Şimdi Ara

Vereceğiniz tavsiyeleri bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bütün DH ailesine selamlarımı iletiyorum , ve soruma geçiyorum... Şuan elimde GTX 680 var , lakin seneler geçtikçe sistemi upgrade etmek artık PC'nin doğasında var biliyorsunuz. Herneyse , bildiğiniz gibi artık bütün oyunlar hemen hemen AMD desteklemeye başladı. Bu durumda beni NVIDIA kullancısı olarak huzursuz etti haliyle , AMD'ye geçmek istedim bi an. Ve sabit kararlıyımdır bu tür konularda , kafama taktıysam yaparım yani. Şimdi bu adama GTX 680 neden yetmiyor diyeceksiniz hatta küfür bile edeceksiniz haklısınız. Demek istediğim şey , Elimdeki GTX 680'i satacağım ve 2 adet HD 7870 alıp CF yapacağım. Sizce bunun bana oyunlarda artıları olur mu , 680'i geçer miyim? Son olarak ise şuan içinizden GTX 680 SLI yapsana dediğinizi duyar gibiyim , haklısınız bende istiyorum ama şuan gerçekten NVIDIA'nın bi kartına 1400TL verecek bir durumda değilim. Çünkü alacağım 2 kart (7870'ler) alacağım tek kart'tan yani 680'den çok daha performanslı olur diyorlar. Daha doğrusu CF için en sağlam , en ideal kartın 7870 olduğu söyleniyor.. Bu konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum , iyi forumlar. Şimdiden herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beeeyk -- 4 Nisan 2013; 3:22:04 >

• Diyenler doğru demiş.7870 te MSİ HAWK la veya sağlam bi başka 7870 cf yaparsanız cok rahat geçersiniz oyunlarda fps olarak 680 i.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.