Şimdi Ara

VEET TÜY DÖKÜCÜ KREM (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
59.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan hala care bulunamadi mi su kil olayina yil olmus 2013. lazer haric tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pembe kutulu olanı genitalde denendi. tavsiye edilir.
  •  VEET TÜY DÖKÜCÜ KREM

bunu kullanıyorum. oldukca memnunum. depitak bir süre sonra alerji yapmaya başladı buna döndüm. ve kıllarda azalma var. belli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

VEET TÜY DÖKÜCÜ KREM

bunu kullanıyorum. oldukca memnunum. depitak bir süre sonra alerji yapmaya başladı buna döndüm. ve kıllarda azalma var. belli oluyor.

fiyat nedir kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

fiyat nedir kanka

13.00 tl idi sanırım. 2 aydır almıyorum unuttum maalesef ama 12.00 ila 14.00 tl arası
  • bu veet işe yaramıyor anca ince tüyleri dökebiliyor boş yere 14tl vermeyin Lapiden var 3-4tl arası hem daha etkili hem daha ucuz

VEET TÜY DÖKÜCÜ KREM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Ne kadar bunların fiyatları ?

Sayın DH Dostları,

Sıcak Fırsatlar bölümünde sizlere birçok üründe %60'a varan indirimler sunmaya çalışıyoruz.

Veet konusunu Google'da incelerken DH'de de açık olduğunu görüp inceledik. Özellikle fiyat konusunda sizleri bilgilendirmek isteriz.

Veet ürünleri piyasada yüksek fiyatla satılan tüy dökücü ürünlerinden olup, sitemizde %43'e varan indirimlerle satılmaktadır.

TÜM VEET ÜRÜNLERİNİ AŞAĞIDAKİ ADRESTEN İNCELEYEBİLİRSİNİZ:

http://www.stokta.com/page.php?act=arama&str=veet

Saygılarımızla,

Stokta.com | Müşteri Hizmetleri

VEET TÜY DÖKÜCÜ KREM

http://www.stokta.com
  • Veet tüy dökücü spray jiletle felan uğrasmayin.Yeni cikan tuyleride inceltiyor.

• kullanıpta memnun olan yokmu veet den
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

kullanıpta memnun olan yokmu veet den

İlk mesajda paylaşılan tüy dökücü kremler genelde jilet gibidir. Yani Jilet ile almaktan pek bi farkı yoktur sadece daha kolaydır. Tüyleriniz jilet ile alınmış gibi tekrar çıkar zaten ağda gibi bir etkiye sahip olsaydı ağda sektörü tamamen biterdi. Tüylerden tamamen kurtulmanın tek yolu lazerdir.
  • 2 yıldır kullanıyorum, hiç yanma olmadı. Tırnağınızda bekletmeyin sakın keselenmiş gibi tırnağınızın üstü biraz aşınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

quote:

kullanıpta memnun olan yokmu veet den

İlk mesajda paylaşılan tüy dökücü kremler genelde jilet gibidir. Yani Jilet ile almaktan pek bi farkı yoktur sadece daha kolaydır. Tüyleriniz jilet ile alınmış gibi tekrar çıkar zaten ağda gibi bir etkiye sahip olsaydı ağda sektörü tamamen biterdi. Tüylerden tamamen kurtulmanın tek yolu lazerdir.

daha gürçıkarmı yani bunla aldıktan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

2 yıldır kullanıyorum, hiç yanma olmadı. Tırnağınızda bekletmeyin sakın keselenmiş gibi tırnağınızın üstü biraz aşınır.

ben hassas cilt için olanını karın bölgesi için kullanıcam fitnes ile uğraşıyorum daha gür çıkma gibi bir sıkıntı yaratırmı acaba
  • quote:

quote:

2 yıldır kullanıyorum, hiç yanma olmadı. Tırnağınızda bekletmeyin sakın keselenmiş gibi tırnağınızın üstü biraz aşınır.

ben hassas cilt için olanını karın bölgesi için kullanıcam fitnes ile uğraşıyorum daha gür çıkma gibi bir sıkıntı yaratırmı acaba

Daha gür çıkma diye bir şey olsa millet saçını jiletler, saçına tüy dökücü krem sürerdi değil mi?
  • konunun tarihine bak yaa
  • quote:

quote:

quote:

Daha gür çıkma diye bir şey olsa millet saçını jiletler, saçına tüy dökücü krem sürerdi değil mi?

• quote:

quote:

ben kullanmıştım tüy dökücüyü veet olanı , mahrem bölge ve göbek bölgesinin birazı için

yanma olayı bekletirsen oluyor , tam zamanında almalısın kremi

göbeğimde kullandığım kısımdaki tüyler biraz daha kalın çıktı ve daha uzun çıktı o yönden beğenmedim ve bıraktım. göbeğimdeki o kısım hala aynı türde çıkıyor tüyler.
  • Beyler bu konunun şakası olmaz bence dalga geçmeyn.Ya bu arada benim bacakta çok var bide göğüste çıkmaya başladı.Bizim sınıfta dalga kaynağı oldum.Şu depitak güzel demişsiniz de onu nasıl alıcaz ya önerisi olan var mı ?Sonra kasiyer flan gülerse kötü duruma düşerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Versace precious

hiç kullanmadım ama sırtım için almayı düşünüodum..bi kaç kullanan arkadaşım emmak tavsiye etti..aktarlarda bulabilirsin..hamam otu diede geçiyormuş.

suyla karıştırıp istediğin bölgene sürüp 5 dakka bekleyip duşa giriyormuşsun ne var ne yok döküyormuş.

ama çok kötü koktuğunu ve o kokuyla 5 dakka beklemenin sağlam sabır işi olduğunuda duydum

Hamam otu çok çok kötü kokar sakın ha sakın kullanmayın. Günlerce de kokar biraz fazla bırakınca da tahriş eder. Keyfiniz bilir arkadaşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***MORİARTY***

Beyler bu konunun şakası olmaz bence dalga geçmeyn.Ya bu arada benim bacakta çok var bide göğüste çıkmaya başladı.Bizim sınıfta dalga kaynağı oldum.Şu depitak güzel demişsiniz de onu nasıl alıcaz ya önerisi olan var mı ?Sonra kasiyer flan gülerse kötü duruma düşerim.

Kimyasal olduğu için mutlaka zararı vardır bunların

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.