Şimdi Ara

Velka 5 (174x109x303 mm - 1 kg) 5,7 Litre Kasaya RTX 2070 Sığdırma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • onder.t O kullanıcısına yanıt
    Yok böyle bir tasarım mükemmel

    Velka 5 (174x109x303 mm - 1 kg) 5,7 Litre Kasaya RTX 2070 Sığdırma


    Velka 5 (174x109x303 mm - 1 kg) 5,7 Litre Kasaya RTX 2070 Sığdırma


    Hayatımda böyle kibar sade kasa görmedim

    Velka 5 (174x109x303 mm - 1 kg) 5,7 Litre Kasaya RTX 2070 Sığdırma

    https://www.iqunix.com/products/65



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 28 Haziran 2020; 13:23:33 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: onder.t

    geçen haftalarda forumdaki itx konusuna yazdım bunu ama pek rağbet görmedi nedense, sanırım hayaller de küçük bizlerin :(

    https://www.iqunix.com/products/65

    "Çinlilerden ilk kez bu kadar kalite kokan bir kasa gördüm, firmanın zaten alüminyum bir çok stand, klavye gibi ürünleri var önceden gelen. Kasayı da güzel tasarlamışlar. Loque Ghost S1’ı andırıyor ama farklı unibody alüminyum tarzda yapılmış." diye yazmıştım.
    Bunlar render henuz uretilmis degil anlasilan. Louqe'ye benziyor biraz daha yuksek olani.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

    Gelse ne yapacaksınız çok merak ediyorum. İçine takacağınız çoğu sfx güç kaynağı 1000 liranın üstünde.


    Bu kasalar, full tower kasaların moda olduğu dönemde bile vardı ama hiç bir zaman deneysel olmayı geçemediler. Uzay araçlarından oyuncak dronelara kadar, her türlü teknolojik aletteki en büyük handikap, enerjidir arkadaşlar. Koca Formula 1 tarihinin yarısından fazlası, motordan veya lastiklerden ziyade bu problem üzerinedir. Uzay çalışmaları yürüten 450 civarında insan var şu an, tamamına yakınının en büyük gündemleri uzay araştırmalarında kullanılan enerjideki maliyet, stabilite ve ağırlık dengesi.

    Özetle, PSU üreticileri, SFX psuları ucuz üretmeyi başaramadıkça, bu tip kasaların market raflarına girmesi çok zor. Bu kasalar, market raflarına girip de SFX psu talebi seri üretimde birim maliyeti düşürecek kadar artmadığı sürece de SFX psuların ucuzlaması çok zor. Birilerinin bu iktisadi düğümü, parasıyla çözmesi gerekiyor ama orda da başka bir düğüm var, çok paraları olan insanların odalarında yer sıkıntısı ya da tek bilgisayarla idare edip her yere taşıması gibi bir durumları olmadığından, bu tip şeyler onların ilgi alanında bile değil.




  • qzwxec kullanıcısına yanıt
    Sfx psu'ların fiyatı ile alakası yok. Itx kasa demek comprise demek. Yani bir kasada yer kısıtlıysa bazı şeylerden feragat etmek zorundasın. Bu arada geçen black friday'de sf600'ü 100 euro'ya aldım. Rm750x'den ucuza. Rm750x orta üst kalite psu demek bugün.

    Ya sesli çalışacak, ya çok ısınacak, ya hızı düşmek zorunda olacak en basitinden. Bir 10900k'yı 10 lt altında tam randıman su soğutma ile çalıştıramazsın. Çalıştırdın diyelim gürültüden durulmaz.

    Hadi onu da başardın, yanına takacağın 2080s veya 2080ti'de bunu yapamazsın. Ya throttlinge girer ya gürültülü çalışır ya da sığmaz bile.

    Hepsi tamam desen depolamadan kısarsın.

    Bu kasaların alıcıları paraya bakmıyor pek. Ben 280 euro verip aldım Louqe'yi. Para mesele değil. Bu kasaların alıcısı fazla yok, ucuz olsa da olmaz çünkü mainstream beğenmiyor. Bazı pc enthusiast denen insanlar beğeniyor sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Sfx psu'ların fiyatı ile alakası yok. Itx kasa demek comprise demek. Yani bir kasada yer kısıtlıysa bazı şeylerden feragat etmek zorundasın.

    Bu kasaların alıcıları paraya bakmıyor pek. Ben 280 euro verip aldım Louqe'yi. Para mesele değil. Bu kasaların alıcısı fazla yok, ucuz olsa da olmaz çünkü mainstream beğenmiyor.


    Mesele bu iki cümle zaten. İçine pahalı SFX PSU koyabilecek kadar paraya bakmayan müşteri kitlesini memnun edecek donanımlar sığmıyor, içine sığan donanımların memnun edeceği müşteri kitlesi ise SFX PSUya neredeyse iki kat ücret ödemek istemiyor. Tamamlayıcı mal, malın segmentini yukarı ya da aşağı değiştirebiliyor.

    Bunun içine ATX PSU koyabildiğinde, segmenti düşer ve feragat olayı ortadan kalkar. ATX PSU koyamadığın için, tüketicilerin %98'inin (kaynak Steam) ilgi alanından çıkıyor, ATX kasa alanlar, içini doldurmak için almıyor, daha ucuz olduğu için alıyor, satılan anakartların büyük çoğunluğu mATX olmasına rağmen, satılan kasaların büyük çoğunluğu ATX.

    Bunun daha net örneği, Silverstone'da var. HTPC kasaları, sadece standart ATX PSU desteğiyle, Slim HTPC kasalarından çok daha fazla satış yaptı.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.