Şimdi Ara

Veigar alınır mı ? Zevkli champ. mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.

• Adamları 1 saniye içinde eritmek, stunundan karınca yavrusu gibi kaçmaya çalışmaları filan çok zevkli. Bir yandanda biraz oyunculuk gerektiriyor. En zevkli midlerden biri bence. Alınabilir
  • Early game de Q ile stack kasarsan gg
  • ap carry e tek atmak gibi bir huyu var :) al dene derim zevkli champ zaten 1350 ucuz yani :)

--
    Via MebApp.com
  • Teşekkürler North Americada oynayan var mı ?
  • çok para bence alma begenmezsin felan o kadar ip boşa gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

çok para bence alma begenmezsin felan o kadar ip boşa gider

Çok komik ahahah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1350 ip 1 ayda kasılıyor boşuna paranı harcama
  • En sevdigim mage.tam bir anti ap.midde cogu champa karsi koyar.full canli karthusa kosup ultiyle tek atmanin zevkini bu heroda yasadım :D q skilli oyundaki en iyi skillerinden biri ap stackliyor.late gamede 200 e kadar yolu var.sadece q yla 5 blasting wand degerinde ap kazanıyorsun.AoE stunı carrye degdigi an oldurme fırsatı ve meteoruyla rahat farmı var.
    Oynarken dorans ringle basla ve agresif oynama ve sadece minionlara q atarak ap biriktir.dorans ve pasifin sayesnde kenarda biraz bekleyince mana doluyor zaten clarityde alırsan hic bitmez :D her ihtimale karsi butun skilleri aciyorum basta ama q abanıyorum.cunku karsidakinin en kucuk hatasıyla turret dibinde stun atarak kill alabilirsin.oyun 6 oldugun zaman baslıyor :D karsinda ap champ varsa yavas yavas q yla azalt canını en son stun q meteor ulti ölmessede 30 canı falan kalmıstır.Buildi(sırayla degil) Deathfiregrasp archangel rabadon rylais scepter ve duruma gore void zhonya abbysal falan alıyorum.cok hızlı davranman lazım ben baya calistim.stun deathfire aktifi meteor ulti q=garanti kill(tanklar ve offtanklar dısında) cd bufftan saglıyorum veigar zaten tek kisiye odakli bir champ kill al ve kac.tf tada geride oynarsan kacisinda kolay olur stun sayesinde.bana gore güzel bir champ almanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 8 Nisan 2012; 9:26:53 >

• geçen gün veigar geldi ben cassiopeiaydım adam yüzünden ap dizmeye korkuodum. ne zaman teke tek yakalasa 1 saniye içinde ölüyorum. bir de deathfire grasp alınca tanklar bile kaçar oluo veigardan :D
  • şampiyon 1350 IP sen tsakmı geçiyorsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

En sevdigim mage.tam bir anti ap.midde cogu champa karsi koyar.full canli karthusa kosup ultiyle tek atmanin zevkini bu heroda yasadım :D q skilli oyundaki en iyi skillerinden biri ap stackliyor.late gamede 200 e kadar yolu var.sadece q yla 5 blasting wand degerinde ap kazanıyorsun.AoE stunı carrye degdigi an oldurme fırsatı ve meteoruyla rahat farmı var.
    Oynarken dorans ringle basla ve agresif oynama ve sadece minionlara q atarak ap biriktir.dorans ve pasifin sayesnde kenarda biraz bekleyince mana doluyor zaten clarityde alırsan hic bitmez :D her ihtimale karsi butun skilleri aciyorum basta ama q abanıyorum.cunku karsidakinin en kucuk hatasıyla turret dibinde stun atarak kill alabilirsin.oyun 6 oldugun zaman baslıyor :D karsinda ap champ varsa yavas yavas q yla azalt canını en son stun q meteor ulti ölmessede 30 canı falan kalmıstır.Buildi(sırayla degil) Deathfiregrasp archangel rabadon rylais scepter ve duruma gore void zhonya abbysal falan alıyorum.cok hızlı davranman lazım ben baya calistim.stun deathfire aktifi meteor ulti q=garanti kill(tanklar ve offtanklar dısında) cd bufftan saglıyorum veigar zaten tek kisiye odakli bir champ kill al ve kac.tf tada geride oynarsan kacisinda kolay olur stun sayesinde.bana gore güzel bir champ almanı tavsiye ederim.

Öyle bi anlatmışsın ki canım çekti teamo düşünüyordum vazgeçtim veigar aldım

• quote:

En sevdigim mage.tam bir anti ap.midde cogu champa karsi koyar.full canli karthusa kosup ultiyle tek atmanin zevkini bu heroda yasadım :D q skilli oyundaki en iyi skillerinden biri ap stackliyor.late gamede 200 e kadar yolu var.sadece q yla 5 blasting wand degerinde ap kazanıyorsun.AoE stunı carrye degdigi an oldurme fırsatı ve meteoruyla rahat farmı var.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Hover_Craft

quote:

Öyle bi anlatmışsın ki canım çekti teamo düşünüyordum vazgeçtim veigar aldım

Hayırlı olsun umarım eglenirsin :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.