Bildirim
Verbatim DVD+R 8.5 gb Double Layer 2.4X medya
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Nerden aldın acaba bu medyaları ?
Ben philips aldım bugun tanesi 7ytl :S -
nerden aldın cok iyi bir fiyat... -
Arkadaşlar pardon yerini söylemeyi unuttum ADRESİ: Eminönü tahtakalede şark han var kapısı tahtakaleye bakan kısımındaki sokakta MAHMUTOĞULLARI KOLL. ŞTİ var orası kdv dahil 4,75 ytl den satıyor. Kısaca tarifi bu açık adreside: Tahtakale tomruk çıkmazı santral han no:3/1 eminönü / ist Tel: 0212 513 96 70 haddii hayırlı olsun. Ayrıca 20 adet ve üzeri alımlarda 4,5 ytl den veriyor. -
çok iyi arkadaşım yurtdışından getirtmeye gerek kalmayacak artık. -
Evet yurtdışına gerek kalmadı artık arkadaşlar bu çok iyi oldu. yurt dışı fiyatı + kargo ücreti tahminen 25-30 dolar arası bayağı külfetli. hiç gerek yok bence hatta getirmeye kalksak daha pahalı herkese iyi forumlar
-
Normal DVD'leri kaça satıyorlar? DVD9'lar ucuzmuş, bir ara gidip 20 tane almak lazım. -
bende abd den getirtiyodum,yarın hemen bakayim buraya -
Yahu ne varsa İst.da var zaten.Biz adana da bulamıyoz bu fiyata vay be -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 13 Ocak 2007; 12:55:08 > -
quote:
Orjinalden alıntı: BİG KİNG
quote:
Orjinalden alıntı: ilksav
Arkadaşlar pardon yerini söylemeyi unuttum ADRESİ: Eminönü tahtakalede şark han var kapısı tahtakaleye bakan kısımındaki sokakta MAHMUTOĞULLARI KOLL. ŞTİ var orası kdv dahil 4,75 ytl den satıyor. Kısaca tarifi bu açık adreside: Tahtakale tomruk çıkmazı santral han no:3/1 eminönü / ist Tel: 0212 513 96 70 haddii hayırlı olsun. Ayrıca 20 adet ve üzeri alımlarda 4,5 ytl den veriyor.
O dükkanda benim arkadaşım çalışıyor,şimdi msn den sordum DVD9 hiç kalmamış Blue Ray dvd bile var DVd9 1 tane kalmadı dedi.
Kesin Aramızdan birisi Sömürdü dükkanı
Bence sen böyle diyorsun ki yarın gidip hepsini alasın.
-
dvdleri kullandın mı arkadaşım sorun felan yapmadıysa bende alacam -
quote:
Orjinalden alıntı: kontendoo
quote:
Orjinalden alıntı: BİG KİNG
quote:
Orjinalden alıntı: ilksav
Arkadaşlar pardon yerini söylemeyi unuttum ADRESİ: Eminönü tahtakalede şark han var kapısı tahtakaleye bakan kısımındaki sokakta MAHMUTOĞULLARI KOLL. ŞTİ var orası kdv dahil 4,75 ytl den satıyor. Kısaca tarifi bu açık adreside: Tahtakale tomruk çıkmazı santral han no:3/1 eminönü / ist Tel: 0212 513 96 70 haddii hayırlı olsun. Ayrıca 20 adet ve üzeri alımlarda 4,5 ytl den veriyor.
Kesin Aramızdan birisi Sömürdü dükkanı
Bence sen böyle diyorsun ki yarın gidip hepsini alasın.
Şimdi aradım 4,5 dan veriyorlar.Ellerinde bayaaaa var mış 50 tane alsak var mı dedim var dediler...
-
güzel güzel chok güzel. -
arkadaşlar dvdleri kullanan varmı belki 2. sınıf felandır deneyimlerinizi yazarmısınız bende almak istiyorum -
bu fiyata ancak sahte verbatim alırsınız
DMS bile kendi malını bu fiyattan satamazken, orjinal verbatimi hemde %18 kdv dahil bu fiyata alamazsınız. -
10 tane sipariş verdim bakalım nasıl çıkacak. -
kullanan arkadaslar nasıl olduklarını yazsınlar..bende alacam 30 40 tane... umarım 1.kalitedir -
evet arkadaşlar bende 15 tane gidip yerinden aldım istanbulda oturmanın avantajları :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venice939 -- 13 Ocak 2007; 17:36:02 > -
Sahte olacağını zannetmiyorum arkadaşım sahtelerinide biliyorum ben. Bi aralar vardı piyasada ince kutulu verbatim diye satıyolardı ama bunlar kesinlikle sahte değil hatta bir tanesine yazıp oynadım bi sorun yok donma ve disk tray gibi hatalar yok bugün başka bir oyun daha yazıp deneyeceğim sonucunu yazarım bu aldığım medya 2. ci kalite olup olmadığını bilmiyorum ama araştırıyorum bu firmanın 2. kalite süreceğinede inanmıyorum ayrıca sahte verbatim görünüşünden malzeme kalitesinden kutusundan medyasından anlaşılır. ama bu aldıklarım taş gibi 30 adet aldım çok memnunum bayağı bir süre yeter bana bu rakam herhalde
Benzer içerikler
- xbox prime
- ps5 mario benzeri oyunlar
- kahraman konsol güvenilir mi
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox laptopa nasıl bağlanır
- hikayeli oyunlar
- gta 6 ps5
- gta 4 hileleri
- assassin"s creed
- gta 6 çıktı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X