Şimdi Ara

Verilebilecek maximum maaş ayarlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 2016 yılı bitti. galatasaray ile 3 yıl üstüste şampiyon oldum. 3 yıl üstüste şl çeyrek finalde eleniyorum. tıkandım. türk milli takımı 2016 avrupa şampiyonasına katılıyor ve tam 9 futbolcumu aldı. 8 tanesi ilk 11 de oynuyor ortalama olarak. yani en iyi türkler bende. yabancı almak istiyorum ancak verilebilecek maksimum maaş limitim 7m/y euro. dünya standartlarında yabancı almazsam bu kısır döngüyü kıramayacağım galiba. siz ne öneriyorsunuz? ayrıca son sorum ibrahimoviç serbest transfer oldu az önce ve tahminimce hemen bir takım alacak. transfer bütçem 30m euro dan fazla. maaş bütçem de bi hayli fazla. yönetim almadı. futbol direktörü alamadı. bu maaş bütçesi eski sürümlerde yönetimle konuşunca yükseltilebiliyordu. 2014 te göremedim. siz ne öneriyorsunuz?

• Yine yönetimle konuşup yükseltebiliyorsun. Ayrıca Transfer bütçenden kısıp maaş bütçesini artırabiliyorsun ve sözleşme sırasında yönetimin yedek oyuncu rotasyon oyuncu as oyuncu kilit oyuncu için bütçe sınırları vardır. En fazla parayı kilit oyuncuya verebilirsin sözleşme yaparken kadro durumunu kilit oyuncu veya as oyuncu yaparsan futbolcuya vereceğin parayı artırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mak74

Yine yönetimle konuşup yükseltebiliyorsun. Ayrıca Transfer bütçenden kısıp maaş bütçesini artırabiliyorsun ve sözleşme sırasında yönetimin yedek oyuncu rotasyon oyuncu as oyuncu kilit oyuncu için bütçe sınırları vardır. En fazla parayı kilit oyuncuya verebilirsin sözleşme yaparken kadro durumunu kilit oyuncu veya as oyuncu yaparsan futbolcuya vereceğin parayı artırabilirsin.

Doğrulandı
  • mak74 M kullanıcısına yanıt
    doğrudur haklısın ama ben zaten kilit oyuncu yaptım. maaşı maks a aldım. maaş bütçem +20m euro gösterdiği halde yine de ibrahimoviçe 7 den fazla veremedim. ben onu sormuştum. yöneticiyle görüşme kısmında o dediğiniz diyalog eski fm lerde vardı ama 2014 de göremedim.
    son olarak da bu şl kupasını almak için ne yapabilirim ki. bu beş yabancı sınırlamasıyla avpupa şampiyonasında 0 çeken bir ülkeden 6 tane oyuncu alsam yine de bir şey olmaz. siz ne öneriyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldincer

doğrudur haklısın ama ben zaten kilit oyuncu yaptım. maaşı maks a aldım. maaş bütçem +20m euro gösterdiği halde yine de ibrahimoviçe 7 den fazla veremedim. ben onu sormuştum. yöneticiyle görüşme kısmında o dediğiniz diyalog eski fm lerde vardı ama 2014 de göremedim.
    son olarak da bu şl kupasını almak için ne yapabilirim ki. bu beş yabancı sınırlamasıyla avpupa şampiyonasında 0 çeken bir ülkeden 6 tane oyuncu alsam yine de bir şey olmaz. siz ne öneriyorsunuz.

AB kuralını aktif edeceksin başka yolu yok. Yönetimle görüş kısmından Mali duruma gir oradan Transfer bütçesi maaş bütçesi Talep edebiliyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.