Şimdi Ara

VERİ PAYLAŞIMI (APİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba şimdi bir veritabanım mevcut burada bir api tarzında birşey yazmam lazım şöyleki bir izin vereceğim karşı tarafa orada o işlemler yapınca benim belli başlı verilerimi çekecek hani sahibinden.com ilanlarını yada Facebook instagram paylaşımlarını başka sitelere alabiliyoruz ya onun gibi ben belli alanlar belirlicem bu alanlardan karşı taraf belli verilerimi çekip kendi veritabanına kayıt edebilecek
    Doğru anlatabildim mi bilmiyorum konuya da çok hakim değilim kendim hep php üzerine özel programlar yaptım server kurulumları yaptım bu tarz şeyler ile uğraşmadım yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar sorunu çözdüm böyle bir şey ile karşılaşacak olan arkadaşlara anlatıyorum;

1-xml olarak xml tagları içerisinde verileri listeleyin. Html kodlar olmasın ve ya style veya jquery sadece xml taglarını kullanın.

2-bu dosyaya dosya ayarlarından okunabilirlik iznini verin belli bir şifre oluşturun random. Çekeçek olan siteye şifreyi verin çekerkende çeken kişi taglardan ayırt edip kendine göre listeleyebilir. Çok basit bir sistem. Şifreyi oturum açma gibi düşünün session ya da cookie ile yapabilirsiniz.

İnternetten aratın daha detaylı sonuçlar çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.