Şimdi Ara

Verifying DMI POOL DATA UYARISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • BİLGİSAYARIMI AÇIYORUM İLK 5 SANİYE BU UYARIYI ALIYORUM SONRA NORMAL AÇILIYOR BİLGİSAYARIM

Verifying DMI POOL DATA UYARISI

EN ALT KISMINDADA Verifying DMI POOL DATA UYARISI YAZIYOR SIGMADI RESMİ ÇEKERKEN

IDE CHANNEL 4 MASTER DİSK HDD SMART CAPABİLİTY YAZAN MESAJ SANIRIM BUNUN NEDENİ ANLATIYOR SANIRIM AMA NE DİYOR NE YAPMAM GEREK ARKADAŞLAR

PC DE 2 HDD VAR BİRİSİ SEAGATE SATA2 DİGERİ MAXTOR İDLE

NOT: FORMAT ATTIM YİNEDE BU UYARIYI ALIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgizlix -- 29 Temmuz 2008; 0:27:54 >

• bir kişide bi yanıt yazmazmı babasının hayrına
  • bios ayarlarına bir bak benzer durumu az önce yaşadım.2 tane ide hdd yi bağladığımda sistem sürekli restart atıyordu .biosu karıştırırken bir ayar olduğunu farkettim..başlatma sırasıyla ilgili bir ayarmış 1. de slave 2. master yazıyodu ve bootu da buna göre yapıyomuş..master ı 1 alarak sorunu çözdüm..belki sende de böyle bir ayar olabilir..
    Q9400 2,66 GHZ, ASUS P5Q-C, 1GB SAPPHIRE 6850 256 BİT, 2X2 KİNGSTON DDR3 1333,500 GB SEAGATE SATA HDD-1,5TB WESTERN DİTİGAL SATA HDD, FSP BLUESTORM2 500W, AOPEN H600 B28 PENCERELİ KASA, ASUS DRW-1608P3S, SAMSUNG CDW/DVD SH-M522C
  • 2 saat beklemene gerek yok, bios pilini çıkardığındaki gözüken metal parçaları bir tornavida yardımıyla birbirine değdir. Tabi güç kesikken yap bunu
  • arkadaşlar idle aygıtlarını söktüm tekrar taktım açılınca ntdlr hatası verdi onar kısmından tekrar yükledim ama olmadı mecbur format armak zorunda kaldım şimdi vista kurdum ama yinede çözülmedi deli oldum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.