Şimdi Ara

Veri Kurtarma Hakkında Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim için çok değerli bir klasörü 1 gün önce el çabukluğu ile yanlışlıkla çöp kutusundan da silmiş bulundum. Klasörün boyutu 250 MB ile 1 GB arası olması gerekiyor. Ne yazık ki yedeği bulunmamaktaydı. Elimden geldiğince çabaladım, Yıllar önce bu "Recovery" programları ile benzer işler yaptığım oldu. İndirdiğim bir programda silinmiş olan dosyam "27HX23AQ" tarzında jenerik bir isim ile bulundu tarama yaptığımda. Kurtarmaya çalıştığımda ücret talep ettiğinden "amaan bu zaten buldu diğer ücretsiz olanlardan kurtarırım" diyip kapattım ve farklı programa geçtim. Ne yazık ki artık taradığım hiçbir programda gözükmemekte kurtarmak istediğim dosya. Aylar öncesinden sildiğim saçma sapan dosyalar mevcut fakat asıl kurtarmak istediğim artık gözükmüyor.

Veri kurtarma hizmeti veren kurumlarla görüştüm fakat M.2 SSD olduğu için tuzlu olacağını belirtiyorlar. Şuan tükenmiş vaziyetteyim ve önerililerinize açığım, teşekkürler.

Not: Adminlerimizden ricamdır eğer konu yanlış yere açılmış ise lütfen taşır mısınız, Teşekkür ederim.

• Bu işlemi ücretsiz halletmeniz pek mümkün görünmüyor. Forumdan ekran kartı aldığım Erol abi bu işi yapıyordu. Kendisine ulaşmanı tavsiye edebilirim. dosyakurtarma.com

@Cango34

• Bana ulaşın yardımcı olmaya çalışırım.

dosyakurtarma.com

• Geçmiş olsun diliyorum öncelikle.

Benzer bir durum benimde başıma geldi. İsterseniz daha önce çalıştığım bir firma var. orayla iletişime geçin derim. sizlere daha iyi bir bilgi verirler. BilgiKoru Veri Kurtarma.

bilgikoru.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd hakkında yardım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.