Şimdi Ara

Vermillion’un Script Kullandığı Doğrulandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ANT – Crew maçında, ANT nişancısı Vermillion‘un script kullandığı iddia edilmişti ve Riot Games tarafından gerekli incelemeler başlatılmıştı. Ancak olay sonrasında ne sosyal medyada ne Riot Games‘in sitelerinde bir açıklama yapılmıştı.

ANT Gaming sayfasında bir üyenin “Vermillion?” yazması üzerine ANT Gaming, “Riot tarafından yasaklandı.” cevabını verdi.

ANT Gaming ilk yaptığı açıklamalarla önce script olayını reddetmiş, sonradan da kimsenin oyuncuyu tanımadığını, oyuncunun kimseyle yüzyüze görüşmediğini ve ANT Gaming‘in bu konu hakkında sorumlu tutulamayacağını söylemişti.

Vermillion’un Script Kullandığı Doğrulandı

• Belliydi zaten bir de script yok nasıl olucak ya diye söylenenler vardı. İyi olmuş.
  • lolespor.com üzerinden bi duyuru yayınlanmamış ama ?
  • ANT Gaming ilk yaptığı açıklamalarla önce script olayını reddetmiş, sonradan da kimsenin oyuncuyu tanımadığını, oyuncunun kimseyle yüzyüze görüşmediğini ve ANT Gaming‘in bu konu hakkında sorumlu tutulamayacağını söylemişti.
    Ben Riotun yerinde olsam ANT Gaming'i turnuvalardan süresiz uzaklaştırır, Yetkili kişilerin farklı isimle açacağı takımı da turnuvaya dahil etmeyeceğimi söylerdim.
  • Bence mağara 2 ay önce olmadı mı bunlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

ANT Gaming ilk yaptığı açıklamalarla önce script olayını reddetmiş, sonradan da kimsenin oyuncuyu tanımadığını, oyuncunun kimseyle yüzyüze görüşmediğini ve ANT Gaming‘in bu konu hakkında sorumlu tutulamayacağını söylemişti.
    Ben Riotun yerinde olsam ANT Gaming'i turnuvalardan süresiz uzaklaştırır, Yetkili kişilerin farklı isimle açacağı takımı da turnuvaya dahil etmeyeceğimi söylerdim.

* ANT Gaming'in Point Blank takımı da daha önce hile kullanımından dolayı ceza almış zaten.

* O konuda da yaptıkları açıklama şaka gibi gerçekten:

Point Blank Oyunundan Tamamen Çekiliyoruz!

Türkiye’de Esporun sadece LOL’den ibaret olmadığını göstermek adına girdiğimiz farklı oyunları destekleme kararımız bu gece büyük bir darbe aldı. Bugünden itibaren Point Blank takımı tüm oyuncuları ile kulübümüzün ilişiği tamamen kesilmiş olup ve Point Blank oyunu ile ilgili hiçbir organizasyonda, hiçbir zaman yer almayacağımızı önemle duyururuz.

Bildiğiniz gibi PBIC online elemelerinde ANT takımı şampiyon olmuş ve ilk final hakkını kazanan takım olmuştu, ancak firma tarafından 1 oyuncuda hile açıldığının tespiti kulüp olarak bizi ve diğer tüm oyuncularımızı yıkmıştır. Kulüp olarak oyuncuların bu tip sportmenliğe sığmayan hareketlerde bulunmasını asla kabul edemeyiz, bunun açıklaması yada savunulacak bir tarafı olamaz, yoktur.

Şunun tüm camia tarafından bilinmesinde ve eleştiri yapılırken ona göre yapılmasında yarar vardır. Bu oyuncuların hile kullanıp kullanmadığını tespit edebilecek yada engelleyecek alt yapıda firma tarafından bize sağlanmamaktadır, bunu sağlaması gereken oyun firmasıdır. Yani kulüp olarak bunu bilebilmemiz mümkün değildir, bu konuda tek yapabileceğimiz oyuncuları her zamanki gibi uyarıp olması gerektiği gibi mücadele etmelerini söylemekten ibarettir. Sonrasında buna uyup uymamak oyuncunun karakteri, yapısı ve sorumluluğuna kalmaktadır.

Bu nedenle kulüp üzerine yapılan haksız yorumlar bizi de üzmektedir. Ayrıca Nfinity Games’in “ANT takımını ve oyuncularını Point Blank Ailesi olarak kınıyoruz!” açıklaması bir hayli üzücü olmuş bir oyuncunun hile açması tüm takıma mal edilmiştir. Aylık 150-250TL arasında para yatırarak süreli silah ve ekipman sistemi ile işleyen, oyuncular üzerinden inanılmaz para kazanılan pahalı bir oyunda, hala düzgün bir anti hile sistemi geliştirilmemesi, bunun için çaba sarfedilmemesi ayrıca düşüncüdürücüdür. Bu kadar çok ve rahat hile kullanımı olan bir oyunda diğer büyük kulüpler gibi artık bizde yokuz.

FPS alanında sadece CS takımımız ile yine sadece LAN (offline) turnuvalarda boy göstermeye devam edeceğiz, hilesiz günler dileriz.

Kalın sağlıcakla.

• Karar vermek için aylarca beklemelerine gerek yoktu,videoya baktığın anda anlaşılıyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ANT ne kadar salak bir espor klübü ya
  • * Zaten Rito tarafından bir açıklama da yapılmadı sessiz sedasız konunun üzeri kapatıldı.

* Yazsana resmi siteden "Oyuncu suçsuzdur veya oyuncu hile kullanımı nedeniyle banlanmıştır" diye.

* Profesyonellik hede hüde diye ahkam kesmekle olmuyor önce firma olarak sen profesyonel olacaksın.

* Şikayet ve caza sistemi rezaltetten de öte. Oyuncularından en çok yakındığı konu bu oyunla ilgili olarak ama Rito Türkiye ofisi bu konuda sürekli kulağının üstüne yatıyor.

* Geçen gün Oyunbros'un yayınını izliyorum;

- 2 oyun üst üste yabancı bir oyuncu geldi bunun takımına. Adam tam bir kanser sebebi, tam anlamıyla tepeden tırnağa toxic bir oyuncu. Her alanda oyunu kendi takımına zehir etti. Küfür, hakaret vs. gırla gidiyor. Sanırım bu nedenle West'ten banlanmış zaten. En sonunda bizim oğlan dediki bütün oyunu (2. oyun) videoya aldım Ritoya atıcam dedi. İstediğin kadar şikayet edebilirsin 2-3 aydır bu serverde bu şekilde oyun oynuyorum senin gibi yüzlercesi şikayet etti belki kimsenin birşey yaptığı yok uyarı mesajı bile almadım dedi herifçioğlu.

- İşin diğer bir boyutu ise rakip takım free win aldığı için gayet memnun ve mutluydu sürekli bu toxic elemanı desteklediler hatta. O küçük kafamız 2-3 oyun sonra bu adamın bizim takıma düşüp bizim oyunumuzu da zehir edeceği gerçeğini idrak edemiyor nedense. Sonra gelip forum köşelerinde ağlıyoruz vay anam oyunumu p.ç ettiler diye. E o eleman karşı takımın oyununu mahvederken zevkten 4 köşeydin ya bre melun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

* Zaten Rito tarafından bir açıklama da yapılmadı sessiz sedasız konunun üzeri kapatıldı.

* Yazsana resmi siteden "Oyuncu suçsuzdur veya oyuncu hile kullanımı nedeniyle banlanmıştır" diye.

* Profesyonellik hede hüde diye ahkam kesmekle olmuyor önce firma olarak sen profesyonel olacaksın.

* Şikayet ve caza sistemi rezaltetten de öte. Oyuncularından en çok yakındığı konu bu oyunla ilgili olarak ama Rito Türkiye ofisi bu konuda sürekli kulağının üstüne yatıyor.

- 2 oyun üst üste yabancı bir oyuncu geldi bunun takımına. Adam tam bir kanser sebebi, tam anlamıyla tepeden tırnağa toxic bir oyuncu. Her alanda oyunu kendi takımına zehir etti. Küfür, hakaret vs. gırla gidiyor. Sanırım bu nedenle West'ten banlanmış zaten. En sonunda bizim oğlan dediki bütün oyunu (2. oyun) videoya aldım Ritoya atıcam dedi. İstediğin kadar şikayet edebilirsin 2-3 aydır bu serverde bu şekilde oyun oynuyorum senin gibi yüzlercesi şikayet etti belki kimsenin birşey yaptığı yok uyarı mesajı bile almadım dedi herifçioğlu.

- İşin diğer bir boyutu ise rakip takım free win aldığı için gayet memnun ve mutluydu sürekli bu toxic elemanı desteklediler hatta. O küçük kafamız 2-3 oyun sonra bu adamın bizim takıma düşüp bizim oyunumuzu da zehir edeceği gerçeğini idrak edemiyor nedense. Sonra gelip forum köşelerinde ağlıyoruz vay anam oyunumu p.ç ettiler diye. E o eleman karşı takımın oyununu mahvederken zevkten 4 köşeydin ya bre melun.

Senin için fena dolmuş gel bi sarılalım

• sadece point blank değil cs go takımıda bir turnuvada wildfire ı yendiği maçta hile kullandığı için diskalifiye edilmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

quote:

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

* Zaten Rito tarafından bir açıklama da yapılmadı sessiz sedasız konunun üzeri kapatıldı.

Senin için fena dolmuş gel bi sarılalım

* Yok be hacı adam benim oyunumda bile değildi, öylesine izlediğim bir streamde denk geldim ama adamın bu denli toxic ve pişkin oluşu ve üstüne üstlük beni onca insan şikayet etti bu güne kadar hiç de bir şey olmadı demesi ve haklı olması çok sinir bozucu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.