Şimdi Ara

iptal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D8547248 -- 17 Haziran 2023; 15:46:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 1.Ygs 180 baraji var mi? (Italya icin öyle okumuştum)

    2. Ne tür liseden mezunsun?

    (anadolu,meslek,duz,fen,temel)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun,

    Neden bu okulu tercih ettiğinizi merak ediyorum? Sizin kişisel görüşlerinizi almak isterim. Yıllık ücreti yazdığınız için bütceniz o civarda ise neden uk veya abd seçmedin diye soramam. Ama mesela Almanya'da sadece 200-300 euro administrative fee isteyen okullar var ya da kendi bildiğim bişey olsun yine italyadan(bocconi hariç) Cattolica, sapienza gibi üniversitelere başvurdunuz mu?

    Bu Venedik Üniversitesinin yukarıda yazdığım ünilerden pro-cons olarak farklılıkları nelerdir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun, artık ilk 1000 olayı kalktı üniversiteyi bitirdikten sonra Türkiye'ye gelip STS sınavına giriyorsunuz.
  • Ayrıntılı cevap için teşekkürler belli ki araştırmışsınız körü körüne gitmiyorsunuz. Dediğiniz gibi Almanya'da İngilizce eğitim pek yok ama Sr.Otto Magdeburg gibi iki üç yer vardı. Hala geç kalmış sayılmazsınız ama admission process sürerken Venediğe cevap vermeniz gerekir onun için riskli. Özel dediğiniz okullardan biri Cologne Business School diye düşünüyorum merak etmeyin sizin dediğiniz gibi f/p olarak hiç ideal değil, gidemedim diye üzülmeyin.Diğer özel okullarda benzer Almanya'da.

    Sapienza her sene üstüne koyarak gidiyor ve Bocconi seviyesine yaklaşabilecek nadir üniversitlerden ama tam bölüm isteğinizi karşılamıyorsa yapacak birşey yok. Cattolica'yı sormamın nedeni geçtiğimiz sene burslu olarak kabul almıştım ve reddettim sizin fikirlerinizi merak ettim. Kutsama pek problem değil şahsen ama ortamın pro-hristyan olduğu yerde o mentalite ile yaşamak istemedim. Sizin de nedenleriniz benzer.

    Kesinlikle Venedik dediğiniz gibi Macaristan, Polonya ve Arnavutluk gibi yerlerden daha iyi bana göre de iki taraf arasında kalsam Venedik tercihim olurdu.

    Yardım teklifi için teşekkürler, Manchesterdan kabul almıştım ama Amsterdam'ı tercih ettim bu senede Leiden'a transfer oluyorum. 7 ay kaldım dediniz foundation tarzı birşey mi okudunuz manchesterda?




  • zeoce kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi bu dediğiniz STS mevzu her üniversiteye mi geçerli yoksa belli bir sıra altına mı? Yani ben Harvard'ı bitirsem yine de denklik sınavına mı girmek zorundayım?
  • Belli bir sıralama olayı kalktı dediğim gibi artık hangi üniversiteye giderseniz gidin döndüğünüz de belirli işlemlerden geçerek denklik alacaksınız, yani ilk 1000 de diye direk denklik yok artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.