Şimdi Ara

'Verildi' Diyenlerin Gerçek Yüzü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 'Konu Dışı' bu forumun en dinamik bölümüdür. Öyle ki açtığınız bir konu üç dakika içinde sayfa değiştirebilir. Bu dinamizmin sebebi çok fazla kullanıcının burada olması ve onların konu açma eğilimin çok fazla olmasıyla birebir alakalıdır. Böyle bir forumda doğal olarak aynı içeriğe sahip paylaşımlar kendini tekrarlayabiliyor.

Bu tekrarlama sırasında o içeriği önceden görenler ile görmeyenler oluyor. Önceden görmeyenler yorumlarını eklerken, bazı önceden görenler ise "Daha önce verildi" diye mesaj yazıyorlar. Durumu tekrar gözden geçirelim: Büyük bir forum, yüzlerce üye, sürekli değişen konular... Kısaca böyle bir bölümde açılan konunun bir kez daha açılması oldukça doğaldır. Görenler es geçer, görmeyenler ise bilgilenir, eğlenir ve görür. Peki bu durumda "Verildi" demenin mantığı nedir? Aslında o an kişinin vermek istediği mesaj kısmen o değildir. "Aaa siz daha yeni mi gördünüz bunu? Oooo ben haftalar önce görmüştüm, gülmüş falan filan. Gülmeyin boş yere! İlk önce görecektiniz" mesajıdır vermek istediği. O nedenle gereksiz ve alakasız bir şekilde "Verildi" yazarlar. Bir nevi ego tatminidir.

Kısacası açılan bir konunun tekrar açılması bu forumda çok şey değiştirmiyor. Özellikle 30 saniyede bir konu açılan bir forumda "Konu Kirliliğini" bahane göstermek ise çok komik kaçıyor. Demek istediğim iki de bir "Verildi" yazıp durmayın! Egonuzu başka yerde tatmin edin.

• Verildi.

Şaka bir yana haklısın.
  • verildi
  • Alıntıdır yazmamışsın?

• Hele bi otur soluklan yeğen
  • Vay canına katılıyorum yani sen görmüşsen görmüşsündür ama görmeyen bir çok kişi vardır bana oluyor arada giriyorum yeni öğreniyorum alttaki yorumlara bakıyorum verildi ..
  • görmedim diye bahane olmaz. takip edeceksin, etmek zorundasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama verildiiiii

• Bu konuyu ben açtım daha dün verildi kasma
  • verildi arkadaşım arama yapmadan konu açmayın
    http://forum.donanimhaber.com/m_12202418/mpage_1/f_/key_//tm.htm#12202418
  • Konuyu açan arkadaşın eski nicki Bay edepsiz idi sanırım. Özlüyorum o günleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ! SpiDeR !

Konuyu açan arkadaşın eski nicki Bay edepsiz idi sanırım. Özlüyorum o günleri.

O gün derken?
  • haklısın Profil resmin güzelmiş
     'Verildi' Diyenlerin Gerçek Yüzü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

quote:

Orijinalden alıntı: ! SpiDeR !

Konuyu açan arkadaşın eski nicki Bay edepsiz idi sanırım. Özlüyorum o günleri.

O gün derken?

Konu dışının eski zamanları .
  • Foruma sadece böyle tipte mesajları atmak için giren rahat 5 -6 bin user vardır.Çok boş insan var.Bunların çoğu çocukken bir o kadarı kafası bir çocuğun ki kadar çalışabilen organizmalardır.
  • verildi

http://forum.donanimhaber.com/m_39193274/tm.htm

<sırf verildi demek için konu açmak>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Typov -- 18 Nisan 2010; 2:06:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.