Şimdi Ara

Verbatim'de hatalı üretim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şunu kabul etmeliyim ki gerçekten sorumsuzun tekiyim.Verbatim CD ve DVD yi 3-4 ay önce almıştım ki şuana kadar da zaten hiç kullanmadım neredeyse çünki içim bir türlü el vermiyor.Ben bu sorunları farkettiğimin 2. gününde foruma yazacaktım ki bakın 4 ay geçiyor anca yazabiliyorum.Herneyse.

İlk önce CD üzerindeki tespit ettiğim soruna gelelim ;

Verbatim'de hatalı üretim

Arkadaşlar resimde kırmızı ile üzerinden geçtiğim noktada sorun.O cd nin köşesi varya hani resimdede çember ile geçtim üzerini , orası işte daha önce ki Verbatim CD lerim ki gibi değil yani garip şöyle ki biraz turkuaz koyusu rengi var yer yer ve orasının düz bir şekilde olması gerekirken sanki hani televizyonda karıncalanma falan olur ya tıpkı orası da öyle.Yani düz olması gerekirken orası böyle parça parça sanki boyayı az kullanmışlar gibi falan.Tam anlatamadım kusuruma bakmayın.Da bu çok büyük bir önem teşkil eder mi ve sizce neden böyledir ? Bütün 100 lük kutu daki CD nin hepsi aynı.

Gelelim DVD ye ; Dvd dede DVD nin kenarlarında yer yer küçük küçük beyaz boyalara rastlıyorum ve tırnağımla kazıdığımda ise yok oluyor.Bu beni gerçekten kıllandırdı hatta gidip Teknosa'ya göstericektim fakat iş işler arasında kaynadı sonrada üşendim.

Sizce bunların nedenleri nedir ve çok büyük bir sorun teşkil eder mi ?

• 4 ay gecmişse iade zaten olmaz ama tabi sohbeti yapılır sa sahte derim öğle tırnakla cıkarılcak medyalar yapmadı verbatim bidahda teknosadan aldıysan alma böğle markalı medyaları
  • götürsen de karşında muhattap bulabileceğini sanmıyorum. sarf malzemesi konusunda hiç sorumluluk ve iade almıyor teknosa. bu hata da normal değil. ya teknosa sahte verbatim satıyor, ya da verbatim kaliteyi düşürmüş!
  • Zaten arkadaşlar bir nevi tartışmak için açtım konuyu.CD ve DVD lere son zamanlarda önem şeylerimi yedekliyorumda , yedeklerken de nasıl öfleye püfleye yedekliyorum anlatamam.Her neyse sahte dahi olsa temiz bakarsam 2-3 sene dayanır herhalde , 2-3 sene sonra tekrar yedekleme yaparım.Fakat arkadaşlar cidden yani orjinal denmez bunlara.Fakat Teknosa'nın da hani sahte getirebileceğine ihtimal vermiyorum fakat düpedüz sahte yani.
  • eğer cd ler sorunsuz yazılıyosa pek de önemli değil bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.