Şimdi Ara

Veri Yürütme Engellemesi (DEP) Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
26.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Veri Yürütme Engellemesi yüzünden Windows Live Messenger-Quictime ( ve bir sürü programı daha ) açamıyorum.Programı açmaya çalıştığımda
    "Windows Live Messenger çalışmayı durdurdu" yazısı geliyor,program açılmıyor.İnternette bulunan tüm başlıkları-çözümleri okudum hepsini denedim olmadı.Farklı bi çözüm yolu var mıdır ? Bu sorunla son 1 aydır karşılaşıyorum. İşletim sistemim : Windows Vista Service Home Premium 32bit.
    Lütfen bi yardım edin.Çalışmayan programları kaldırıp tekrar yükledim olmadı.Format attım olmadı.İnternetteki tüm çözümleri okudum olmadı.Lütfen yardım edin arkadaslar

• DEP'i kapat?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.f -- 9 Haziran 2010; 15:31:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

DEP'i kapat?

Resimdeki gibi denedim ama olmuyor.messenger.exe yi seçtiğimde "Bu program için DEP'i kapatamazsınız diyor"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SShady -- 9 Haziran 2010; 15:33:52 >
  • Resimdeki gibi mi seçili peki ayar, yoksa alttaki mi işaretli?
  • quote:

Resimdeki gibi mi seçili peki ayar, yoksa alttaki mi işaretli?

Resimdeki gibi ilk tik işaretli.İkinci tiki işaretleyip "ekle"ye basıyorum.Messenger in exe sine tıklıyorum.Sonuç resimde

• Değişik gerçekten. Peki önce silip sonra bir daha indirip yüklemeyi deneyebilir misiniz Messenger'ı?
  • quote:

Değişik gerçekten. Peki önce silip sonra bir daha indirip yüklemeyi deneyebilir misiniz Messenger'ı?

Tamam daha önce denedim ama bir kez daha deniyorum şimdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam hocam, eğer gene olmazsa BIOS'tan kapatın DEP'i. Ekstrem bir çözüm ama formatsız başka türlü olur mu bilmiyorum.
  • quote:

Tamam hocam, eğer gene olmazsa BIOS'tan kapatın DEP'i. Ekstrem bir çözüm ama formatsız başka türlü olur mu bilmiyorum.

Bilgisayar daha yeni servisten geldi.Vermeden öncede bu sorun vardı format attım çözüm olmamıştı.BIOS'tan nasıl kapatılıyor DEP ?
  • İşlemciniz nedir hocam ona göre yardımcı olayim?
    Genelde "Executable Disable Bit" olarak geçer BIOS'ta, onu kapattığınız zaman orada "Bilgisayarınızın işlemcisi donanım tabanlı DEP'i desteklemiyor, yazılım kullanılacak" diyecek. Büyük ihtimal çözülür o zaman sorun.
  • quote:

İşlemciniz nedir hocam ona göre yardımcı olayim?
    Genelde "Executable Disable Bit" olarak geçer BIOS'ta, onu kapattığınız zaman orada "Bilgisayarınızın işlemcisi donanım tabanlı DEP'i desteklemiyor, yazılım kullanılacak" diyecek. Büyük ihtimal çözülür o zaman sorun.

AMD Turion 64 x 2 Mobile Technology TL-60 / hocam çok teşekkür ederim ya uğraşlarınız için
  • Rica ederim hocam, umarım yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

http://www.kishan.info/disable-data-execution-prevention-dep-in-windows-7-vista/

bu linkten bunu indir:
    http://www.kishan.info/wp-content/uploads/Disable-DEP.BAT

çalıştır. reset at.

Çok teşekkür ederim hocam vallaha Allah razı olsun beni büyük bi beladan kurtardınız sonunda oldu çok şükür.
    Wheatherman hocam size de çok teşekkür ederim elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalıstınız çok teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SShady -- 9 Haziran 2010; 16:24:16 >

• Rica ederim dostum, nevarbe'ye de teşekkür ederim. Güzel paylaşım olmuş.
  • rica ederim. hepimizden Allah razı olsun. 2 cümle daha dua etsen hayır demem. ihtiyacım var bu ara

açmak için .bat dosyasını düzenle diyerek;

quote:

bcdedit.exe/set {current} nx AlwaysOn
    olarak değiştirmen yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

rica ederim. hepimizden Allah razı olsun. 2 cümle daha dua etsen hayır demem. ihtiyacım var bu ara

açmak için .bat dosyasını düzenle diyerek;

quote:

bcdedit.exe/set {current} nx AlwaysOn
    olarak değiştirmen yeterli.

Ederiz kardeşim ayıpsın.
  • Wheatherman KARDES
    ALLAH RIZASI ICIN SU Q 8300 ISLEMCIDE BIOSDAN NASIL KAPATILCAK BI DEP YHA GIGBYTE G31M-ES2L ANAKART WAR BIDE BI ALLAH RIZASI ICIN ANLATIVER YHA 1 HAFTADIR URASIYOM KAPATAMIYOM DOLASMADIGIM SITE KALMADI
  • kastamonu ile ilgili olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.