Şimdi Ara

vengance vs low profil arasındaki fark nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu ikisinin arasındaki fark nedir bende low profil var low profil olmayanı taksam sorun çıkarmı fark ne acaba fark sadece dışındaki profilmi ?

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-4gb-vengeance-lowprofile-ddr3-1600mhzcl9-ram.html

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-4gb-vengeance-ddr3-1600mhz-cl9-tek-modul-bellek.html

• Düşük profil soğutuculu ram alırsan, işlemci soğutucusu montajını daha rahat yaparsın, yüksek profiller de sorun oluyor, ramlerin zaten performansı hemen hemen aynıdır.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    anladım şimdi low profil den bi tane bende var yanına yüksek profil olandan takabilirim yani 2. el alacam da ondan sordum 2. elde low proilf yok gibi bişe ama yüksek profil dolu
  • Hocam bende şu an vengeance pro var onu kullanıyorum eğer aklınıza takıldıysa resmini çekip atayım.
  • nasıl yani ? hocam ben zaten vengance low profil kullanıyorum benim demek istediğim bunun yanına 2. el den vengance taksam ne olur diyorum yanlış bişemi yazdım acaba anlamadım :D

ikinci elde vengance low profil bulunmuyor hep yüksek profil satılıyor o yüzden şimdi gidip sıfırına 140 vermek nerde 50-60 vermek nerde
  • omeruver O kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben kit aldım ama deneme amaçlı eski zeppelin low profile soğutuculu ile vengeance pro taktım kullanıyorum biri 1600 diğeri 1866mhz böyle mixledim fantazi yapıyorum resmen ama bir sorun çıkarmıyor o yüzden demiştim

hocam 2.el konusunda doğru söylüyorsunuz low profile bulmak baya zor. Zaten high profile fiyatlarıda uçuk örneğin bende 300tl'ye gittim aldım 2x4gb 1866mhz vengance pro ram kitini zaten değiştirmem lazımdı orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 30 Eylül 2014; 17:21:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.