Şimdi Ara

VEET TÜY DÖKÜCÜ KREM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
59.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pennywise_67

quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

quote:

Orijinalden alıntı: Denixhan

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminé

Hocam sana şöyle diyeyim o kadar memnun kalıcaksın ki anlatamam
    Tüylerinin kalınlığına göre beklet 6 dakikayı geçme sakın. 5 dakika sonra elini kremi sürdüğün yerlere hafif sürt tüylerin durumu görünce şok olucaksın. Kökten alıyor bir de sanki hiç tüy çıkmamış gibi.

eyvallah hocam dışarı çıkınca alıcam cinsel bölge için bi sakıncası yok dimi kullanabiliriz ?

Tavsiye etmiyorum..

Neden ki ?

Sadece tüyü dökmekle kalmıyor bazen gaza gelip kökten dökebiliyomuş
  • quote:

quote:

Tüylerinin kalınlığına göre beklet 6 dakikayı geçme sakın. 5 dakika sonra elini kremi sürdüğün yerlere hafif sürt tüylerin durumu görünce şok olucaksın. Kökten alıyor bir de sanki hiç tüy çıkmamış gibi.

eyvallah hocam dışarı çıkınca alıcam cinsel bölge için bi sakıncası yok dimi kullanabiliriz ?

Olsaydı olurdu bana. Ama kıllara gelsin yani nasıl anlatayımki şimdi bunu sansürlü olarak yani cinsel organdaki kıl olmayan yerlere getirme yani , 6 dakikadan sonra kızarma vs yapabilir. İlk kullandığımda tam yıkadım zannediyordum bir bölgede krem kalmış unutmuşum 15 dakika sonra fark ettim kızardı baya bir bepanthene sürdüm diğer gün iyiyleşti.

Nasıl pişik gibi kalıyor ya fazla bekletiyorsunuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Renton -- 23 Temmuz 2009; 16:38:19 >
  • quote:

quote:

quote:

Olsaydı olurdu bana. Ama kıllara gelsin yani nasıl anlatayımki şimdi bunu sansürlü olarak yani cinsel organdaki kıl olmayan yerlere getirme yani , 6 dakikadan sonra kızarma vs yapabilir. İlk kullandığımda tam yıkadım zannediyordum bir bölgede krem kalmış unutmuşum 15 dakika sonra fark ettim kızardı baya bir bepanthene sürdüm diğer gün iyiyleşti.

Nasıl pişik gibi kalıyor ya fazla bekletiyorsunuzdur.

HADİ ADAMIN CİLDİ HASSAS NERDEN BİLİYOSUN?HER CİLT AYNI OLCAK DİYE Bİ KURAL YOK ADAM ÜZERİNE KOCAMAN YAZMIŞ GENİTAL BÖLGEDE KULLANMA DİYE VARDIR ELBET Bİ BİLDİĞİ DİMİ
  • Erkek adam permatik kullanır.. Bir sorunlada karşılaşmadım sadece bir keresinde parmağımı kesmiştim biraz kanamıştı o kadar, tüy dökücüğe ne gerek var..

O değilde geçenlerde bir arkadaş traşlarken malafatı kesmiş acayipti ya

Konu dışı yarıyor adamı.
  • Veet tüy dökücü kremi başka bir bölge için kullanan erkek tanıyorum pek, çoğu genital bölge için kullanıyor. Adam o kadar bilir yani ne kadar hassas olduğunu belliki jiletten bıkmış başka çözüm yolu arıyor ağda mı yapsın , yapmaya kalktı diyelim o bölge baya bir gürdür çekmeye kalksın kökten gelir.

@DHF_Viper
    Jilet çok kızartıyor benim cildimi.

# İşte tüy dökücü kremin büyüsü - tek ihtiyacınız sıcak su ve sıkması kolay losyon tüpü. Tatlı badem ve mineral yağlar cildinize ipeksi pürüzsüz ve seksi bir görünüm kazandırır ve artık her şeye hazırsınız. Tüy dökücü krem tüyü kesmeyip çözdüğü için istenmeyen tüylerinizin çıkması tıraşa göre çok daha uzun sürer ve bu tüyler yeniden sertleşmiş olarak çıkmaz.
    # Uzun süre hissedebileceğin ipeksi bir cilde sahip olmak hiç bu kadar kolay ve çabuk olmamıştı. Veet® 3 Dakikada Tüy Dökücü Kremin büyüsünü dışarı çıkarın ve siz de dışarı çıkın - pürüzsüz ve stressiz olarak.
    Bu iki madde yeter.
  • quote:

Veet tüy dökücü kremi başka bir bölge için kullanan erkek tanıyorum pek, çoğu genital bölge için kullanıyor. Adam o kadar bilir yani ne kadar hassas olduğunu belliki jiletten bıkmış başka çözüm yolu arıyor ağda mı yapsın , yapmaya kalktı diyelim o bölge baya bir gürdür çekmeye kalksın kökten gelir.

@DHF_Viper
    Jilet çok kızartıyor benim cildimi.

# İşte tüy dökücü kremin büyüsü - tek ihtiyacınız sıcak su ve sıkması kolay losyon tüpü. Tatlı badem ve mineral yağlar cildinize ipeksi pürüzsüz ve seksi bir görünüm kazandırır ve artık her şeye hazırsınız. Tüy dökücü krem tüyü kesmeyip çözdüğü için istenmeyen tüylerinizin çıkması tıraşa göre çok daha uzun sürer ve bu tüyler yeniden sertleşmiş olarak çıkmaz.
    # Uzun süre hissedebileceğin ipeksi bir cilde sahip olmak hiç bu kadar kolay ve çabuk olmamıştı. Veet® 3 Dakikada Tüy Dökücü Kremin büyüsünü dışarı çıkarın ve siz de dışarı çıkın - pürüzsüz ve stressiz olarak.
    Bu iki madde yeter.

DUR Bİ MADDEDE BEN EKLEYİM
    -Bacaklarda,kollarda,koltuk altlarında ve bikini bölgesinde kullanılabilir ancak yüzde,başta,göğüste,perianal ve genital bölgede kullanıma uygun değildir...
  • Kendin cevabı verdin bikini bölgesi.

Ama şu da var kadınlar için genital bölgede riskli gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Renton -- 23 Temmuz 2009; 17:09:21 >
  • quote:

Kendin cevabı verdin bikini bölgesi.

Ama şu da var kadınlar için genital bölgede riskli gibi.

ADAM HALA ISRARCI YA ABİ TAMAM KULLAN SÜR GENİTALE GİTSİN TAMAM HADİ İYİ FORUMLAR SONRA ORAM BURAM YANIYO NAPCAM DİYE KONU AÇMA AMA
  • BEN KULLANIYORDUM ARKADAŞLAR BU ÜRÜNÜ Malum bölgenize sürebilrisiiniz birşey olmuyor aksine koltuk altı vb. ve tüylerin çıkmasını geciktiriyor 1-2 ay. rahat rahat dolasıoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JANT!

Ne kadar bunların fiyatları ?

11,21 TL

Oha marketlerde Lapiden markalısı 2,95 TL ne fark var ki yav önemli olan dökmesi ne gerek var pürüzsüz ve sexi olmaya
  • Sakalada sürebiliyomuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilây

Sakalada sürebiliyomuyuz

yüz bölgesi için ayrı krem ve dökücüleri var işte :) bnde almayı düşünüyorum bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir14

quote:

Sakalada sürebiliyomuyuz

yüz bölgesi için ayrı krem ve dökücüleri var işte :) bnde almayı düşünüyorum bakalım :)

adam 1 yıldır zaten cevap alamamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller

quote:

quote:

Sakalada sürebiliyomuyuz

adam 1 yıldır zaten cevap alamamıştır

konunun tarihe bakmayınca ..
  • quote:

quote:

Sakalada sürebiliyomuyuz

yüz bölgesi için ne varki
    ayrı tüy dökücü daha sert çıkarmıyor mu yav
  • bu benimkileri dökememişti depitak vardı o daha etkiliydi
  • quote:

Sakalada sürebiliyomuyuz

Aklımdan ilk bu geçti.
  • Bunlar kol altını da pişik gibi yapar mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmbhmbhmb

Bunlar kol altını da pişik gibi yapar mı ki?

yapar baya yakıyor. ayrıca kötü bir kokusu var
  • La koltukaltını pişiriyo malum bölgeyi pisiriyo... Ne kaldı ki anasını. Bacaklarımı alıp sexy bi görünüm mü kazansam acaba...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.