Bildirim
Very High'a nasıl çıkıcağız ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sorunu cevabı ''3780 mmr sonrası veryhigh diye geçer''. Ayrıca high maçlar çok mu ezikçe geldide very high zorluyosun kd oranı 10 dan büyük falan heralde bırakın artık şu gereksiz işleri.... -
Nickini değiştirerek başla.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
düşündüğün kadar iyi değilmişsin, ne yaparsın :( -
Hakkın neyse o geliyor demek ki high'sın. Gerçekten very high seviyesinde olduğuna inaniyosan yeni bir hesap açmak bedava.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan oynadığından daha iyi oynayarak. -
Very High ' a çıktım çok mükkemmel cevaplarınız için teşekkürler ... -
Sadece kda veya win ratele olmuyor.Oynadığın oyun seviyesi oymuş demek ki. -
git gud -
Ben bir kere başarmıştım.Çok zor değil inan bana.İnsanların anlamak istemediği şey mmr çizgisi düz değildir.Yuvarlaktır.Ve bitiş ve başlangıç noktaları birbirine bitişiktir.İnsanların yanlış yaptığı şey yukarı doğru gitmeye çalışmaktır.Oysaki durup biraz düşünseler aşşağıya gitmek çok daha kolaydır.MMr'ım 5 civarlarındayken çok heyecanlanmıştım.Bu oyunuda kaybedebilirsem bir ilki başaracaktım.O kadar feedlememe rağmen 40 dkklık zorlu bir oyun sonrası 1 divine rapier i de hediye ederek sonunda şimdiye kadarki en önemli lossumu 8000 mmr'a düşüren lossumu almayı başarmıştım.En önemli şey inanmak; inanmak başarmanın çeyreğidir, kalan ise umudunu kaybetmemek ve hatalarına bahane bulmak yerine ders çıkarabilmektir.İnan ki sende başarabilesin. -
quote:
Orijinalden alıntı: XGL
Ben bir kere başarmıştım.Çok zor değil inan bana.İnsanların anlamak istemediği şey mmr çizgisi düz değildir.Yuvarlaktır.Ve bitiş ve başlangıç noktaları birbirine bitişiktir.İnsanların yanlış yaptığı şey yukarı doğru gitmeye çalışmaktır.Oysaki durup biraz düşünseler aşşağıya gitmek çok daha kolaydır.MMr'ım 5 civarlarındayken çok heyecanlanmıştım.Bu oyunuda kaybedebilirsem bir ilki başaracaktım.O kadar feedlememe rağmen 40 dkklık zorlu bir oyun sonrası 1 divine rapier i de hediye ederek sonunda şimdiye kadarki en önemli lossumu 8000 mmr'a düşüren lossumu almayı başarmıştım.En önemli şey inanmak; inanmak başarmanın çeyreğidir, kalan ise umudunu kaybetmemek ve hatalarına bahane bulmak yerine ders çıkarabilmektir.İnan ki sende başarabilesin.
no copy pasterino?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben bir kere başarmıştım.Çok zor değil inan bana.İnsanların anlamak istemediği şey mmr çizgisi düz değildir.Yuvarlaktır.Ve bitiş ve başlangıç noktaları birbirine bitişiktir.İnsanların yanlış yaptığı şey yukarı doğru gitmeye çalışmaktır.Oysaki durup biraz düşünseler aşşağıya gitmek çok daha kolaydır.MMr'ım 5 civarlarındayken çok heyecanlanmıştım.Bu oyunuda kaybedebilirsem bir ilki başaracaktım.O kadar feedlememe rağmen 40 dkklık zorlu bir oyun sonrası 1 divine rapier i de hediye ederek sonunda şimdiye kadarki en önemli lossumu 8000 mmr'a düşüren lossumu almayı başarmıştım.En önemli şey inanmak; inanmak başarmanın çeyreğidir, kalan ise umudunu kaybetmemek ve hatalarına bahane bulmak yerine ders çıkarabilmektir.İnan ki sende başarabilesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Amon Amarth
quote:
Orijinalden alıntı: XGL
no copy pasterino?
İm no from somalia im from kaiseri
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X