Şimdi Ara

Verim alamıyorum gibi hissediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise boyunca hiç çalışma alışkanlığım olmadı son birkaç aydır çabalıyorum ama günde 5-6 saat çalışsam bile bi işe yaramıyor gibi hissediyorum. Netlerim yükselmiyor gibi. İstediğim sıralama 30k civarında. Çalışma şekli olarak eksik konuları youtubeden dinleyip test kitaplarından o konunun testlerini çözüyorum. Çok yavaş gidiyor gibi hissediyorum yetişmeyecek gibi. Çok stres yapmaya başladım bu yüzden. Verebileceğiniz tavsye varmı arkadaşlar?

deneme sonuçlarım aşağıdaki gibi daha çok konu eksiğim var

tyt
    türkçe 34-35
    sosyal 14 civarı
    mat 17-18
    fen 9-10

ayt
    mat 15
    fen 13

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnanç birçok şeyin anahtarı gerçekten geçmişte hocalar vs çok fazla iltifat ederdi eğer iyiyseniz bu devam eder düştüğünüzde artık hayatın gerçeğini görürsünüz. Şu an netlerim 28-30 ayt fen geliyor mat tekrar etmedim 20 civarıdır muhtemelen 1 ay önce acil çözdüm. Geçen sene denemelerde 17-20 yapardım ayt fende ayt mat 20 idi hala sınavda da 36,25 yaptım ayt. Yüzünü bile açmadım aşırı stresten düşünmekten çalışacak vaktim olmadı yeteneksizlik değildi sorunum kimse yeteneksiz değildir zaten. Çalıştıklarımın çoğu da uçup gidiyordu. Emeğime yazık oldu bazı günler istemsizce ağlıyorum ama yılmak yok tek iyi yanı 93 obpli fen mezunu olmam ama zaman içinde geriye düştüm en kötüsü bu galiba. Diyebileceğim şey eksiklerine yönel onları kapat ve mutlu ol. Bu süreç mutlu olmakla başarılıyor bırak yani olumsuz ne durum varsa olacağına varır her şey düşün ya da düşünme kendini serbest bırak mutlu olduğunu hisset ilk önce mindfulln. vs gibi gerisi çorap söküğü gibi gelir emin olabilirsin. Yanlış sorularını yandexe at çekip çok işime yaradı karışık tekrar edip deneme çözüyorum. Çoğu kişiye sormuşumdur ama çalışıp karşılığını alamayan yok. Çünkü sınav yorum sınavı değil bilginin sağlam olmasına bağlı tamamen bilgi sınavı tamamen yaratıcılık bu sınav/sınavlarda her türlüsünde 0 bilmiyorsan sağlam değilse yapamazsın bu kadar başarılar ve çalışma yöntemin doğru bu arada 40-50 arası ayt yapan birisinin yorumudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFFA8D944 -- 3 Ocak 2020; 22:22:1 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.