Şimdi Ara

vespa lx 150 i.e 3v 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba vespa lx 150 i.e 3v 2013 motora sahibim geçen hafta aldım aklıma takılan bişey var motorum marşa basmadan yalnızca frene basınca çalışıyor marş butonu görmüyor.

bu sorun mu yoksa motorun özelliğimi

• quote:

Orijinalden alıntı: IRau

merhaba vespa lx 150 i.e 3v 2013 motora sahibim geçen hafta aldım aklıma takılan bişey var motorum marşa basmadan yalnızca frene basınca çalışıyor marş butonu iş görmüyor.

normalde frene basıp sonra marşa basınca çalışması lazım müşür olduğu için dediğinz gibiyse bi sorun var yada devamlı marş basıyorsa frene bastıkca düğmende takılma yada kısa devre vardır bi baktır marş motorundan olma
  • djkabus46 D kullanıcısına yanıt
    frene bastıkça sürekli marşa basmıyor sadece ilk çalıştırırken frene basınca marşa basmadan çalışıyor.
  • quote:

frene bastıkça sürekli marşa basmıyor sadece ilk çalıştırırken frene basınca marşa basmadan çalışıyor.

Bende gts250 var.. Frene basıp marş ile çalışıyor.. Alırken dikkat ettinizmi aynımıydı durum.. Belki lx150 nin bir özelliğidir ama bana garip geldi. İsterseniz bir korlasa yada ferco motora sorun..
  • scarface6 S kullanıcısına yanıt
    beşiktaş tan 313 motor dan aldım alırken fark ettim adam özelliği böyle dedi aslında güzel bişeyama ilerde sorun olur mu
  • Öyle sey mi olur hocam. Durduk yerde frene basinca motor mu calisirmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

beşiktaş tan 313 motor dan aldım alırken fark ettim adam özelliği böyle dedi aslında güzel bişeyama ilerde sorun olur mu

Hocam hiç bir bilgim yok.. Yarın yada perşembe korlasa gidicem sizin için bilgi alırım o konu hakkında.. Buradan paylaşırım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariyeron

Öyle sey mi olur hocam. Durduk yerde frene basinca motor mu calisirmis.

Evet bana da biraz enteresan geldi.. Genelde gördüğüm vespalarda fren ve marş ile çalışıyordu.. Bunu ilk defa duydum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface6

quote:

Hocam hiç bir bilgim yok.. Yarın yada perşembe korlasa gidicem sizin için bilgi alırım o konu hakkında.. Buradan paylaşırım..

Cok iyi olur bilgi alirsaniz sizden haber bekliyorum o zaman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scarface6

quote:

Cok iyi olur bilgi alirsaniz sizden haber bekliyorum o zaman

Hocam tahmin ettiğim gibi öyle birşey yokmuş.. Marş ile çalışması lazım bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface6 -- 14 Mayıs 2014; 21:55:11 >
  • scarface6 S kullanıcısına yanıt
    o zaman ben bi aldığım yere gideyim teşekkürler
  • Böylesine aşikar bir feyk konu görmedim...Hala frene basınca çalışyo ha Marşa basınca gaz açıyo galiba....
  • quote:

Orijinalden alıntı: expert****or

Böylesine aşikar bir feyk konu görmedim...Hala frene basınca çalışyo ha Marşa basınca gaz açıyo galiba....

ne demek istediğinizi anlayamadım
  • quote:

o zaman ben bi aldığım yere gideyim teşekkürler

rica ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: djkabus46

quote:

merhaba vespa lx 150 i.e 3v 2013 motora sahibim geçen hafta aldım aklıma takılan bişey var motorum marşa basmadan yalnızca frene basınca çalışıyor marş butonu iş görmüyor.

normalde frene basıp sonra marşa basınca çalışması lazım müşür olduğu için dediğinz gibiyse bi sorun var yada devamlı marş basıyorsa frene bastıkca düğmende takılma yada kısa devre vardır bi baktır marş motorundan olma

böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum.. gerçekten anormal ve çok tehlikeli bir durum

acilen aldığınız yere, servise gidip gösterin

• Bendede aynı 2013 vespa var ilk aldığımda öyleydi marş düğmesi takılı kalıyormuş servise gittim. Wd 40 tarzı sprey pas giderici bişey sıktı 2 dk sonra sorun çözüldü.

• benim motordaki sorun yazılmsalmış.. istinye ferco motora götürdüm 5 dk sıfırladı sorun çözüldü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.