamazsiniz. yaptigim isi soylemiycem ama her dakikam vestelle geciyor desem yeridir, kendi kendime hafif bir dokundurma yaptim diyebilirsiniz. terbiyesiz diyen arkadasin kendi terbiyesizligine veriyorum. baskasini da kendi gibi algilamis
  • bu arada baska cagri merkezlerini ararken dakikalarca bekledigimi bilirim. vestelin cagri merkezinde ise musteri 10 saniye beklesin kiyamet koparilir bunu da belirtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyotocu

quote:

Orijinalden alıntı: katil321

3d film izleyemiyorum çıldırdım ne yapmam gerek usb ye bi film attım 3d ama izleyemedim

PIXELLENCE ÖZELLİKLER :
    BAĞLANTILAR :
    GÜÇ TÜKETİMİ :
    SES :
    ÖLÇÜLER :

Arkadaşım bende aldım aynı Tv den.2 Tb Harici diskimde birçok 3D Half SBS film var.Bir kısmını oynatıyor bir kısmını Oynatmıyor.Ama aynı durum Çok methedilen LG LW4500 3D Tv de de var.Sen Bir Tek bir film mi denedin? Ben Dün akşam Avatarı izledim.Bu akşam Drive Angr (İntikam Yolu) izledim.Ama Final destination 4 oynadı ama Fianlş destination 5 oynamadı.
    PC den VGA kablo ile bağlantı yapıp Bilgisyarda oynattığım 3D filmleri seyredebiliyormuyum diye baktım.Bu şekilde 3D özelliği aktifleşmiyor.Yarın Teknik servise soracağım HDMI çıkışlı bir ekran kartından Pc'yi TV ye bağlarsam 3D film seyredebilirmiyim diye?Olur derlerse HDMI çıkışlı bir Ekran kartı alacağım.O şekilde çözüm bulmaya çalışacağım.Çünkü arşivimdeki Filmlerin hepsi PC de çaılışıyor.Bulduğum çözsüm yollarını burada paylaşacağım.,
    Sormak istediğim TV yi Nerden Nezaman Kaç TL ye aldın.Ben Zonguldak Vestel bayisinden Nakit peşin 1,940 TL ye 10 Ocak 2012 de aldım

öncelikle hayırlı olsun, galiba anladığım kadarıyla vestel LG panellerini kullanıyor pasif 3d gözlükle geliyor doğrumu, vestel 3D Tv sahibi olarak tv den memnunmusunuz, ayrıca (smart -İnternete giriş- özelliği varmı, Hd uydu alıcısı (S2) dahili varmı ) yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 17 Ocak 2012; 14:49:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ömerçip1

quote:

öncelikle hayırlı olsun, galiba anladığım kadarıyla vestel LG panellerini kullanıyor pasif 3d gözlükle geliyor doğrumu, vestel 3D Tv sahibi olarak tv den memnunmusunuz, ayrıca (smart -İnternete giriş- özelliği varmı, Hd uydu alıcısı (S2) dahili varmı ) yardımlarınızı bekliyorum.

Vestel'in LG panel kullandığını bilmiyordum. Hiçbir forumda, sitede böyle bir bilgi görmedim. Vestel'in sitesinde de böyle bir ibare görmedim.
    FPR gözlük olayını LG başlattı ve bildiğim kadarıyla sadece Philips aynı teknolojiyi LG'den almış... Bu iki markanın geri kalanı komple Aktif gözlük teknolojisi kullanıyor.

• Vestel LGD üretimi panel kullanıyor bazı modellerinde ancak IPS paneller kendi içlerinde sınıflara ayrılır, LGD'in en iyi panellerini kullandığını sanmıyorum kendilerinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemka2012

quote:

Orijinalden alıntı: ömerçip1

quote:

Vestel'in LG panel kullandığını bilmiyordum. Hiçbir forumda, sitede böyle bir bilgi görmedim. Vestel'in sitesinde de böyle bir ibare görmedim.
    FPR gözlük olayını LG başlattı ve bildiğim kadarıyla sadece Philips aynı teknolojiyi LG'den almış... Bu iki markanın geri kalanı komple Aktif gözlük teknolojisi kullanıyor.

4 Adet pasif 3D gözlük geliyor.Gözlüklerde dış görünüş ve kalite LG den daha güzel.LG 7 Gözlük veriyor.Tv de gömülü uydu alıcı yok.Smart TV yok.LG nin LW 4500 modeli ile aynı özelliklere sahip.
    Ama LG nin o modelinde MKV formatı yok Bunda var.Ben PC deki ekran kartının DVI çıkışını HDMI 'ya dönüştüren bir aparat buldum bir arkadaştan.Bu yolla PC yi TV ye monitor gibi Bağladım.Artık VLC player ile PC de oynattığım 3D SBS filmleri TV de 3D olarak izliyorum.Tek sıkıntı Film seyrederken PC nin açık kalması.TV nin USB portuna bağladığım Harici diskten filmlerin hepsi oynasa idi çok tatlı olacaktı.Bu sayede TV nin kumandası ile filmi durdur başlat ileri geri al yapabilirdim.Şimdi bunları Klavye ve fare ile yapıyorum.
    TV den memnunmusun sorusu geniş bir soru.Ama pişman değilim.Teknoso ve Gold da LG leri denedim.3D ayı yoğiyi seyretim.Görüntü harika geldi.Sonra Vestel de aynı ayı yoği filmini seyrettim Aynen LG deki kalitede gördüm.Tabiki LG ve Vesteli yan yana koyup denemek çok daha iyi olurdu ama bu mümkün olmadı.Ama ben aralarında görüntü kalitesi bakımından bariz bir fark olacağını sanmıyorum.LG nin Zonguldak ta benim bildiğim 3 adet servisi var ve bir birleri ile alakalır yok.Bir tanesi LG Türkiye nin servis ağına bağlı.Diğer ikisi ayrı ayrı paralel ithalat yapan firmaların servisleri.Başka şehirlerde bu sayı daha fazla olabailir.Çünkü Sanal reyonum sitesine bu konu ile ilgili sorduğum soruya verilen cevap arıza durumunda Cihaz evinizden kargo ile alınıp sorun giderilince kargo ile size gönderilecek diyor.Demekki burda servisi olmayan en az bir ithalatçı daha var.Ben ABD den getirttiğim Nikon marka fotogrraf makinasına param ile dahi Nikon Türkiy den hizmet alamamıştım.Bana biz kendi getirttiğimiz makinalar dışındakilere hizmet vermiyoruz demişlerdi.Bu beni ürküttü.Kökleşmiş servisi oladuğuna inandığım ve TV ye3 yıl garanti veren Vesteli tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyotocu -- 17 Ocak 2012; 22:39:27 >

• tv yi tam 31 aralıkda aldım evime girdim üstümü değiştirmeden elemanlar geldi tv yi kurup gittiler 3d kaliteli bir filmim olmadığı için hala izleyemedim ama şöyle yapılıyormuş bluray oynatıcı indirip filmleri oynaatıp vga dan izleyebiliyormuşsun ürüne 5+1 ses sitemi ile 2350 tl para verdim 36 ay vadeli aldım şimdi tv 2200 tl olmuş
    internete bağlanamıyor izlenimlerime gelirsek birçok hd ve kalitesi düşük film izledim hiç bir şekilde gözü yormuyor arkadasında iz bırakmıyor hızlı sahnelerde pc ye bağlayıp araba yarışıda oynadım gerçekten çok kaliteli gösterdi eskiden film izlemeyi sevmezdim haftada en az 5 film seyrediyorum memnunum gözlükler arkadaşların dediği gibi siyah güneş gözlüğü gibi ben dandik sanıyordum ama dediğinize göre iyitmiş öğrenmiş oldum gözlük gözlük temizleyici bez ve gözlük kesesi olarak 4 adet gözlük veriyorlar kumandası biraz büyük adam bile döversiniz :D sesi güzel ama 5+1 i direk desteklemiyor

ses sistemi mükemmel yerleri titretiyor

http://www.vestel.com.tr/tuketici-elektronigi/ses-ve-goruntu-sistemleri/ev-sinema-sistemleri/vestel-slim-towers-11-hoparlor-seti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edeb'i Muamma -- 18 Ocak 2012; 2:18:01 >

• Tv anladığım kadarıyla LW4500 özelliklerinde smart ve hd uydu alıcısı yok, kendi playerının mkv H-SBS 3D 1080p performansı hakkında da fazla bilgi de yok ama fiyat performas olarak bu fiyatı çok görüyorum vestele. Sözde yerli üretim alalım ama gel gör ki fiyatı yurtdışı LG fiyatıyla yarışa gidiyor devam etsinler bu satış politikalarını yarın gelipte yerliye destek yok mu demesinler 3d tv olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 18 Ocak 2012; 17:18:47 >
  • 3d içeriği 3d blu-ray player olmadan izleyemezsiniz. Hd destekli 3d bir medya oynatıcınız olması lazım ve hdmi 1.4 kablonuz olması lazım. Birde ps3 te kopya blu-ray filmleri boşuna denemeyin menü orjinal olmayınca ps3 sapıtıyo 3d görüntü alamıosunuz çoğu filmde.
  • Merhaba KY OTOCU ben zonguldaklıyım . yardıma ihtiyacım var. buluşabilirmiyiz yada tel felan verirmisin?
  • Benim bi abim almış Dün7-8 tane 3d filmle gittim evine Ama hiç birisini 3 boyut olarak izleyemedim. Görüntü üç boyut ayarını yapıyorum, bulanıklaşıyor sonra gözlüğü takıyorum aynı bulanık şekilde devam ediyor. Bana sanki gözlüğün hiç bir etkisi yokmuş gibi geldi.Yani adam aldığına pişman oldu Servisi aradık bir kaç güne gelir bakarız dediler ama onlarda pek anlamıyor galiba. Sizce ben bi ayarlarını yanlışmı yapıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zombiee38

Benim bi abim almış Dün7-8 tane 3d filmle gittim evine Ama hiç birisini 3 boyut olarak izleyemedim. Görüntü üç boyut ayarını yapıyorum, bulanıklaşıyor sonra gözlüğü takıyorum aynı bulanık şekilde devam ediyor. Bana sanki gözlüğün hiç bir etkisi yokmuş gibi geldi.Yani adam aldığına pişman oldu Servisi aradık bir kaç güne gelir bakarız dediler ama onlarda pek anlamıyor galiba. Sizce ben bi ayarlarını yanlışmı yapıyorum?

Konu vestel olunca yaşadığınız sorunlar gayet doğal...Neden işin üstadları dururken çıraklardan mal alınır hiç anlamam...Parayı sokakta bulmuyorsunuz sonuçta....

bizde lg var ve sonuç= sorunsuz 3d deneyimi...

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 12 Temmuz 2012; 15:37:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

Orijinalden alıntı: Zombiee38

Benim bi abim almış Dün7-8 tane 3d filmle gittim evine Ama hiç birisini 3 boyut olarak izleyemedim. Görüntü üç boyut ayarını yapıyorum, bulanıklaşıyor sonra gözlüğü takıyorum aynı bulanık şekilde devam ediyor. Bana sanki gözlüğün hiç bir etkisi yokmuş gibi geldi.Yani adam aldığına pişman oldu Servisi aradık bir kaç güne gelir bakarız dediler ama onlarda pek anlamıyor galiba. Sizce ben bi ayarlarını yanlışmı yapıyorum?

Konu vestel olunca yaşadığınız sorunlar gayet doğal...Neden işin üstadları dururken çıraklardan mal alınır hiç anlamam...Parayı sokakta bulmuyorsunuz sonuçta....

bizde lg var ve sonuç= sorunsuz 3d deneyimi...

/>

Doğrudur kardeşim bende az çok anlarım teknolojiden ve vestel lcd veya led almam hayatta. Ama bu abim anlamaz gaz vermişler almış işte ne bilsin adam. Ama işte sorunu çözemedik sonuçta

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.