Şimdi Ara

VESTEL 3D SMART 55PF9090 140 EKRAN LED TV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
24.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teknokolik35

evet ben peşin aldım.

Hocam nasil ve nereden bu fiyata aldiginizi detayli olarak anlatirsaniz , benim gibi bu televizyonu almak isteyenlere yardimci olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tewwen T kullanıcısına yanıt
    Vestelin kendi sitesinden aldim. Zaman zaman indirim kuponu veriyor kendi sitesinde. Indirim cekiyle 2970 e geliyor. Avantajixde 100tl civari veriyor . 2870 gibi bir rakama geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tv nin 3D performansı hakkında kullanan arkadaşlar yorum yapabilirlermi diğer markalarla bir kıyaslama yaparsanız çok makbule geçer
  • realjonturk R kullanıcısına yanıt
    3d performansi bence super. Sanal3d bile keyifli. 55la660 dan asagi bir cihaz degil. Eksik yonlerini yazmistim zaten. 600 tl fazladan vermeye deger mi yorum size kalmış...

• quote:

3d performansi bence super. Sanal3d bile keyifli. 55la660 dan asagi bir cihaz degil. Eksik yonlerini yazmistim zaten. 600 tl fazladan vermeye deger mi yorum size kalmış...

İlginize tesekkür ederim.Sizin muzdarip oldugunuz tarafları okudum ama açıkcası o konular benim için önemli değil DTS ses için bende playstations3 var onla bu sorunu çözerim flash desteğine gelince inanın başlarda 1-2 açıp bakarız sonra hatırlamayız bile bir arkadaşım almıştı Lg691 oda söyledi 1-2 defa açmış ve bir daha bakmamaış zaten dizi falan izlenmiyormuş bu tv lerde yetersiz bellek sorunu ortaya çıkıyormuş.Bu tv ile ilgili yorum ve resimlerinizi bekliyoruz müsaitlik durumunuza göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realjonturk -- 2 Şubat 2014; 22:46:25 >
  • quote:

Vestelin kendi sitesinden aldim. Zaman zaman indirim kuponu veriyor kendi sitesinde. Indirim cekiyle 2970 e geliyor. Avantajixde 100tl civari veriyor . 2870 gibi bir rakama geliyor.

Teşekkür cevap icin

• Arkadaşlar bende VESTEL 3D SMART 55PF9090 almayı düşünüyorum. TV yi alan deneyen görüşlerini bizimle paylaşabilirse çok sevinirim.

Teşekkürler.
  • Yakın zamanda bende bu modelden aldım.Şuanda memnun gibiyim pek bir sıkıntısıyla karılaşmadım yavaş yavaş kurcalamaya başlıyorum artık tam durum o zaman ortaya çıkıcak :) Ama daha fazla kurcalamadan şunu sormak istedim bu kaynak seçimindeki 'wifi display' kısmında miracast bağlantısını tablette,pc de falan deniyen oldumu? Ben bi türlü beceremedim birşeyi atlıyorum sanırım ama çözemedim..Bağlantıyı nasıl sağlıyoruz?
  • ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt
    Wifi display olayini bende anlamadim. Onun haricinde cogu seyi çözdüm. Sorusu olan olursa yanitlarim. Tv hergun daha cok hosuma gitmeye basliyor. Tam da tvlerin fiyatlari yükseldiği zamanda aldik.

• merhaba. LG 47LA660s alacaktım tam fiyatı 2499 iken 2799 a yükseldi bende alternatif aramaya başladım ve vestel 47PF9090 çift ekran özelliği başta olmak üzere ilgimi çekti ve bu tv yi almaya karar verdim. fiyatı da 14 şubata kadar vestel gaziantep bayilerinde PEŞİN TİKO PARA 2,400 TL. 9 TAKSİT FİYATI 2,525 TL sizce fiyat nasıl?? yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Wifi display olayini bende anlamadim. Onun haricinde cogu seyi çözdüm. Sorusu olan olursa yanitlarim. Tv hergun daha cok hosuma gitmeye basliyor. Tam da tvlerin fiyatlari yükseldiği zamanda aldik.

Dün tabletle bağlanmayı başardım sonunda wifi display den :) Tüm cihazlarla olmuyor sanırım ekran paylaşımı gibi birşeyin olması gerekiyor menü ayarlarında ama ayrı bi programlada oluyorsa bilemiyorum.Normal ekran modunda sıkıntı yok gecikme süresi olmadan hareketleri yakalıyor,internette gezinip resimlerine falan rahat bakabiliyorsun.Ses aktarımını bu modda çalıştıramadım, videolarda ise hafif takılma oldu.Oyunlara girdiğimiz zamanda işte burda ekranı geriden takip etmeye başladı.Tv ekranına bakıp oyunu oynamak mümkün değil ama oynadığınız bi oyunu başkalarınında takip etmesi için bir seçenek olabilir..

2. bir kaynak olmadığından çift ekran modunuda daha deneyemedim şimdiki hedefim o olucak.Sen deneyebildinmi acaba memnunmusun?

• Bende bu tv den almayı düşünüyorum ama fiyatlar ucmus. 3000 TL altına inerse büyük ihtimalle alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciks&ciks

merhaba. LG 47LA660s alacaktım tam fiyatı 2499 iken 2799 a yükseldi bende alternatif aramaya başladım ve vestel 47PF9090 çift ekran özelliği başta olmak üzere ilgimi çekti ve bu tv yi almaya karar verdim. fiyatı da 14 şubata kadar vestel gaziantep bayilerinde PEŞİN TİKO PARA 2,400 TL. 9 TAKSİT FİYATI 2,525 TL sizce fiyat nasıl?? yardımlarınızı bekliyorum

güzel fiyat, rakiplerinden açık ara önde bir panel. f/p si gayet başarılı.
  • ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt
    Çift ekran olayı başarılı. 2. kaynak olarak tivibu vardı onu bağladım. 2. kaynağın sesini kablosuz kulaklıkla aldım. 2 gözlük olduğu için 2 kişi haricinde kimse varsa o gözlüksüz kaldığı için 2 görüntü üst üste girmiş çorba gibi bir şey izliyor. Ama bu sorunuda dual play gözlüklerinden ayrıca 1-2 takım daha alınıp çözülebilir kalabalık aileler için. Tek dez avantajı tam performansı 3 metreden sonra ve tam tv nin karşısından alabiliyorsunuz. Aksi durumlarda parlak sahnelerde diğer kanalı sızdırabiliyor...

• quote:

Çift ekran olayı başarılı. 2. kaynak olarak tivibu vardı onu bağladım. 2. kaynağın sesini kablosuz kulaklıkla aldım. 2 gözlük olduğu için 2 kişi haricinde kimse varsa o gözlüksüz kaldığı için 2 görüntü üst üste girmiş çorba gibi bir şey izliyor. Ama bu sorunuda dual play gözlüklerinden ayrıca 1-2 takım daha alınıp çözülebilir kalabalık aileler için. Tek dez avantajı tam performansı 3 metreden sonra ve tam tv nin karşısından alabiliyorsunuz. Aksi durumlarda parlak sahnelerde diğer kanalı sızdırabiliyor...

En kısa zamanda deniycem bunu teşekkür ederim.

Yanlız şuan ilk eleştirilerim geliyor televizyon hakkında. 3D film izlerken 3d alt yazı desteklenmiyor düz alt yazı izlemek durumunda kalıyoruz bu biraz rahatsız edici.. Ayrıca daha önce gereksinim duymadığımdan kesin avrdır diyip ilgilenmediğimden dolayı anca farkedebildim alt yazı seçeneklerinde alt yazı hizalama diye bir seçenek yok!.. Bu bana çok saçma geldi.. Alt yazı çok altta çıkıyor birde alt-üstten belli bir siyah boşluk olan filmlerde görüntünün altında kalmış oluyor.Eğer bu seçenek avrda ben bulamadıysam hatamı kabul eder vstele küfür etmem :) Ama gerçekten yoksa benim için saçmalık rezalettir bu.. Bu 2 sorun canımı sıktı biraz..

Ayrıca şu ışık sızması ve colur banding denilen şey sanırım vestel tv lerde de var ve bende bu sorunu yaşıyo olabilirim.Olabilirim diyorum çünkü vestel çalışanlarına sorduğumda vestel aydınlatma paneli sağ üst köşede olduğundan orası biraz daha aydınlık parlak olur gibi cevaplar aldım.Başka 1-2 tv sinede baktığımda öyleydi.Yarın resimleri çekip buraya yüklemeyi düşünüyorum ve bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.Özellikle bu modeli kullanan arkadaşlardan.

• bu televizyonu almayı düşünüyorum ama TV'nin gerçek panel frekansını merak ediyorum, 50, 100 veya 200 hz. hangisi. Bu beni ilgilendiriyor çünkü malum hd olmayan yayında 50 hz. tv'lerde görüntü insanın canını sıkabiliyor. birde Vestel hangi marka panel kullanıyor. (lg mi samsung mu?) renk ve panel kalitesi açısından merak ettim. selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schuberta

bu televizyonu almayı düşünüyorum ama TV'nin gerçek panel frekansını merak ediyorum, 50, 100 veya 200 hz. hangisi. Bu beni ilgilendiriyor çünkü malum hd olmayan yayında 50 hz. tv'lerde görüntü insanın canını sıkabiliyor. birde Vestel hangi marka panel kullanıyor. (lg mi samsung mu?) renk ve panel kalitesi açısından merak ettim. selamlar.

Panel LG marka. En az 100 Hz olmali diye dusunuyorum.

• schuberta S kullanıcısına yanıt
    Servis menusunde lg panel yaziyor ve koduna bakilirsa 55la690 yada 740 da kullailan panel yani 100hz. Benim icin su an tek eksigi dts sesi pasliyamamasi ve flash desteginin olmamasi onuda sanirim yazilimla cozecekler

• 3.2.9 yazılımından daha yeni yazılım çıkmış arkadaşlar. facebook yada tweeter dan vestele yazın arkadaşlar. en hızlı şekilde size dönüyorlar. Bu dts pass olayını çözmüşler sanırım. Bakalım bana gelip yeni yazılımı yükleyecekler. Bu yazılımı neden internetden vermiyorsunuz dedim arkadaşa. Ara yazılımların internete verilmediğini ana değişimler olduğunda ozaman internetden veriliyormuş.

• Ben vestel servisini aradım şimdi. Benim versiyonum 3.2.8, yeni versiyon güncellemeniz çıktımı diye sordum yok şuanda en güncel versiyon bu dediler :) Birde facebook üzerinden şansımı deneyim bakalım yeni yazılım 3.2.9 mu yoksa daha üstümü oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.